Американците! Американците! - Тема 5

• 17 209
  • 708
  •   1
Отговори
# 585
И аз се кефя  на Марсианците, а приятеля ми и други момчета от нашата компания им бяха огромни фенове в гимназиалните ни години. Всъщност Джаред нали беше тук, даже ходи в чалготека Mr. Green

# 586
  • София
За чалготека не знам дали е ходил, но доколкото знам е бил тук...

# 587
http://novinar.bg/index.php?act=news&act1=det&mater=MzYyMzs1OA==  Simple Smile Е, щом им е забавно на момчетата... Да се върнем все пак на Джаред и това, че не е хърбав, Джой Simple Smile

EDIT: Сега прочетох, че само брат му се е насладил на балканските ритми

# 588
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Как пък не е, я се върни страничка назад Wink

Прекрасни са с Дженифър в тази сцена Heart Eyes

# 589
  • София
Джо, на мен ми е по - прекрасен в сцените с Колин Веждата Фаръл в Александър... Иначе филмът не ми е сред любимите.

# 590
Хич не я почвай тази тема, че както обичам мъжки ласки на екран  Whistling Whistling Whistling

# 591
  • София
Аз не ги обичам, ама просто двамата изглеждат съвършени - идеално се припокриват с образите на древни Аполоновци, които имам изграден в главата си след четене на толкоз митологии от региона. Не знам защо - хич не ме питай...

# 592
Колин е прекрасен всякак - с вежди, без вежди, облечен, гол... Whistling Heart Eyes

Защото е първата, от която чувам такова нещо. Някои ги харесват, ама досега никой не ми е казвал, че са му любими  Rolling Eyes
Една от любимите, да. Grinning Heart Eyes

# 593
Веждата с изрусената коса и черните гайтани хич не ми е древен, хеле пък аполонест hahaha. Всъщност в ни един холивудски филм за древността няма нищо автентично Tired Най-голямата гавра беше "Троя" Sick

# 594
  • София
Е, аз имам предвид сцената, а не филма. Отдавна съм казала, че тези филми направени от Холивуд с много малки изключения са ми тъпи и хич не ги поглеждам...

Ако има нещо хубаво направено в този филм - това е връзката между двамата. А и все по - силно се убеждавам, че гейството не е било проблем в Древността и идеята за ненормалността му идва от Църквата.

# 595
Аз гледам наред и после се ядосвам Rolling Eyes

# 596
  • София
Аз гледам избирателно и изненади няма  hahaha hahaha hahaha

# 597
Избирателността ми се състои в това да избягвам тийнейджъри-магьосници и светещи вампири, инак съм всеядна hahaha

И като споменах магьосници, къде се изгуби Северчето, липсва ми?

# 598
  • София
Е, не! Троя е доста по - зле от светещите вампири за мен, макар да има заявка за суперпродукция...

# 599
Аз пък се изкефих яко на Троя - йекшън и хубави мъжове. Какво повече да иска човек?  Wink Далеч съм от мисълта за някаква автентичност, гледах си го все едно е от алтернативна реалност някава  Laughing.

Ееее, Джой, ти пък как можа да се изкажеш така за двете най-популярни поредици в последните няколко години! А можеше да е всичкото на куп - светещ магьосник-вампир, че и тийнейджър на всичкото отгоре  hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт