Жадуваме добрите новини под формата на ярки две черти :) - тема 72

• 23 994
  • 731
  •   1
Отговори
# 675
Благодаря ти Зузи Simple Smile

# 676
Линко   Gift nbirthday newsm59  ura  bigdance2
Нанси  welcome
Яжке чакам с интерес резултатите . Днес даже по едно време се замислих дали твоя термометър няма ограничител на 37.3

# 677
  • Велико Търново
Нанси, добре дошла сред нас  Hug Скоро да си в някоя отчетна  Peace
Ренденце  Hug То е ясно какви ще са резултатите - пак по лекари  smile3511

# 678
Привет отново. От кои тестове за ову сте доволни , че аз днес си бях наумила , че ще си купя и си взех clear ovu мисля , че се казваха с 1 тест за бременност вътре. Та , реших да си направя днес на 10-ти ден от цикъла понеже след обяд имах няколко розови капчици като ходех до wc  и реших , че това е някакъв знак за овулация. По принцип сега се лекувам именно от прогестеронова недостатъчност и всичко е ок , нямам зацапвания , няма го онова кървене непрестанно по никое време. А и днес това , което виждах беше съвсем бледо розово и беше за кратко . Сега нямам. Теста за ову е с две черти , еднакво са наситени , но са и двете бледи макар и еднакви по интензитет на цвета, та се чудя сега това положителен резултат ли е? Утре пак ще правя  , но по принцип има логика овуто ми да е в следващите 2 дена.

# 679
Elizabett този месец и аз се набутах с тия боклуци тези тестове за нищо не стават.Ако искаш да си сигурна те съветвам да си купиш други тестове  например  Oview

Последна редакция: пн, 26 сеп 2011, 20:08 от r@li

# 680
Сега се сещам моите кръвни резултати излязоха. Освен, че холестеролът ми е 7, всичко е в норми. От къде бяха тези зацапвания не знам, сега чета това, за зацапване и овулация. Ама аз съм много зле, предните два пъти стана толкова бързо, че докато го решим и хайде, даже първия път без да сме решили, а сега  newsm78

# 681
  • София
Абе линко не искаше ли да ни почерпи с плодова пита  Laughing ? Че гледам че Яжка само с бейлис ни е почерпила. Айде лапайте от плодовата пита:

Пожелавам ти да си много здрава и винаги усмихната. И много бебета също така   bouquet

Благодаря на всички момичета, които ми отговориха, сега остава да чакам вторник-сряда лелята да НЕ дойде и пак да правя тест, или най добре да звънна на док той да види ква е хавата.

Шанелче радвам се да те видя и в тази тема   bouquet

# 682
Абе момичета ще ме съсипете - от днес съм на диета, а вие с бейлиси, с плодови пити, бози и какви ли не неща ме изкушавате  ooooh!

# 683
Честит рожден ден линко,
хайде само хубави новинки да чуваме от теб    bouquet

# 684
Линко, честит празник!  bdbaloni hbday Да си здрава, щастлива и да се сбъднат най-съкровените ти мечти!  Hug

# 685
Линко, ЧРД!!!   bouquet  bouquet Желая ти здраве и всичко най - най!  bouquet Hug

# 686
  • Пловдив
adelina_bg, както е станало първия път и този път ще стане. Даже и да не е от първия път няма да те оставим да се косиш  Hug Стискам палчета все пак да видиш още сега втората чертичка  Praynig

dianastml, и все по-добре ще е жената  Praynig Вече нямате повод за тревоги  Hug

dharmaaa, докато няма МЦ има надежда!

linko5, честит рожден ден! Пожелавам ти да се сдобиеш с най-ценното - да станеш мама на двама  Heart Eyes

nansi84
, добре дошла и скоро да видиш две чертички  Hug

Elizabett, това са най-кофти тестовете за ову според мен и моя опит. Препоръчвам Овю  Peace

# 687
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
linko5, честит рожден ден и от мен. Нека всичките ти желания се превърнат реалност  Hug

# 688
  • до едно тепе
Линко ЧРД! newsm67
Добре дошли на новите момичета и скоро да ви няма Peace
Лека и бебеносна момичета Hug

# 689
  • Сфия
линко, ЧРД и от мен!  smile3525  Gift
Дони, ти кога ще ходиш пак на ехограф?
Блонди, какво стана сега? Уж ти беше дошла на гости леля ти, ама май не си сигурна, че е тя още? Дано пък да е  stork-boy или stork-girl

Общи условия

Активация на акаунт