Американците! Американците! - Тема 5

• 17 214
  • 708
  •   1
Отговори
# 600
  • вятър в маслините, вятър над хребета
А можеше да е всичкото на куп - светещ магьосник-вампир, че и тийнейджър на всичкото отгоре  hahaha hahaha hahaha
Настръхнах hahaha hahaha hahaha

# 601
Няколко снимки на прекрасният, незабравим Пол Нюман

# 602
  • в сърцето на един мъж...
Ох, сори, ма от американската Троя за пръв път в живота си исках Илиадата на Омир да свършва по друг начин и Ахил да си иде мърцина Embarassed, а Хектор да спечели битката Cry

# 603
Аз пък винаги съм искала Ахил да се повлачи след колесницата, най-противният древногръцки герой ми е Rolling Eyes

# 604
Аз пък винаги съм искала Ахил да се повлачи след колесницата, най-противният древногръцки герой ми е Rolling Eyes
Ми2 Mr. Green

# 605
Бейби, мила моя енциклопедийке, някой държи ли правата на Ева Мендез Flutter? Ако не, плю-плю Heart Eyes

# 606
Бейби, мила моя енциклопедийке, някой държи ли правата на Ева Мендез Flutter? Ако не, плю-плю Heart Eyes
Мхмм, аз и Буря. Mr. Green

# 607
Нещо на Хари Потър ли се подигравате?  Crossing Arms

# 608
Ахил ... най-противният древногръцки герой ми е Rolling Eyes
Подкрепям с две ръце Wink

Какво мислите за разпределението на Еми-тата снощи?

# 609

И мен не ме грабва, макар хич да не съм капацитет в областта. А изпълнен от Пит... да можеха и Хектор, и Парис да го убият по веднъж... Whistling Обаче Троя не догледах, досади ми, колкото и тогава да бях лапнала по Орландо Блум и колкото и прекрасен да беше и Ерик Бана. И въпреки Питър О'Тул. Бе много "въпреки" станаха. newsm78

Бум, аз не знам кой какво е взел, може ли линк или кратичко резюме?

# 610
Бум, аз не знам кой какво е взел, може ли линк или кратичко резюме?

http://en.wikipedia.org/wiki/63rd_Primetime_Emmy_Awards

В Арена са качили запис на церемонията, ако някой си пада Wink

# 611
Мерси, повечето нищо не ми говорят, само Модерното семейство съм гледала, но го зарязахме.

# 612
Хектор е най-обожавайният от мен древногръцки герой, във втори-трети клас бях тотално влюбена в него (да, точно такъв зубър бях). А когато гледах Троя и видях Ерик Бана за първи път...замълчи, сърце Heart Eyes Джой, къде ги намери тези снимки! невероятен Пол Нюмън!

# 613
  • София
Добро утро!

Доволна съм от наградите Еми, дадени на филмите, които са ми познати.

# 614
  • Ænima/Albuquerque
Отново отказвам да ви чета, възмутено се фръцвам и лягам да спя!  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт