Професионални серии за коса - 22

• 57 774
  • 729
  •   1
Отговори
# 90
lusia_  newsm78 вероятно, ползвайки серията на керастаз - паралелно - не си хидратирала косата достатъчно newsm78

предлагам да включиш шампоан от хидратиращи серии (на ЧИ - нуриш интенс ил инфра), също такива маски или най-малкото по-силиконови, за да преодолееш заплитането (примерно лис ултим), добре ще ти е и лумино комнтраст

можеш да вземеш и хидратиращите маски на ЧИ (нуриш интенс или инфра)

добре ще са ти и шампоаните бен сатин на керастаз  Peace

като цяло е добре да си направиш стратегия - какви продукти кога ще ползваш и да ги балансираш - да не с асамо хидратиращи или само протеинови .... или само маслени

също добре ще ти бъде и еластисайзер  Peace

a.l.e.n.a благодаря за бързия отговор, надявах се да се включиш  bouquet Hug

Избрах тези продукти добре ли е като начало?
шампоан http://www.zlatnaribka.com/ovlajnqvasht-terapevtichen-shampoan-c … -ml-213-1990.html
маска http://www.zlatnaribka.com/hidratirashta-maska-s-termo-zashtita- … -ml-271-1991.html
ще редувам с тази http://www.zlatnaribka.com/maska-za-izglajdane-loreal-lis-ultim- … -ml-101-1443.html

Също да попитам Флуида Kerastase Oleo Relax добре ли като финиш за моят тип коса

# 91
  • в 1001-та нощ
хубав протеин, който няма да ти оплита косата е на джовани  Peace балансиран е с масла  Peace

хубаво е да има и протеин с оглед третираната коса, в инфра серията има, но мисля, че в схемта ти липсва продукт, като протеина на джовани

ако искаш да е пак на ЧИ - можеш да вземеш реконструктора (оранжевия) и да го ползваш веднъж в седмицата или по-рядко - според нуждите

имай предвид, че при третирането косата е згубила кератин и трябва периодично да наваксваш отвън  Peace

за олео релакс нямам идея - защото не съм го ползвала  Peace момичетата с опит ще се включат, но шампоани бейн сатин са чудесни и биха ти харесали

според мен ако ползваш хидратиращи терапии - избягвай тежкия финиш - особено при фина коса  Peace

може нещо по-леко - двуфазния на лакме, коприна или друг подобен - минимално между дланите и лек масаж - само на краищата  Peace

според стилизирането може и друго (пяна -от еластичните), за теб текстуриращ спрей или волюмайзер би било отлично  Heart Eyes

# 92
Момичета, може ли отзиви за шампоани и балсами (маски) за боядисвана коса? Препоръчахте ми Керастаз, но в Златна рибка в момента има шамп само от 1000мл, а нямам възможност да поръчвам от чужбина, а и ми идват скъпички.

a.l.e.n.a ти спомена за кератинов финиш, когато ползвам хидратиращи продукти, това подходящо ли е - http://www.zlatnaribka.com/spreji-s-keratin-chi-keratin-mist-350-ml-94-1982.html

# 93
  • в 1001-та нощ
продуктите на Yunsey са по-евтини  Peace чукни в гугъл Wink

все пак зависи и дали само за поддръжка или и за терапия; също продукти на Ева Профешънъл  Peace

за кератина  Peace (да)

# 94
Здравейте,

поръчах си цяла торба продукти.  Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesПоследно се спрях отново на цимента на Керастас - шампоана и маската (взехси малки разфасовки за път) + форс интенс. Мисля да направя една лека терапия. Взех и няколко ампули от ботокса на фиберюстик . Термозащитен избрах лумино контраст ( пише , че е и гланц, но до сега не съм ползвала и се чудя дали не сбърках с него). За финиш съм си взела и арганово масло - имаше го вчера в обновената рибка.
Тук искам да ви попитам и за съвет. Имам еластайзер. Питането ми е редно ли е да ползвам еластайзера с някоя от ампулите или трябва да ги редувам. Също така през колко време мога да слагам ампулите ( до колкото разбрах са силни) Аленка сори , че персонално те занимавам с моята коса, но знам че ти със сигурност можеш да ми помогнеш. Да ме насочиш нещо като примерна програма за  тези ампули. Кога в комбинация с какво да ги ползвам?

# 95
  • в 1001-та нощ
аз съм ползвала еластисайзер и след него фиберсютик  Peace не съм имала проблеми

но според мен успешна комбинация ще е и с ампулите на керастаз  Peace

колко често - зависи от състоянието на косата  Peace е трябва да подскажеш, но да кажем условно - веднъж на 2 седмици  Peace

аз ползвма фиберсютик - непосредствно след боядисване (отмивам боята с водам, после шампоан бейн хрома рич и после фибрсютик (серум + запечатка) и малко протеин на джовани  Peace

резултатът е фантастичен, напослдък завършвам с волюмайзера на тиги  Peace

ако споделиш повече за състоянието на косата = ще се опитаме да сме по-прецизни в схемата  Peace

за лумино контаст (термопротектора ) нямам идея  newsm78 но маската е добра, а за финиш  newsm78 какво имаш освен аргана и кой арган взе  newsm78

# 96
 a.l.e.n.a  благодаря отново  Hug пак аз с въпрос  Crazy
сега последно се спрях на Керастаз бен сатин, само че каква е разликата между 1, 2, кое е по подходящо за мен
http://www.feelunique.com/p/Kerastase-Nutritive-Bain-Satin-2-250ml
http://www.feelunique.com/p/Kerastase-Nutritive-Bain-Satin-2-250ml

За протеина погледнах си реконструктура на Тиги и той е такъв досега съм го ползвала като балсам след всяко измиване в комбинация с шампоана на Керастаз с цимент незнам дали е правилно...

