Чакат зимните пързалки Августинчетата малки!

• 30 735
  • 750
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте  Hug

Ама и тема сте отворили  Sick Хайде стига, че да не почна аз с мишките, катериците и лисиците тук  Sick Sick Sick Sick
-
Помним, помним как се разхождаше със стин мопа ли , метлата ли... Joy  #Crazy

Ние излизаме на обедна разходка, че такова слънце грейнало  Party

# 121
ку-ку. Май всички се възползвате от хубавото време навън. Ние преди малко се прибрахме. Радвам се, че не само аз имам фобия от буболечки. А инъче от мишки, змии и тем подобни не ме е страх.
Много болни бре. Няма да ви изброявам, че ще стане ферман. Стискам палци всички да оздравяват
 И Деян е хремав, ама засега това е всичко. Утре може да го заведа при личната.
За таксата - при нас е 33 лева и се плаща само, ако детето е посещавало градината. На мен ми се вижда доста мижава такса. Още повече, че децата  ядат качествена храна. Явно общината поема голяма част от разходите. Та за това нямам против да събираме от време на време оп някой лев. Например миналата година събрахме за покривки, за да са новички, а не останали от поколения

# 122
При нас пък,ходила -не ходила се плащат 30 лв такса (50%).Било абонамент,за да й се пази място Outta Joint

# 123
  • вкъщи
И ние сме болни,цяла седмица бяха децата,с повръщане,болки в корема,темп,кащлица,хрема,а бе всичко.В събота с етръшна майка ми,вчера аз,днес мъжа ми и свекърва ми.Егати вируса,направо ни разби.
Днес децата вече са на градина и училище,а аз как ще ходя на работа,все едно ме е газил влак.

# 124
  • Пловдив
Леле,още в компанията на болните.
Бързо оздравяване.
Стили вече е по-добре.Вчера само веднъж вдигна темп. и пъпките завяхват.
Сега пък мен ме хвана една зверска кашлица и си пийвам от сиропа на малкия-Ен Ти Тус.Малко на самолечение ще съм тези дни.
Днес и при нас е супер слънчево на вън,но нали сме в карантина.ще чакаме баща ми да ни вземе,да отидем малко на гости , на двора да потича Стили.
Много ми е странно как в България в различните градове абсолютно всички такси са различни.За ток,вода,детски градини,ясли,детски кухни.Все едно не живеем в една и съща държава.
Весел и слънчев ден на всички.

# 125
  • В светлината на слънцето
Вчера не ми остана никакво време за интернет, че моите аборигени бяха пощурели.  dancing tongue perko smile3540  girluu Stuck Out Tongue Winking Eye Вечерта бях вече за жълта книжка.  ku-ku smile3537 #Silly Май мъничко им дойде щуреенето навън. Thinking
Сутринта бяхме на театър. Мнооого доволни останаха. Дори вечерта се бяха организирали и ни изиграха тяхна пиеска. Ние бяхме подредени като публика, а те - в костюми, със сценография (която после един час поставях по местата Twisted Evil) и собствена история. Mr. Green
Довечера ще пиша повече, че сега трябва да излизам по работа. Heart Eyes
На всички болнички - бързо, бързо оздравяване и стига вече вирус.  Hug

# 126
  • София
И от мен бързо оздравяване на всички  bouquet.

# 127
Честит рожден ден на Мила, Нека изживее най-приказното детство.
Бобче, да ти е жива и здрава А тортата е страхотна
Лелка, направо ме уплаши. Какъв е тоя гаден вирус, че никой не може да му устои?
 И аз съм леко понастинала, ама засега бива. Хремата на Део продължава, но друго няма

# 128
  • Stavanger,Norway/ Varna
Сас, изпревари ме, много мило, благодаря  Grinning

Кога ми порасна бебето, не разбрах, чак ми е малко тъжно  Crazy

ПОчерпете се за здравето на Мила. Д ами бяхте наблизо да ви викна за по торта, че стана много голяма и как ще я изядем не ми е ясно  ooooh! Черпя, обаче с една друга  Wink

Бягам на работа  Rolling Eyes

# 129
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИЛАТА МИЛА Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesДА РАСТЕ ЗДРАВА,УМНА И ВСЕ ТАКА ПРЕКРАСНА И УСМИХНАТА newsm51
Весел празник,Бобче  bouquet

# 130
Честит рожден ден на сладката писанка Мила  Hug Да е много здравичка и щастлива!!!

Оф, Неди не ака по 1 седмица  Tired Заинатил се е и стиска..Дайте идея как да поправим проблема  Praynig

# 131
Бобче, да ти е здрава и много щастлива малката Мила! Безгрижно, прекрсано и незабравимо детство й пожелавам!

Фета, от инат ли го прави  Shocked Да не минава през някакъв стрес от училище  newsm78 То бива инат, ама не го ли боли детето? Не сте ли говорили, че това са отпадъците на тялото, че не е хубаво да стоят вътре в коремчето, че може да се натрови и да се разболее... Неди какво ти казва по въпроса? Странно  Rolling Eyes

# 132
Бобче,да ви е жива и здрава сладката Мила,охх още ми е пред очите как ми се усмихва и с тези сини очиии Heart Eyes

Тан,а сега де Rolling Eyes много ми е странно как може човек да се контролира,пр.мен като ме заболи корема не мога да стискам Mr. Green дай му разхлабващо да го напъне Laughing

# 133
Инат е, определено! Обяснявам му че ще се отрови така и т.н и не и не! Давам яко плодове, чайове, виждам го че му се ака но се стиска.... ooooh! Outta Joint Просто не знам как да процедирам  Confused То си е ужасно вредно....

Морска, разбирам те, и аз съм така.....ама той..

Едва ли е от училището, щото е така от доста време, ама вече започвам да се притеснявам... Tired

# 134
дай му разхлабващо да го напъне Laughing
И аз си мисля, че ако се разхлаби, там вече стискането не вАжи  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт