Професионални серии за коса - 22

• 57 752
  • 729
  •   1
Отговори
# 540
  • варна
АЛЕНА,благодаря и на теб за отговора! HugМоята коса от слънчевата серия става хвърчаща,много много мека,а не твърда.След фриз.ства мека,но подредена,оформена.Насочила съм се към Елексира и даже днес ще го поръчам.Косата ми е много мека,не подредена и мисля че един тъкъв финиш ще я подреди.На снимката косата ми е с шампоан и маска,без други продукти./даже съм се снимала на работа/
Искам да попитам нещо не по темата:Последния път като ходих на фриз.за постригване и издухване ми взе 38 лв.Като подстригването беше16,издухването 18,и което ми стана много странно ми взе 5 лв.за миене с някакъв не професионален шампоан.Много странно ми се стори.Мислех че миенето си влиза в цената на подстр. #Cussing out #2gunfire/и да кажа че не бях в салон на Керастас или Лореал/

# 541
При мен всичко влиза в цената- миене, подстрижка и оформяне според моите желания.

# 542
  • в 1001-та нощ
измиването влиза в цената, ако има боядисване, но предполагам всеки салон има своя политика  newsm78

Мисля, че Аглая Епанчина - също бе споделила за доп.таксуване в това отношение  newsm78 при нея имаше и маскаи финиш ...

Hug

рядко предварително се коментират "таксите"  newsm78 и често има изнеанди  newsm78 (поне при мен преди е било така, когато ходях по салони  newsm78)

# 543
балеринка, благодаря за споделеното  Hug

# 544
  • Пловдив
Привет!  Hug
Момичета, днес ще посетя Рибката, ще си взема ботукса, но ми трябва и термозащита. И този път искам нещо различно. Отзиви за това http://zlatnaribka.com/termozashtiten-serum-redken-smooth-down-h … -ml-261-2947.html?

Някой пробва ли вече това http://zlatnaribka.com/termo-spreji-za-iztoshtena-kosa-absolut-r … -ml-237-3050.html? Къде изчезна това Беше ми много любимо. Харесваше ми повече от това Нектар Термика, а като цена си беше горе-долу наполовина.

Не ми се купува запечатка за ботокса. Става ли да сложа след това маска, примерно Олео Релакс?

# 545
Здравейте!

Виждам,че доста неща сте използвали от професионалните серии и тъй като съм ''боса'' по темата , може ли някой да ми препоръча шампоан против пърхут , аз съм с боядисана коса, чуплива и лошото е,че пробвах разни шампоани, но няма резултат. и мисля  да  пробвам нещо професионално , което се надявам да има ефект  Praynig

# 546
  • Сливен
Здравейте момичета, не съм много сигурна, че въпроса ми е за тази темичка Blush но да попитам Simple Smile
Видях на една мацка много хубава руса косица и я попитах с каква боичка се боядисва.Отговора й беше Лонда професионал 1289.До сега се рових в нета за каталог, снимчица и цена, но нищо не открих Crossing Arms
Ще съм ви много благодарна ако ми помогнете  bouquet

# 547
  • в 1001-та нощ
пробвай и в блондинската тема

http://hair2007.bg/product_info.php?manufacturers_id=31&prod … 5293d8f71d57e7df3

под асортимента има каталог

Последна редакция: чт, 06 окт 2011, 14:37 от a.l.e.n.a

# 548

Искам да попитам нещо не по темата:Последния път като ходих на фриз.за постригване и издухване ми взе 38 лв.Като подстригването беше16,издухването 18,и което ми стана много странно ми взе 5 лв.за миене с някакъв не професионален шампоан.Много странно ми се стори.Мислех че миенето си влиза в цената на подстр. #Cussing out #2gunfire/и да кажа че не бях в салон на Керастас или Лореал/
При фризьорката ми миенето влиза в цената на услугата, но в понеделник ходих при друга за издухване и ме пита дали искам да ми мие косата, което ми се стори излишен въпрос Rolling EyesВзе ми 5лв. за шампоан и маска на Лореал и в др. салон съм виждала същото таксуване.

# 549
  • Canada
Здравейте момичета, не съм много сигурна, че въпроса ми е за тази темичка Blush но да попитам Simple Smile
Видях на една мацка много хубава руса косица и я попитах с каква боичка се боядисва.Отговора й беше Лонда професионал 1289.До сега се рових в нета за каталог, снимчица и цена, но нищо не открих Crossing Arms
Ще съм ви много благодарна ако ми помогнете  bouquet

12/89 е от серията Wella Koleston Perfect, не е на Лонда newsm78 Една от най-хубавите бои, които съм ползвала Peace Каталог можеш да погледнеш тук: killerstrands.myshopify.com/products/wella-koleston-perfect-permanent-color
Ако искаш драсни на лични да ти обясня къде я има, мога да помогна за София. Преди година и половина цената беше около 18 лв., в момента нямам идея колко е Rolling Eyes

# 550
  • в 1001-та нощ
напротив, Лонда също имат  Peace

ето тук има схема http://www.londaprofessional.com/products/color/permanent.php#

Бутонът "See the color chart"  Peace

Последна редакция: чт, 06 окт 2011, 15:15 от a.l.e.n.a

# 551
Стана ми интересно като ви чета, че за измиване плащате отделно  newsm78 На мен ми се е случвало, докато открия Моята фризьорка да се подстригвам за 25-30лв, в цената влиза миене, подстригване и издухване. Но има всякакви. Сега цената при Моята фризьорка си е винаги една и съща и включва - боядисване, миене и сешоар Wink

ПС: "Моята" фризьорка е с главно "М", защото го заслужава.  Wink Heart Eyes

# 552
  • Canada
напротив, Лонда също имат  Peace

ето тук има схема http://www.londaprofessional.com/products/color/permanent.php#

Бутонът "See the color chart"  Peace

Права си, a.l.e.n.a, грешката е моя Peace Никога не е късно да научиш нещо ново  Mr. Green На Велла този цвят /перлено-пепелно/ е под номер 12/81  Hug

# 553
  • Сливен
Благодаря ви момичета Hug

# 554
На първо място е запазване на цвета.Искам и малко по-жилава да стане с блясък и еластична...Боядисвам я с безамонячната на Лореал-Кастинг.Малко ми се вижда суха и няма блясък...
При теб какъв ефект се постига със маската на Lakme?
От всички продукти, които съм ползвала на Лакме, останах недоволна само от тази маска. Заради това те питах какво целиш. При мен ефектът от маската е, че все едно не съм си слагала нищо по косата след шампоана. Не мога по друг начин да ти опиша, защото нищо друго не наблюдавам след маската. Може само при мен да е така, не знам.  Rolling Eyes

И моето впечатление е същото.  Peace Сравних ефекта с този от Deep Care - просто нищо общо. Не само като усещане (мекота, блясък, лесно разресване и т.н.), но и относно цвета не съм сигурна дали имаше някакъв ефект.   Peace

И спомеавайки Дийп Кеър - леле, хора бях забравила какъв вълшебен (в буквалния смисъл) ефект имат този шампоан и маска! Честно, косата стана по-мека и еластична и от другите ми любими продукти на Биосилк, както и от Еластайзера.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт