И тя нещо я гледам позадръстила носа. За сега само Изопринозин и Вит Ц давам, но мисля после да ида до аптеката за Умкалор. Много съм доволна от него. Иначе за носа - промиваме с физиологичен р-р. Ама не с малките ампулки, ами съм взела директно банка и със спринцовката. По една спринцовка на ноздра - наведнъж изпръсквам. После със сребърна вода + клеева. Разтворила съм в едно старо шише от Олинт и пръскам по 2 пъти в ноздра по няколко пъти на ден. Ще видим този път дали пак ще се справим така лесно.
Предлагаше на Емма да си поиска от дядото Мечо Пух, който разказва приказки (100лв) и аз стреснато извиках "Нееееееее". Констанца беше така
и "Защоооооооооо.........защото няма Дядо Коледа, налииииииииии, вие купувате подаръцитееее" Добре, че Емма беше вглъбена в каталога на Хиполенд и не разбра драмата на сестра й
,че вече само като си помисля,че Ивон ще тръгва на ДГ и ми се реве.Заплатата на мъжо в аптеката ходи 
.
. Сега я тъпча с двете, но тоя хидратин въобще не иска да го пие
. Добре, поне че Ники си идва тази вечер и няма да се оправям сама с хлапетата.
. Дано да го е приела философски и да не страда много. Чудно ми е как ще реагира Дани, когато разбере истината
.
. С или без имуностимуланти заплатата през зимата отива основно в аптеката
.
.
.
!
. Сега гледаме да не я изпорти на Дребо
.
.
.
. 
И от кого ако не е тайна. Та сега им пуснах едно писъмце да ми го доставят преди Коледа и пак им написах адреса. Направо нямам думи. А парите са си ги изтеглили
(£80
)

Препоръчани теми