Жадуваме добрите новини под формата на ярки две черти :) - тема 72

• 24 001
  • 731
  •   1
Отговори
# 645
tsury, добре дошла! Скоро да се изстреляш с бебче в коремче към някоя отчетна! Mr. Green

V_K, само така, сестро! Напред и нагоре! Hug Hug Hug

Блонди, както се казва, и октомври е месец! Може пък за тогава да е предназначено чудото Wink

Антонели, знам точно за какво говориш  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Уф, сега трябва да се работи  Crossing Arms

# 646
  • Сфия
здравейте, момичета!
Жоржи, радвам се, че си пила бозичка, със захарчица ли беше?
Блонди, ух таз твойта леля, да му се не знае!!!  #2gunfire #2gunfire #Cussing out
дарма, грабвай тестчето, гледай само преди това поне 2-3 часа да не си пишкала, ако можеш да издържиш и да не си се много наливала с водица, че да не се разрежда.
А мен така ме боли ставата на десния крак и болката се предава на долу, че не мога да си намеря място. Не знам нерв ли имам прищипан? Както и да застана все ме боли, но най-много, като седя права.

# 647
  • София
Блондиspoko

Последна редакция: пн, 26 сеп 2011, 12:58 от zazu1

# 648
  • София

newsm75 newsm79 newsm28 newsm75 newsm79 newsm28
Здравейте милички, аз влизам малко да си събера прашец, че ми е нужен и да ви се оплача, както и да чуя друго мнение по моя проблем:
Та нещата при мен стоят така - нямам ову, образуват се много дребни фуликули, но си остават миниатюрни и не се развиват. Аз от както се помня цикъла ми беше тука има тука нема, никога не съм знаела на колко дни е, появяваше се някога през месец някога през 6 месеца. Не ме притесняваше години наред, тъй като като станах студентка в Германия там докторката веднага ми изписа противозачатъчни от които се чувствах супер и цикъла ми се регулира до 24 дни и точен час. Когато решихме да си правим бебе първия път ги спрях и си мислех че цикъла ми се е регулирал, обаче не -върна си се на стария режим. Отидох на доктор и му казах че трябва да фиксне тоя проблем. Пробвахме 1 месец с дуфастон - нищо, 1 месец с клостилбегит - нищо, няма цикъл и това е. Накрая реши че ще започнем да правим фоликулометрия и да ползваме други по силни препарати. Но преди това искаше моя мъж да си направи спермограма. Направихме спермограмата и шок - диагноза тератозооспермия, само 3% спермита със здрава морфология. На мъжа ми му се плачеше направо. По английските сайтове където четохме навсякъде пишеше че тератозооспермията не се лекува. Обаче нашия доки (който в последствие ни стана семеен приятел) не се отчая. Предписа на мъжа ми комбинация от лекарства за стимулация - просийд+витамин А,Е + трибестан. След месец спермограмата беше много по добра 13% здрави спермита. Започнахме фоликулометрия и лечение с меногон,оказа се че единия ми яйчник никакъв го няма но все пак меногона действаше, когато фоликулите станеха достатъчно големи ми слагаше прегнил за да ги спука. След втория месец на опити бях бременна. Нямаше по щастлив човек и макар последните 3 месеца да изкарах на легло не падах духом, дори когато родих 1 месец по рано - пак.
След като родих си мислех че всичко се е фикснало от самосебе си. Имах цикъл макар и на 45 дни, но като започнахме пак фоликулометрията, ситуацията си беше същата - няма фоликули, няма ову няма дяволи. Бях един месец на меногон и пак нищо. Много ми беше гадно. Сега този месец нещата бяха много зле, дори след 8 ампули меногон фоликула не можа да стане 17мм, та се наложи да ми слагат някаква друга мега скъпа инжекция, дето я слагали на инвитрото. От нея имаше резултат - стана 17мм но не и повече. Док ми сложи прегнил и каза след 30-36ч да имаме контакт, че прегнила тогава ще спука фоликула. Ние пък тази седмица точно какво ни беше станало та правехме секс всеки ден, което при нашето ежедневие е рядкост напоследък, особено от както се роди сина ни. И някак си незнам защо имах предчувствие че този път е станало. Док каза 7 дни след контакта да си направя тест - направих си 2 - отрицателни. Казах си сигурно е много рано. Тази сутрин пак си направих, пак отрицателен. Проблема е че аз не си направих тестове за ову този месец и незнам кога точно ми е била овулацията, и разчитах само на предположението на доктора (все пак той си разбира от работата). Прегнила ми го сложиха на 12.09 на обяд в 14ч, от там трябваше да броя 30-36ч. Ние си свършихме работата на 33ч. Сега незнам кога трябва да ми дойде. Все се надявам тестовете да са грешни и да е рано още за тях. При предната ми бременност 1 седмица след закъснението ми беше сууууупер бледа втората чертичка едва се виждаше и така до края на бременността. Та все още се надявам. Ама надежди говежди, май и мойта леля ще ме навести, като гледам как съм се подула в корема и как ме наболява ту корема ту яйчника.

