Жадуваме добрите новини под формата на ярки две черти :) - тема 72

• 24 002
  • 731
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
Добро утро, милички  Heart Eyes
Благодаря ви много за милите думи и пожелания, просълзихте ме  Hug
Днес съм още по-добре, а и моето момче полага много грижи за мен Simple Smile Сега разбра какво е да пере, готви, чисти, пазарува ... Даже снощи нямаше търпение да си легнем, защото се бил изморил  Grinning
Успешен и ползотворен ден на всички   bouquet
Сега се връщам да ви чета, че вчера само 1-2 странички успях Simple Smile

# 631
  • Sydney
Здравейтеееееее Simple Smile!
Добре дошли на новите - много успех Simple Smile!
Still Честити две чертички... и много лека до края Simple Smile
Sunny777 много хубава история (за раждането)..да е жив и здрав Даниел  Hug
forest_veil Честита месечинка на Габи  Hug
V_K сега бързо възстановяване и много бърз успех Simple Smile
vnd  Hug
баба Яжка не беше свеки... бяха на "самотен остров" за 1 седмица... но винаги се намира кой да ме ядоса...в последния случай счетоводителката, та днес сагата ще се реши окончателно и дано не ме боли глава накрая  Praynig
rendence щом сте открили проблема, значи и решението скоро ще дойде  Hug за секретарския пост - няма да ти причиня такова изпитание, какво лошо си ми направила  Mr. Green  Laughing  Hug
arhinora действайте Simple Smile
Sarnia от къде ги извади тези кисели краставички... сега цял ден ще ги мисля.... Heart Eyes
mims Честит розов щъркел Simple Smile
ох, това е... сигурно пак пропускам 100 неща...
почивните дни ги прекарах в мислене, дали наистина счетоводителката се е объркала, че става дума за много пари... последния ден така ни сюрпризира, че й е и за втори път този месец да прави грешки, от които следват глоби, както знаем държавата никога не е на загуба.... но дано наистина се е объркала...
Лек ден и седмица на всички и много  Hug

# 632
  • София
Здравейте момичета  Hug
V_K радвам се че всичко е минало добре! пожелавам ти скоро да видиш  EFP

на мен ми закъснява..(днес е втори ден...) но ме е многооо страх да си направя тест за да не се разочаровам за пореден път... сякаш нямам симптоми за злата вещица..ама знам ли, може и да си внушавам..
 Hug Hug Hug

# 633
на мен ми закъснява..(днес е втори ден...) но ме е многооо страх да си направя тест за да не се разочаровам за пореден път... сякаш нямам симптоми за злата вещица..ама знам ли, може и да си внушавам..
 Hug Hug Hug

Praynig Praynig Praynig

# 634
Ааа не, че съм се депресирала наистина, просто не ми се ходеше на работа днес. Така като свикне човек да не работи няколко дни и после е много тежко та затова така казах, ама аз трудно се депресирам по принцип така че всичко е под контрол  Wink

# 635
Здравейте,
Аз също съм новичка в този подфорум и мечтем за EFP .Надяваме се нещата да са се случили този месец,но не се знае.Стискам палци и пожелавам успех на всички и на себе си...  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 636
Най-добре е да има почивни дни за след почивните, да си починем от почивката  hahaha hahaha hahaha Ако някой ме разбере, да вдигне ръка Wink
Извинявам се за спама.
V_K Успех и бързо възстановяване !!!!! 
dharmaaa  Praynig Peace

# 637

*starlet*  Joy Joy Joy тази сутрин още в 9 се изстреляхме с малката от къщи и най-после и аз пих боза!Половин литърче така скромно си го изгълтах на веднъж!  Embarassed Embarassed Embarassed
V_K браво,че всичко при теб е минало добре. Praynig още следващият месец и резултатите да не закъснеят!

dharmaaa  Praynig Praynig Praynig хайде прави един тест та да се раздвижи малко темичката!
tsury23 welcome и дано съвсем скоро видиш така чаканите  EFP
Аз сутринта ходих да пускам и изследвания та да видим какво става!
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 638
  • София
V_K специални поздравления и от мен!!! Hug Hug Hug Сигурна съм че всичко ще бъде наред отсега нататък и скоро ще ни зарадваш с  EFP
Стискам ти палци и се моля  в скоро време да се радваш на preggo
 Praynig Praynig Praynig Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
И специално за теб от розовия прашец  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 639
  • до едно тепе
Здравейтее.
Тези дни хич нямах време да се разпиша,че се ремонтирахме вкъщи Whistling
В_К дано сега бързо видиш двете чертички Praynig
Ръсс:
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 640
  • София
Момичета, ако си направя тест през деня дали ще ми отчете правилно?

# 641
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица

Моя тест си го правих привечер и отчете вярно  Peace

# 642
  • Sydney
би следвало... аз съм правила и вечер - отчита  Peace
дано е положителен  Praynig

# 643
  • София
Ами на кутийката на Sure Check-а пише, че може да се прави по всяко време и на първи ден от закъснението отчита с 99% точност.
Най-добре е да има почивни дни за след почивните, да си починем от почивката  hahaha hahaha hahaha Ако някой ме разбере, да вдигне ръка Wink
newsm10 - вдигам ръка  Wink

# 644
  • на 4-ия етаж до асансьора
Antonelly и аз вдигам ръка!  newsm10
Блонди съжалявам за нечаканата гостенка!  Hug И благодаря за стиснатите палци! Ще го гоня до дупка това яйцО в края на седмицата!  Embarassed
tsury23 добре дошла и скоро   EFP
dharmaaa  Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт