Американците! Американците! - Тема 5

• 17 293
  • 708
  •   1
Отговори
# 195
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Споко, Ване, не споря Hug. Написах си позицията и се надявам повече да не получавам реплики като днешната, че да не се стигне наистина до сценка Rolling Eyes

Кажи кой меракуваш и ще те зарадвам със снимчица Wink

# 196
Май дойде време да ти обясня защо се нахъсвам, и ще се опитам да звуча добронамерено, пък ти ако щеш ме разбирай Peace. Чета те вече в 4 теми и почва да ми идва леко нанагорно. Тук, а и в другите теми пишем горе-долу едни хора, и го правим единствено с цел забавление, без да се взимаме много насериозно. От твоя страна обаче всеки втори пост е досаден, нравоучителен и ми се струва, че ни гледаш нещо отвисоко, мислейки се за по-знаеща и разбираща от нас. Няма нужда все да цитираш, да опровергаваш и да доказваш правотата си. Това мен лично ме ДРАЗНИ и не мога постоянно да подминавам постове като последните ти два-три.
Изясних ли се?
Ох прободе ме в сърцето, ами да нова съм и още не съм се запознала лично с никоя от пишещите което не ме спира вече да си пиша с някои на лс, но гледайки треските у другите я погледни гредите в твоята градинка
виж как и КОЯ конкретно забавлявайки се с нокти и зъби иска все да е отгоре
Справка търга и тогава помисли кой какво кого  Thinking и как избива комплекси  Peace

# 197
  • в сърцето на един мъж...
Ууу, добрутро  food010

Make peace not war Peace

# 198
Момичета, недейте така  Rolling Eyes

# 199
Оххх, сега и тезата с комплексите извадихме hahaha. Но се радвам за теб, че си комуникираш на лични, поздравявам те Mr. Green

# 200
Оххх, сега и тезата с комплексите извадихме hahaha. Но се радвам за теб, че си комуникираш на лични, поздравявам те Mr. Green
smile3501

# 201
Вижте кво и двете, разберете се на лични, моля ви, няма нужда да минава Тати да разваля седянката Peace И без това темата се движи на ръба на спама, няма да е приятно да й ударят кепенците.

# 202
Бумър, приключих с теб, защо ли въобще очаквах да се опиташ да прочетеш нещо от написаното от мен. Хайде сега цитирай ме пак hahaha

Извинявай, Гея, аз приключих.

# 203
Някой ще гори в Ада за цялата идея със заплюването на тоя и оня. Май Трайкова беше... ще ида да й кажа, да е подготвена за пъклото.  hahaha hahaha hahaha

Или има правила и ги спазваме, или няма правила и всеки се кефи както намери за добре, така виждам аз нещата. Четвъртък е!

Един хубав мъж с татуировка:

И още един хубав мъж с татуировка, ако и да не се вижда:

# 204
Вий сте луди тъби, бе! Кога изписахте толкова!  #Crazy
Чакай и аз да си разходя малко мъжете, преди Бебето да ми ги е пуснала на търг, че си представям как ще се избивате за Дани Трехо  Mr. Green
Едноличен властелин на:

Половинчат властелин на:

И понеже днес е това време от месеца  Wink

# 205
Някой ще гори в Ада за цялата идея със заплюването на тоя и оня. Май Трайкова беше... ще ида да й кажа, да е подготвена за пъклото.  hahaha hahaha hahaha

Винаги съм се чудела кой е този зъл гений  Mr. Green

# 206
Ух, Пуц, хубави мъже с татуси Mr. Green Обичам татуси... Heart Eyes А кой е втория момък?
Златеее, на метлата ли е времето Sunglasses
Хаха, Трайки е hahaha

# 207
  • София
Джо, гледам ти списъка и не виждам г-н Маконъхи  newsm78 или не мога да чета... или не знам кво ми става...

Гледайте кой ми излезна като написах american actors в Гугъл  hahaha hahaha hahaha

Всички знаете колко "обичам" върколаци и как понасям Джейк  Mr. Green

# 208
Охх, Ване, сърцеразтупа ме и понеже влизам в банята се сетих за прословутото потъркване Joy

Ване, деля го със Сарказмова, аз всичко ценно деля с нея Laughing

# 209
Късмет ти е днеска, Ване  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт