Чакат зимните пързалки Августинчетата малки!

• 30 736
  • 750
  •   1
Отговори
# 105
Или с скарлатина ли?

Адии,ужас,дано го изкара леко,моЙте хлапета два пъти го караха това лято,първия път беше нещо жестоко,супер агресивно,а втория път леко без Т...

Ди,и при вас да минава леко варицелата..Теди още не е "хванал"варицела Simple Smile

Лулу,гледах снимките на децата ви,много са хубави "абсолютни диваци" Heart Eyes

при нас нищо интересно,ходим по разходки,вкъщи игри и те така Grinning

аааа,Ади и Елица е супер ревнива Laughing

# 106
Мхмммммм  Tired Слава Богу, че болките бяха първите 2 дена и после спря да го боли. Ама антибиотика трябва 10 дена, че после се получавали ужасни усложнения  Shocked Дано да се излекува и да не стигаме до там  Praynig Praynig Praynig

# 107
  • Stavanger,Norway/ Varna
Е добре бе хора, неможах да разбера сега. Плащатели такса, че детето ви ходи на градина или не. Щото ако не плащате и се поема от държавата, мога да разбера събирането на тези средства и консумативи, но ако  плащате такса, че и носитетолкова неща и давате и допълнително пари- това вече не ми го побира акъла що за наглост е  Rolling Eyes

Много болнички, да се оправят бързо. Моите засега държат фронта  Praynig

# 108
Бобче,плаща се такса в детската градина 50-60лв различните градове,различно,и да всяка детско заведение събират допълнителни пари..и аз не го разбирам това...и като включиш лекарствата които пият децата като се разболеят и се събира такса за частна детска градина....иначе е държавно заведение Laughing

ние решихме,Теди да си го задържим в къщи тази зима и от догодина на есен с песен предучилищна Grinning

още нещо щях да пиша...

за миризливките Sick  аз имам лека форма фобия от гадини,изпадам в тих ужас като видя такава твар Tired снощи влезе в спалнята летящо,изстрелях се от там за секунда Laughing виках мъжа ми да я разкара....по късно събирах прането внесох 2 в къщи не ме питайте как виках Whistling после едвам си прострях прането и на всичкото отгоре мъжа ми си прави майтап с мен Twisted Evil

ами разписах се.. Grinning

# 109
Ох, Вале и аз съм така с гадините. Мъжо още си спомня как преди години крещах и бягах едновременно на центъра във Варна, когато една от онези летящите черни буболечки ми се заби в косата  Crazy От миризливките имам фобия от студентските ми години в Албена. Еййй голям развъдник беше там, баща ми ми слагаше мрежи на хотелската стая, щото неможех да спя от очакване да не влезе това чудо вътре. Бляк  Sick

# 110
  • Пловдив
Бобче защо се учудваш?Все едно не знаеш,че държавата ни е сбъркана и няма логика в нищо.
Плащаме си като попове таксата и даваме отделно пари за да се направи нещо за градината,тъй като държавата не отпуска средства за детските градини.
Миналата година събирахме пари за килим.
Не,че няма пари общината,но защо да ги дава за децата(по тяхната логика)?
Но какво да се прави примирили сме се,като живеем в Бг.
Нашата такса е 35лв.Не е много,но на фона на минималната,която е 270лв. хич не е малко тази такса.
Та така.
Момичета благодаря ви за пожеланията.
Ние изкарахме една безсънна нощ.Стили  вдигаше 39 градуса темп. и аз само с термометъра се разкарвах.
Доста пъпки му избиха.Все още не го сърбят,може би като започнат да  завяхват тогава ще е зора.
Весел ден.

# 111
Бобюе, Морска, представям си ви как врещите и бягате от ужас от тея буболечки  Joy нАбе гадничко си е  Sick
Бобче, плащаме си такса и е държавна детската градина  Confused Както каза Морска като сметнеш само за лекарства колко пари отиват. То не, че и в частната няма да се разболеят, ама... Ей го на- сега дадохме към 90 лв за лексрства за Яни за скарлатината. Ама здраво да е детето, парите се изкарват  Wink
Ди, ужасно е това с температурата.Миличкият Стили, дано поне температурата смъкне, че ще има чесане после-ще има  ooooh! Нагушкай го  Heart Eyes
Ейй, днес се очертава топло време  Sunglasses Нищо, че съм на бачкане  Crazy

# 112
топло време ли,тук е 17 градуса,краката ми са ледени,ще вадя термо чорапите...

Бобче,и аз имам такова изпълнение с бръмбар рогач в косата само че на шкорпиловци,явно там ми се отключи преди около 10 години...

# 113
Ооо Вале, ти с тежката артилерия си имала среща. Кво няма да ти се отклЮ4и, аз ако бях щях да бия камбаната.
Спомням си, бях малка. При баба на гости. Тогава при нея се срещаха от време на време хлебарки. Аз, понеже си знаех, 4инно си проверявах банята преди да вляза. Една нощ ми се допишка. Ставам аз, отварям на банята вратата и щателно, но в безопастност навън в коридора, оглеждам за гадовете мръсни. Остановявам, 4е няма никой и си влизам и сядам на тоалетната 4иния, която е то4но срещу вратата. Врещих се, секна ми вси4ко  Shocked. Гадта мръсна, стоеше тлъста и 4ерна от вътрешната страна на врата, затова не я бях видяла. Натова отгоре, неможех и да избягам, защото трябваше да мина през врата, та накрая просто се развиках баба да ме спаси  hahaha

Ох имам и една история от това лято с една огромна богомолка, като се сетя и направо настръхвам, ама съм на работа и е голям зор с тая клавиатура ...

# 114
Ауууу, е няма по-гнусно същество от хлебарките  Sick Особено онези тлъстите лускави и черни  Sick
Голям ужас беше за мен когато бах в щатите и установих, че американския "модел" могат и да летят  Shocked Чуваш го как лети и особено нощем като е тъмно, чуваш само как се блуска в някоя стена или шкаф и се завиваш през глава и се молиш да не падне отгоре ти  #Crazy

# 115
ПУУУУУ само като чуя за разни буби и пълзящи и настръхвам.
Вчера беше голям майтап на празника на градината .Не можах обаче нищо да снимам ,че заради официалните гости ние родителите бяхме доста далече от сцената.Имаше и гост министър Тотю Младенов, двама -трима депутати и куп друга градски величия.http://novini.dir.bg/news.php?id=9597333
С Габи обаче нещата се усложниха и вече е на инджекции с гнойна ангина.Не беше преживявала такова нещо досега и първите две инджекции бяха кошмарни.Днес обаче се държа геройски.
Нашата такса в градината е 2 лв.на ден според това колко е посещавало детето се изчислява и таксата за месеца имаме обаче постоянна такса от 12 лв.Която си плащаш независимо дали дете е ходило на градина.Заради тази такса пари за помагала и ремонти не ни събират.Събираме пари само за подаръци на децата за рождените дни и за коледа.

# 116
  • В светлината на слънцето
Яна, какво говориш.  Shocked Стискам палци бързо да се оправя детето.  Praynig
Оф, ама от тоя вирус бе. Оня ден снимахме за фотосесия една от известните ни наши певици. Милата, едва се държеше на крака - тъкмо я беше съборил гадния вирус. А си представям какво е като събори малко дете. Confused Да чукна на дърво и да не дърпам дявола за опашката, но моите засега минават метър.  fingerscrossed Ето в момента - 19.00 часа, са навън по къси панталони и къс ръкав. Голямо каляване пада.  Crazy
Днес тук времето беше чудничко. Стопихме се от разходки из кварталните градинки.  Grinning Утре - културно мероприятие. Ще ги водя на премиерата на "Карлсон" в Младежкия театър. После ще разказвам. Grinning

# 117
Уфффф и Ивон днес,май е по-добре,пу-пу.
След зверското повръщане,вчера беше с 38,3 Т,днес малко и е червено гърлото,но живна определено.Пфууу,гадни вируси ooooh!

За гадните гадинки не ми говорете-това лято 2 пъти гоних посред нощ от онези големите скакалци с крилата.Единият път ми беше до главата,направо побелях за секунди.Много ме е страх от това нЯщо ooooh! ooooh! ooooh!

Времето днес беше чудно.Цял ден бяхме по улиците.Яна,Ди,дано бързо преборите гадовете Praynig

# 118
 Здравейте и от мен  Hug

Направо ме шашнахте с този вирус  Shocked. Ние държим фронта , Емка леко ми е хремава ама ще видим .... 
Ади - бързо да изчезва този вирус от Ивон  Hug
Лу - каляване му е майката  Peace
Яна - за първи път ли и слагата инжекции на  Габи? Миличката, да я нагушкаш силно  Praynig
Di83   - няма страшно за пъпките, при нас и двете минаха много леко , дано и при вас е така  Hug
Или - АБ си го пийте колкото са ви казали, че тази скарлатина наистина дава усложнения  ooooh!

За буболечките - от както се преместихме се срещат тук-таме миризливки  Sick. Първата хванах с един буркан от течен шоколад Нутела /който обожавам и рядко си позволявам да похапна Mr. Green/ и си го оставих на видно място за други такива гадости ...МъжО ми като го видя и каза, че си сипвал в него супа за работа  Joy леле.....той смърди за 6+, та ще се наложи да купувам друга Нутела и да си разваля диетата отново  Joy Joy

Ох много се разписах...лека вечер  Hug

# 119
Ама и тема сте отворили  Sick Хайде стига, че да не почна аз с мишките, катериците и лисиците тук  Sick Sick Sick Sick

Всички болни да оздравяват  Hug

Тук най-сетне се стопли, днес беше над 30 градуса  Crazy

Лека   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт