Жадуваме добрите новини под формата на ярки две черти :) - тема 72

• 23 996
  • 731
  •   1
Отговори
# 660
Ааааааа, Звездичка!, не си помисляй такива работи.
Няма отказване, аз съм едно дете и ми е било винаги скука, представи си колко ще им е забавно на тях. Аз вече си мисля, че трябавло от по рано да са и трите, но какво да правим, тогава не ми стискаше за малка разлика.
Тук ако ги видиш - по три, по четири, понякога се замислям колко ли разлика имат - по месец, два.
Но пък си е по добре за децата, хем малка разлика и сходни интереси, а и майката започва да мисли за нещо друго освен за кърмене, памперси и захранване.
Много гадно ми беше тъкмо баткото стана самостоятелен и хааайде пак колики, за това този път искам, искам, искам ама на, не става нещо. Мъжът ми вика сигурно съм остарял, викам аааа, не може то така, давай всичко от себе си  Laughing
Уф, стига съм писала, че  Embarassed

# 661
  • Велико Търново
Лелееее, Блонди, бабешкия ми мозък нещо ми изневерява  newsm27

# 662
Яжке ти как я законтри тая темература, направо ме зачудваш  Crazy Hug първото нещо, което правя сутрин като се добера до интернет и да ти нагледам графиката
Аделина при лоша спермограма, до колкото ми е известно, трябва да има 2-3 дни почивка от секс преди О за да може да заякнат малко спермитата. А за инжекциите те нали точно за това се слагат, за да се таймира О и да се действа на време.
Съжалявам за всички зли лелки и отрицателни тестове  #2gunfire #Cussing out.
Старлет мини през някой невролог да види защо те боли, най-вероятно ще е някой нерв - те са ужасно болезнени, може при разширяването на таза да се е захапал някой
Добре дошли на новите момичета  Hug

Аз днес с моето успиване за работата забравих да си изпия противозачатъчните Crazy ама първата ми работа като се прибера е да ги глътна  ooooh!

# 663
shanel1982, благодаря за окуражителните думи, че ми е трудно като нямам поддръжка от мъжа ми, а и на всичкото отгоре всеки месец трябва да водя някакви сложни преговори за да го склоня да пробваме. А пък, ако не стане сега докато сме още на бебешка вълна, после съвсем няма да мога да го убедя!

# 664
Здравейте момичета!
 Hug

# 665
  • Burgas, Bulgaria
и мен понякога ме хваща страх-предполагам ,че момичетата ,които нямат детенце, няма да ме разберат и дано не си кажат-"'ами какво правиш тук" - просто.... абе не се оплаквам ,но от към жилище сме доста зле....живеем в къща ,но сме три семейства..... да има как да строим и достояваме ,но пък за това са нужни доста средства......
дано не звучи наивно, но след всичко, което ни се случи до сега аз и мъжо сме на принципа-Живи и здрави ,всичко по реда си и лека по лека, за да е сладко.....

# 666
  • Велико Търново
Ренденце, и аз съм се хванала за главата с тази моя Т  ooooh! Реших, че термометърът нещо се е скапал, ама не е! По съвет, който получих в другата тема, ще ходя в сряда пак да ми точат кръвчица за прогестерон.  Praynig
Здравейте момичета!
 Hug
Колко кратко и ясно  Joy Joy Joy Joy Joy
Тиквичке, едва ли някой тук ще си каже какво правиш сред нас  Hug Нали затова сме на това дередже - искаме да отгледаме децата си в най-добрите условия и докато ги осигурим времето е литнало  ooooh! И си много права - живот и здраве да има и бебетата ще дойдат  newsm30

Последна редакция: пн, 26 сеп 2011, 18:09 от баба Яжка

# 667
Ударете едно рамо моля, че се мъча да ви почерпя за Рожденния ми ден, ама нещо не успявам newsm78
харесала съм една плодова пита и един бейлис, но не мога да ги кача, а след малко ще изчезвам за купона Praynig Praynig

Яжке, кратко и ясно защото не се справих с останалата част hahaha

# 668
Съжалявам не успях и нямам време излизам smile3511  party023 newsm38

Последна редакция: пн, 26 сеп 2011, 18:36 от linko5

# 669
Линко, ЧРД   bouquet

Момичета, мойта стринка съвсем откачи, сутринта се появи някакво бледо розово сияние и оттогава досега няма нищо. Че ще дойде, ще дойде, ама по странен начин пристъпва  Tired
Тест за проходимост на тръби ще изтърпя, обаче ако има запушвания и се налага лапароскопия и подобни коремни интервенции, аз ще бия отбой.  Rolling Eyes

Звездичке, и мойта поддръжка малко куца откъм мъжественото тяло. Когато всичко е ок иска, когато стане криза в работата или проблем, веднага се стряска и започва да се кахъри как ще го отгледаме и да казва, че май не иска. Много ме дразни с това иди ми, дойди ми, но и го разбирам, защото се бори с живота за нас и е нормално да е притеснен. А и сега купихме къща, изплащаме я. Аз затова гледам ден за ден да карам и да не го мисля напред. Ако е писано - ще стане бебе, ако не - не  Blush Ще видим утре как са хормончетата  Twisted Evil Laughing

# 670
  • Велико Търново

Да се почерпим за здравето на Линко  Heart Eyes Да ни е жива и здрава и много, много щастлива  Hug

# 671
Яжке, ша тъ целувам, ама после благодаря ти Heart Eyes

# 672
Линко, честит празник! Мнооого, много здраве ти пожелавам! Късмет и щастие да те преследват! Вълшебен празник и мнооого Бейлис!    bouquetHug

# 673
Здравеите,аз ще се включа в темата,имам си момченце,което е на 4 годинки и вече много ми се иска да си имаме още едно детенце,много се надявам,този месец да се получат две черти на теста и всичко да е нормално.Успех на всички,които желаят тожа да им се случи:)

# 674
Нанси, добре дошла!  Hug  Praynig Praynig Praynig да видиш още този месец така желаните чертички!  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт