Американците! Американците! - Тема 5

• 17 289
  • 708
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Има, трябва да го пазя да не потъне в океана... нали знаеш, че блондинките го чакат на дъното  Mr. Green

# 181
Поправих и, Бейби, понеже днес съм мила с теб и ти спестих сума ти работа, макар че ти не ми показа обичта си, можеш да се извиниш, като зарадваш очото ми със снимков материал по избор Mr. Green. Знаеш кого обичам Blush

Охх, yтре, че сега се отдавам на истинския ми мъж, че ревнува. Mr. Green

# 182
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Пфуу, мързеливо Бебе Crossing Arms

Леле, чак сега видях добавката в списъка за Киану hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 183
  • София
Какво за Киану? Със Злата делим доста общи интереси  Mr. Green

# 184
За секса върху метлата hahaha

Черпим те от Клюкарника Grinning

Последна редакция: чт, 15 сеп 2011, 02:16 от joy_r

# 185
Брееей, човек да изчезне за 24 часа и вий четвърт тема напълнили. Я да питам по същество за какво пишете и се позовавате на Правила като 4-5 поста надолу не ги спазвате?

# 186
И какво не сме спазили?

Я какво нещо набарах в музикалната, много е свежо, поздравче Heart Eyes

">#![/video]

# 187
И какво не сме спазили?

Започва се от номер 1. Наддава се. Определят се победителите и новите собственици. И чак след това се преминава към номер 2 и т.н. Търгът може да започне когато присъства Главнокомандващият Властелин или някой от ВицеВластелините. Търгът ще започне когато всеки от участващите властелини в темата се появи и не/предяви претенции към някой мъж. Докато това стане, всеки може да каже за кой/и мъж/e ще се бори. Enjoy! Mr. Green[/center]
Нито една от тези точки не е спазена надолу

# 188
  • София
Бумър, много си пунктоална... нали важното е да е весело!

# 189
Бумър, много си пунктоална... нали важното е да е весело!
Така си е, но ако спазвахте поне малко номерацията, примерно и аз бих наддавала и като гледам Джо как ми се нахъсва на всяка думичка, мисля, че щеше да ви осигурим, ако не веселба то поне ярки зрелища, за месеци напред  smile3532

# 190
И аз това щях да напиша, Ване. Относно точките, не е спазена само тази за всичките властелини, ама това няма как да стане, все пак има някои, които се появяват веднъж на тема.
Та, Бумър, не те разбрах, имаш някакви претенции към някои от придобитите, или размахваш пръстче по презумпция Wink?

# 191
Та, Бумър, не те разбрах, имаш някакви претенции към някои от придобитите, или размахваш пръстче по презумпция Wink?
Итънчо  Grinning

пс И коя точка викаш е спазена?

# 192
Май дойде време да ти обясня защо се нахъсвам, и ще се опитам да звуча добронамерено, пък ти ако щеш ме разбирай Peace. Чета те вече в 4 теми и почва да ми идва леко нанагорно. Тук, а и в другите теми пишем горе-долу едни хора, и го правим единствено с цел забавление, без да се взимаме много насериозно. От твоя страна обаче всеки втори пост е досаден, нравоучителен и ми се струва, че ни гледаш нещо отвисоко, мислейки се за по-знаеща и разбираща от нас. Няма нужда все да цитираш, да опровергаваш и да доказваш правотата си. Това мен лично ме ДРАЗНИ и не мога постоянно да подминавам постове като последните ти два-три.
Изясних ли се?

# 193
Докато бистрим Правилата и прилагането им да си заделя набързо

Ms Diane Lane

И вече бившата двойка
Тea leoni & David Duchovny

Последна редакция: чт, 15 сеп 2011, 10:57 от Boomer

# 194
  • София
Аууу, сутрешно вместо да пускате красоти спорите!
Ходете си нагледайте конюшните, че мож да ви открадна по някой жребец докато си губите времето...
Джо, към няколко твой съм със специално наострени сетива  Mr. Green

Бумър, не ти се вижда снимката на Даян Лейн.

Общи условия

Активация на акаунт