Оф и аз не знам що написах тоя роман. Иска ми се да не се отчайвам толквоа много ама май май няма надежда.

Както и да е честито на всички вече видели двете чертички   bouquet

# 649
Аделина, и да си беше правила тестове за овулация, те щяха да бъдат фалшиво яко положителни, в следствие от Прегнила. Както вероятно знаеш, сперматозоидите имат много по-дълъг живот от яйцеклетката и това, че сте правили секс на 33-ия, не на 36-ия час след Прегнила, изобщо не би трябвало да те притеснява. Ако има да става, ще стане.

# 650
Здравейте сладурки ,
Аз сега се прибирам ,ходихме със  свекърва ми на контролен преглед ,всичко е наред другия вторник пак сме на преглед и тогава доктора ще и назначи или химиотерапия или лъчетерапия.Аз малко полягам ,че сутринта съм станала в 5и 30 и ми се спи.

# 651
  • София
 Sad направих си тест...силно отрицателен е...... Close

# 652
  • София
Кафенце мерси за отговора, мен по скоро ме притеснява друго. Добре де те(визирам докторите) от къде знаят със сигурност че от 30-36ч след прегнила трябва да настъпи овулацията. Ние както казах правихме  luvbed на 33ч, което беше вечерта към 23ч, след това сутринта пак и след това нищо -няколко дена не правихме понеже така се случи че малкия все заспиваше към 23-24ч и то с много зор, та бяхме каталясали. Дали е възможно овуто да е настъпила по-късно и пак да не сме уцелили момента, мен това ме притеснява. Ако смятам че ову би трябвало да е 14 дни преди следващия цикъл, значи май би трябвало да ми дойде вторник-сряда  newsm78

Ако и този път не е станало съм егати каръка, незнам колко още мога да продължа с тези фоликулометрии, инжекции и прочее. Вече съм 3кг отгоре с тези хормони.

Освен това си имам и друго притеснение, може би мамите с едно детенце могат да ми помогнат. Може да ви звучи глупаво, но все ме е страх че понеже малкия иска от време на време да го нося (а той не е лек 10кг е все пак) може и заради това да не става бебето. Аз все гледам да го нося на хълбок, ама не винаги се получава, някой път си го вдигам нормално с двете ръце отпред и ми се напряга корема.

# 653
dharmaaa Съжелявам за тестчето!Както и всички ще ти кажат- следващият месец...Дано пък е по-плодотворен  Hug
tsury23 Добре дошла и много скоро да се похвалш с + тест Simple Smile
Блонди - големи очаквания имах за теб, но нищо де- другия месец- с мен  Wink  Wink
Аделина, не се отчайвай мила.Малкия го учи от сега, че не може винаги когато иска да го носиш.Все пак ще става все по-тежък, а когато скоро се случи чудото трябва да си се пазиш малко или много Simple Smile

# 654
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Здравейте милички,
V_K лошото е зад гърба ти, от тук насетне само хубави неща са пред теб  Peace
Elizabett и аз като съм се вманиачила и само простотии сънувам
Блонди  Hug жалко за родата, стискам палци утре на док. всичко да е наред
dharmaaa, няма нищо, нов месец нов късмет  Praynig
tsury23 добре дошла  Hug
adelina_bg  Hug не се отчайва така, а мъжо прегледа ли се пак, една година си е една година
dianastml щом е всичко е наред, дано скоро се оправи свеки  Praynig Praynig Praynig

Загубих се два дена и само гадни работи при мене.
Вчера в лидъл един тъпак излиза назад от паркоклетката, без да гледа и така щеше да ме трясне по задната част на колата, а отзад  возя щерка и 5 годишният ми племенник, седящ на сантиметри от газовата бутилка на колата.За части от секундата успях да изляза от някакво всцепенение, настъпих газта и успях да избегна удара.Слизам от колата и се учудих на себе си, че не успях да изрека нито една обидна дума. Казах му че ми изкара акъла и че возя деца, а той едно такова нагло "еми извинявай".

Днес ми звънят от училище на щерка, че е болял корема.Отивам, взех я на работа и милото като почна едни фонтани.Веднага на колата, на док.Последва инжекция деган и вече сме благополучно вкъщи, даже вече спи.

На всичкото отгоре тези два дни съм в овулация, дано от всичкия стрес да не прецакам и този месец положението.
Хайде стига съм ви мрънкала, ВСИЧКИ МНОГО ВИ  Hug Hug Hug Hug

# 655
adelina_bg, здравей и тук  Simple Smile
Не е от носенето със сигурност. Баткото съм го носила ужасно много и пак се случиха нещата.
Сега още съм в листата на чакащите, но се надявам скоро да се похваля и с трето мъничко човече  Hug въпреки че се носим и с малкия звяр  Laughing Laughing
И само да допълня, че както сега и бебо, така и баткото бяха доста тежички

# 656
Аделина, е как откъде знаят докторите кога настъпва овулацията след Прегнил? Нали именно за това са доктори  - чели, учили, придобили достатъчно клиничен опит Wink
Да ти кажа, в БГ се смята, че овулацията настъпва не 36 ч. след Прегнил, а около 40 ч. (разбира се в масовия случай). За да те уверя в истинността на тези думи, при ин витро процедура пункцията за изваждане на яйцеклетката от фоликула, се прави точно на 36-ия час след Прегнил, а тогава се цели фоликулът да е ЦЯЛ, за да може да се извади Я. от него. Защото ако вече се е спукал, Я. не може да се улови вече вън от Ф.
Та в тази връзка това, че сте правили секс и сутринта, т.е. навръх 40-ия час, е супер  Peace
Носенето на баткото няма нищо общо със ставането/неставането!
Представи си едно време при кърската работа на село колко деца са се получавали......  Grinning

За съжаление и при перфектни условия нещата понякога не се получават, но дано при вас нещата са се получили.

# 657
Аделина,  и аз доста съм разнасяла каката преди да забременея втория път, но не знам наистина каква връзка могат да имат двете неща! Дано да се получат при теб, ако не този път, то скоро нещата!
shanel1982, добре е да видя, че има и други като мен, които искат три деца със сравнително малка разлика, че мъжът ми само ми рисува някакви черни сценарии, колко страшно щяло да бъде и някой път малко се повлиявам от приказките му, въпреки че гледам много да не се впечатлявам, че той и преди второто дете ми говореше подобни неща! Simple Smile
Блонди, dharmaaa, неприятно, дано следващият месец!
tsury23, добре дошла!
V_K, от тук нататък чакаме добрите новини!

# 658
  • Велико Търново
Бени, дано счетоводителката да е в грешка  Peace
Дарма, съжалявам  spoko За другия месец се нареждаме всички на опашката   Laughing Че май тази тема ще я приключим без положително тестче  Confused Едва ли е имало по-куца тема откъм положителни тестове  newsm78
Вагабондче, в такъв случай и аз съм се депресирала  Laughing Така не ми се идваше на работаа...  ooooh!
Цури, късмет  fingerscrossed
Блонди, не помня изказах ли вече съчувствия за леля  newsm78 Но дори и да съм - пак  Hug
Старлет, може би наистина е някой нерв, поне както описваш болката. Дано утре да няма и следа от нея  Hug
Аделина, нищо не мога да те посъветвам, но силно се надявам да имате късмет и скоро да се радвате да вашето чудо  Hug И аз смятам, че това носене не влияе по никакъв начин на забременяването  Peace
Дианка, дано възстановяването на свекърва ти да е бързо и напълно  Peace
Петеса,  Hug

# 659
А, Яже, Точица се отчете с положително тестче. Но то ние толкова бързо изписваме една тема, че не остава време  Laughing

Старлет, и мен така ме болеше крака, горе на таза, ужасна болка, но не непрекъсната. След раждането всичко изчезна, ще се търпи, няма как  Hug

Общи условия

Активация на акаунт