Чакат зимните пързалки Августинчетата малки!

• 30 742
  • 750
  •   1
Отговори
# 135
ами ще го направя...писна ми да се притеснявам..за това..Някак си го омаловажава, предпочита да го остави за после, за да се наиграе..

# 136
дай му разхлабващо да го напъне Laughing
И аз си мисля, че ако се разхлаби, там вече стискането не вАжи  Crazy

Mr. Green

# 137
  • ГОре на черешата...
Честит рожден ден на красавицата Мила  bouquet! Щастливо детство и много подаръци й желая!

# 138
  • В светлината на слънцето
БОБЧЕ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИЛОТО МОМИЧЕНЦЕ МИЛА! ПОЖЕЛАВАМ Й С МНОГО ОБИЧ ДА ОПИТА НЕ САМО ОТ ВКУСНАТА ТОРТА, А И ОТ НАЙ-СЛАДКИТЕ МИГОВЕ НА ЖИВОТА! ДА БЪДЕ МНОГО ОБИЧАНА И ЗАКРИЛЯНА, И ДА СЕ РАДВА НА ПРЕКРАСНОТО СИ СЕМЕЙСТВО, КАКВОТО СТЕ ВИЕ ЧЕТИРИМАТА! ЦЕЛУВКИИИИ!

Фети, наистина е за притеснение, защото не бива да се стиска. Но не знам какво повече може да направиш. С говорене не става. Казвам го опит. Просто е период, в който някои по-чувствителни деца изпадат и трябва сами да си го надскочат. Ние сме минавали през такава олелия и доста разпитвах, та затова ми е ясно за какво говориш. Теди беше така, но с пишкането. Можеше да не чишка буквално цял ден. Накрая направо пребледняваше от стискане, но не и не. Много се бях притеснила за бъбреците тогава. Но го премина този период, прескочи си го сама. Стискам палци по-бързо Неди да го преодолее. Praynig

# 139
мдаа, лулу, много тънък психологически момент е, четох доста по въпроса...Проявява се точно в тази възраст и го правят, за да се наложат  Rolling Eyes Наистина това е единственото нещо, което няма как да му наложа да направи.......Оффф  Tired Та сега тактиката ми е да се правя, че не ме интересува и така.. ooooh!

# 140
  • ГОре на черешата...
Фети, сестра ми има същия проблем с малката - при нея е стрес от градината /тръгна преди месец/ - решиха проблем с хомеопатия - виж дали имате и при вас - Алумина 9СН - дава се по 5 гранулки.

# 141
Имаше период, в който и Яни беше така с пишкането и редовно се изпускаше в гащите. Ама аз си мисля, че беше заради компютъра- като седне и не иска да стане да се изпишка и стиска до последно и накрая се изпуска в гащите  Rolling Eyes

Ох, сега дребния е с баща си в поликлиниката да правят изследвания след скарлатината и направо ми се е свило сърцето, като знам какъв ужас ще е. Ще му взехат кръв и гърлен секрет и ще квичи като че го колят  #Crazy Чакам вече да ми се обадят, че са приключили, че ще се побъркам  Embarassed

# 142
ЗДравейте  Hug

Бобче - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАДКАТА МИЛА/малко на патерица Embarassed/!!!ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА И МНООГО ПОСЛУШНА!!!   bouquet
Фети  - Мариетка ти е дала добра идея с хомеопатията  Peace подкрепям , но си е наистина притеснително  Thinking
Или - дано всичко е наред с изследванията  Hug

Чао от мен, че имам задачки разни  Mr. Green

# 143
Яни си е поревал като магаре  ooooh!
Сега чакаме резултатите в петък и се надяваме всичко да е наред  Praynig Praynig Praynig
Еййй, нещо много ме напече и не ми се бачка  Laughing

# 144
Бобче Да ти е жива и здрава прекрасната Мила.Много ,много щастие и желая.
Или стискам палци всичко да е наред.
Снощи влизаме в банята с Ицко да си мием зъбите и той търка един път на ляво и един път надясно и спира.Аз"Търкаи още нали знаеш как се мият зъбките"И това се повтаря няколко пъти накрая той ми каза"Стига бе мамо свят ми се зави аз да не съм машина на времето"На това аз останах безмълвна а баща му в хола падна от стола от смях

# 145
  • София
Здравейте  Hug.
Бобче, на патерица малко Embarassed. Да ви е жива и здрава Мила и много да ви радва. Много са сладки и двете госпожички Heart Eyes.
Фети, дано скоро решите проблема с акането Praynig. А възможно ли е да ака в у - ще и да не ти казава по една или друга причина newsm78?
Или, всичко ще бъде наред с изследванията Peace.
Яна, голям сладур е Ицко Heart Eyes.

Моята госпожица си е още вкъщи, защото все още си покашля отвреме на време и утре отново ще я водя при педиатърката, че много се проточи тази кашлица - 3 седмици Tired.

# 146
  • В светлината на слънцето
Или, сигурна съм, че всичко ще е наред с изследванията. Peace
Яна, сладур си имаш и това е!  Heart Eyes
При нас нищо ново, само дето нямам никакво време ни да чета, ни да пиша. Е, поне последният напън в работата е утре, и после нещата ще бъдат по-спокойни. Докато не дойде време за следващия напън. Но пък започваме работа по любимия ми декемврийски брой, което винаги ми действа много уютно, предпразнично, мило... Blush

# 147
Добър Ден от една стара ваша познайница, не писала тук 2 години:))Иначе във фейса съм винаги на линия:)))
Гледам говорите си за градините и средствата, които събират, на нас ни взеха 100 лева тази година, миналата 80, голямо разхищение... Tired Един "умник" баща предложи да се сменяли лампите с нови, той знаел за много хубави по 20 лева всяка, и другите съгласни... Претапицирали лятото столчетата, някакъв друг баща дал пари, сега пък си ги искал, да му се съберат и от другите, а уж първоначално звучало като благотворителност от негова страна.В нашата градина идват да вземат деца, хора с коли за 100 бона, но благотворителност от тях йок, на всичкото отгоре заемат местата в държавната градина, има хора , които не могат да си позволят да работят, защото детето им не е прието в градина, заради такива главуни:))!
Моя синковец иначе е добре, ходи на градина с кеф, засега още не е боледувал сериозно, но му е трета година и би трябвало да е създал имунитет, пък и аз гледам да се храни здравословно!
Айде засега приятен ден...   bouquet

# 148
Добър Ден от една стара ваша познайница, не писала тук 2 години:))Иначе във фейса съм винаги на линия:)))
newsm78 Дай жокерче, че с това име хич не се сещам  Crazy

# 149
на ,Ира прилича Laughing

Общи условия

Активация на акаунт