Професионални серии за коса - 22

• 57 835
  • 729
  •   1
Отговори
# 105
Да Feeling,нормална,с нормален може би тънък косъм(трудно ми е да преценя),дължина 5-6 пръста под раменете,тъмно кафява,боядисана.

# 106
  • в 1001-та нощ
Здравейте,в предната тема исках съвет относно продукти за моята коса.Но преди да взема препоръчаните реших да се боядисам(в тон максимално близък до естествения цвят на косата ми,заради доста по светлите краища,които исках да залича).Това бях писала тогава като описание на косата ми:
Цитат
Косата ми е тъмно кестенява,с малко по-светли краища,останали от предишни боядисвания(не съм се боядисвала от 1 година).Нормална,с тънък косъм.Не използвам сешоар и преса(освен когато ходя на фризьор). Не стилизирам с нищо.Обем не търся,блясък може.Единствено си усещам краищата изтощени, цъфтящи.  
Тогава Алена ми препоръча Curl Contour на Лореал и двуфазния спрей на Лакме.
Въпроса ми е какво бихте ми препоръчали сега,когато косата ми е вече боядисана(тъмно кафява)?Подходящ ли е за мен Еластисайзъра?Форс Вектор на Лореал?

да  Peace от протеина - има и по-хубави  Peace

серията кърл контър на лореал е хидратираща, и еластисайзерът ще помага, така че от към хидратиране - очавам всичко да е ОК

ако ще боядиваш дължините всеки път (колко често?) - то ще ти трябват по-сериозни грижи за тях  Peace - може би коприна и друг протеин, на джовани е добре  Peace

шампоани бейн сатин или хрома рич Peace

# 107
a.l.e.n.a  извинявам се пропуснах да дам описание Embarassed та значи косата ми е тънка със сухи крайща и бързо омазняващи корени, мия е на 2-3дни, без обем, заплита се по крайщата.Боядисвам се бях руса сега я потъмних, ползвам сешоар редовно и понякога преса. Ето за този балсам- р-р на тиги става въпрос:
http://www.amazon.com/TIGI-Blonde-Reconstructor-Conditioner-25-3 … ASIN%3DB000G014ZO
От доста време съм с него редовно ползване, чувствам косата някак утежнена, като немита, без обем,суха в крайщата. Ползвала съм еластисайзерът няколко пъти, но сякаш не ми действа добре в комбинация с тези продукти newsm78
Не ползвам никакъв финиш по твой съвет съм се спряла на волюмайзер на тиги и коприната на CHI

# 108
Цитат
да  Peace от протеина - има и по-хубави  Peace
Това не успях да го разбера...
За боядисването засега не мога да преценя на колко време ще се боядисвам.Боядисах се основно заради светлите краища,които се различаваха от израсналата коса .Сега цвета е един и е максимално близък до естествения.Ако с измиванията краищата не станат пак много светли не мисля да се боядисвам много на често.

# 109
  • в 1001-та нощ
имах предвид, че форс вектор не е най-доброто, особено за цената си  Peace

lusia_, малко по-късно ще се включа  Peace

# 110
Разбрах  Peace
Благодаря Алена.Когато имаш възможност,моля те да ми препоръчаш продукти и неща с които да ги комбинирам.В смисъл ако взема Еластисайзър със серията Кърл контур ли да го ползвам или друга(Хрома Рич,Бейн Сатин)?Или  с по-хубава протеинова серия както спомена?
И какъв финиш-коприната на Чи със всички продукти ли е съвместима?
Извинявам се за многото въпроси,чета редовно темата,набелязала съм продукти от който най-често сте доволни,и които биха били подходящи за мен,но не знам как да ги комбинирам.

# 111
  • в 1001-та нощ
да, коприната на ЧИ е съвместима с всички  Peace

еластисайзер е най-добре да ползваш с протеини  Peace е пробвай и с кърл контур  Peace но така или иначе еластисайзер ще ползваш веднъж на седмица-две и преди или след това - можеш да ползваш кърл контур, а с него протеин, примерно  Peace

от протеините - бих те насочила към джовани - пускала съм линкове, малко нагоре и Feeling ги е посочила  Peace (копринения и магнитния)

# 112
  • в 1001-та нощ
lusia_ - получава се такъв ефект - или ако един продукт се ползва прекалено дълго - косата се пресища от това, което той ти дава и има нужда от нещо друго  Peace или ако комбинацията продукти не е адекватна към моментното състояние на косата - примерно прекалено я утежняват, защото е хидратирана (някога комбинацията е била успешна, но вече не е  Peace ) и просто трябва да ползваш продуктите в други комбинации .... или .... ако ползваш слаби шампоани, които не измиват добре стилизантоите и остатъците от козметиката ....или ако косата е минерализирана, при ползванена твърда вода, минерална вода ....

и да  Peace в този случай - еластисайзерът само пресолява "манджата"  Mr. Green

за известно време отстрани този балсам, може би не е лош, но не му е сега момента  Peace

ако вземеш протеини на джовани  съм почти сигурна, че няма да има такъв проблем и в комбинация с бейн сатин, еластисайзер, коприна ... ще са ти ОК  Peace а и не са скъпи  Peace

коприната ще е идеална за сухите краища, изненадана съм, че еластисайзерът не се справя с тях  newsm78 да не би да ползваш много малко от него  newsm78

с какви други продукти разполагаш за комбиниране  newsm78

# 113
Момичета пристигна ми еластисайзъра,как да го ползвам и ако не слагам запечатка какво ще стане?

# 114
Каква запечатка?   newsm78

Еластисайзъра - на влажна коса. Мажеш. Покриваш с найлоновата шапчица и стоиш посоченото време.   Peace

# 115
Каква запечатка?   newsm78

Еластисайзъра - на влажна коса. Мажеш. Покриваш с найлоновата шапчица и стоиш посоченото време.   Peace
На чиста коса ли? Ами не знам,Алена винаги споменава някаква запечатка след еластисайзъра.

# 116
  • в 1001-та нощ
запечатката е след фиберсютик серума  Peace

еластисайзер е самостоятелен продукт (еднокомпонентен), след него шампоан  Peace т.е нанася се на немита коса, която навлажняваш, след това постояваш и измиваш с шампоан, маска и т.н.

# 117
мДа предположих, че това е проблема при мен, пренасищане от едни и същи продукти и ефекта е налице Rolling Eyes нямам друго за комбиниране каквото имам всичко слагам на косата си Laughing
Еластисайзера съм го слагала броени пъти, когато се сетя и то, свърши ми вече така че каквото е хидратирал дотам едва ли ще го поръчам скоро.
Може ли да не насочиш от къде да поръчам протеина на Джовани ?

# 118
  • в 1001-та нощ
 Peace

http://www.iherb.com/Giovanni-Smooth-As-Silk-Xtreme-Protein-Hair … 150-ml/20919?at=0
http://www.iherb.com/Giovanni-Magnetic-Power-Treatment-MDL-23-5- … 150-ml/14837?at=0

избери едно от двете или и двете  Peace към сериите има и шампоани, без сулфати, с билкови извлеци - хидратиращ и почистващ ....

код за 5$ отстъпка при първа поръчка POP824

# 119
 Момичета, помагайте! Трябва ми лак за коса- за страничен по-къс бретон Crazy(не от тези дългите странични) на дълга коса.. да фиксира форма, обем, да е траен(да държи 2-3 дни, без да утежнява, да не стой изкуствено). Без лак косата стой като разресана, а при по-къс бритон не ми харесва този ефект. Сега сложих този, който имах на Тафт (не е зле), тепърва ще се уча- колко се слага, най-добра работа с четка Mr. Green, но съм учудващо доволна от резултата Laughing!

Имате ли мнения за лаковете на Лореал Проф.- Инфиниум и Лакме и каква фиксация е подходяща за мен!
 Попаднах на  много положителни отзиви за лак Елнет на Лореал, който момичета пишат, че купуват от салони Thinking, но май го има в Карфур и не е професионален. Ето сестра Кардашиян си го купува  Wink:
http://beautyandthefeastblog.com/wp-content/uploads/2010/07/Kour … ashianEllnett.jpg   http://fionacorrigan.files.wordpress.com/2010/06/kourtney-kardashian11.jpg

Та какво да избера- тъй като тъпърва ще си избирам и други продукти от Рибката, няма веднага да пускам поръчка, ме интересува продукт, освен оттам, така и такъв като Елнет(хубав ли е), който да взема от супермаркета/аптеката Hug
 Също приемам всякакви съвети за поддръжката- с бретон ще си я изправям по-често с пресата  ooooh!!

Последна редакция: пн, 19 сеп 2011, 01:12 от elhi4ka

Общи условия

Активация на акаунт