# 97
Косата е тънка, изрусена, от нормален към сух косъм. В крайщата ми се заплита на 2-рия ден след като съм я измила. Мия я на 3-4 дни. На места имам накъсване, което се опитвам да туширам от много време с форс вектор.
Аргана е този  - http://www.zlatnaribka.com/arganovo-maslo-bio-100-v-plastmasovo- … -ml-388-3131.html. Имам и коприна.

Аленка , когато ползвам еластайзера с някоя от ампулите , след това слагам ли маска????

# 98
  • в 1001-та нощ
lusia_   Peace единицата е за нормална към суха коса, а двойката за суха и третирана, на мен двойката, като че ли повече ми допада, макар косата ми да е в прекрасно състояние  Peace

дй линк към този реконструктор  newsm78

вече не си спомням ка си описала косата си и не ми се мотае да се връщам да търся (за всеки), как я усещаш след тази комбинация? пресушава ли ти?

какъв финиш ползваш след тях  newsm78

# 99
  • в 1001-та нощ
Dusty_wind , след ампула винаги слагам маска, дори върху самата ампула, т.е. нанасям ампулата, престоява и после маск и пак престоява

причината е, че ампулата е концентрат, не мога д ая нанеса абс. равномерно по косата, а с маската я доразнасям, освен това - ампулата не е кондиционер, просто концентрат, така, че това е моята гл.т  Peace

това масло може би ще ти утежнява, ползвай го много икономично, разтрито между дланите и лек масаж и ако ти утежнява  Thinking newsm78

мисля, че лумино контраст ще ти допадне - пакограничено количество - особено след протеина  Peace

прилагай еластисайзер и ампули през 2 седмици - фиберсютик или циментовите (може на едно измиване еластисайзер, на друго ампула  Peace) - ако ти е добре - карай така, докато не усетиш "нередност", ако косата е още жадна - прилагай през 10 дни, 1 седмица ..... експериментирай, като леко и постепенно намаляваш срока  Peace

ако нещо продължав ада ти липсваа  newsm78  то най-вероятно ще трябва да се въведе нов продкт или да се промени нещо в схемата  Peace

споделяй  Peace ще я напаснем  Peace

# 100
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Нямам думи с който да изкажа благодарността си към теб. Ще пробвам на следващото миене и ще пиша.

# 101
  • в 1001-та нощ
ех, изчервих се, снощи бяхме на 1 парти и днес имам куп неща на главата и съм малко разсеяна

лично за моята коса - еластисайзер+ протеин е по-добре от еластисайзер+ фиберсютик

а фиберсютик без еластисайзер и с бейн сатин преди тов ае взривоопасно добра комбинация  Peace накрая с волюмайзера на тиги  Peace

# 102
# 103
Здравейте,в предната тема исках съвет относно продукти за моята коса.Но преди да взема препоръчаните реших да се боядисам(в тон максимално близък до естествения цвят на косата ми,заради доста по светлите краища,които исках да залича).Това бях писала тогава като описание на косата ми:
Цитат
Косата ми е тъмно кестенява,с малко по-светли краища,останали от предишни боядисвания(не съм се боядисвала от 1 година).Нормална,с тънък косъм.Не използвам сешоар и преса(освен когато ходя на фризьор). Не стилизирам с нищо.Обем не търся,блясък може.Единствено си усещам краищата изтощени, цъфтящи. 
Тогава Алена ми препоръча Curl Contour на Лореал и двуфазния спрей на Лакме.
Въпроса ми е какво бихте ми препоръчали сега,когато косата ми е вече боядисана(тъмно кафява)?Подходящ ли е за мен Еластисайзъра?Форс Вектор на Лореал?

# 104
Здравейте,в предната тема исках съвет относно продукти за моята коса.Но преди да взема препоръчаните реших да се боядисам(в тон максимално близък до естествения цвят на косата ми,заради доста по светлите краища,които исках да залича).Това бях писала тогава като описание на косата ми:
Цитат
Косата ми е тъмно кестенява,с малко по-светли краища,останали от предишни боядисвания(не съм се боядисвала от 1 година).Нормална,с тънък косъм.Не използвам сешоар и преса(освен когато ходя на фризьор). Не стилизирам с нищо.Обем не търся,блясък може.Единствено си усещам краищата изтощени, цъфтящи. 
Тогава Алена ми препоръча Curl Contour на Лореал и двуфазния спрей на Лакме.
Въпроса ми е какво бихте ми препоръчали сега,когато косата ми е вече боядисана(тъмно кафява)?Подходящ ли е за мен Еластисайзъра?Форс Вектор на Лореал?

Описанието на косата ти още ли е същото?

Общи условия

Активация на акаунт