Чакат зимните пързалки Августинчетата малки!

• 30 733
  • 750
  •   1
Отговори
# 615
  • Ланкър, планините Овнерог
Здравейте,
Много болни, много нещо. В групата на Емма също разбрах, че има много болни. Били на една маса, докато ядат, а като им знам масата, ще да са максимум 10 деца  Sad И тя нещо я гледам позадръстила носа. За сега само Изопринозин и Вит Ц давам, но мисля после да ида до аптеката за Умкалор. Много съм доволна от него. Иначе за носа - промиваме с физиологичен р-р. Ама не с малките ампулки, ами съм взела директно банка и със спринцовката. По една спринцовка на ноздра - наведнъж изпръсквам. После със сребърна вода + клеева. Разтворила съм в едно старо шише от Олинт и пръскам по 2 пъти в ноздра по няколко пъти на ден. Ще видим този път дали пак ще се справим така лесно.

А иначе мисля, че е нормално детето да кашля повечко, след като пие отхрачващ сироп. Нали това е целта на сиропа - да не се задържат секретите, а да се изкарат. Марти, може и за добро да е повърнала Ани - така би трябвало да е изкарала доста секрети. НО това, че е отпаднала, едва ли е за добро  newsm78

Мога да ви кажа още едно сигурно средство за хрема, но е мноооого гадно - равни части преварена вода и сок от лук. Капе се по няколко пъти на ден. Страшно помага, но е труднотърпимо.

Да ви кажа как се издънихме пред Танти снощи. Милата все още се е съмнявала, но не е била сигурна до снощи за съществуването на Дядо Коледа  Laughing А ние си мислехме, че вече е наясно  Crazy Предлагаше на Емма да си поиска от дядото Мечо Пух, който разказва приказки (100лв) и аз стреснато извиках "Нееееееее". Констанца беше така  #Crazy и "Защоооооооооо.........защото няма Дядо Коледа, налииииииииии, вие купувате подаръцитееее" Добре, че Емма беше вглъбена в каталога на Хиполенд и не разбра  драмата на сестра й Mr. Green
После доста неща през годините се изясниха на Танти, след въпроси и отговори  Blush

# 616
Хремата децата ги пусна,ама аз не съм спала от 3 денонощие.Толкова запушен нос не съм имала от както бях бременна с Ивон.Сега и секрета се е сгъстил и направо съм затлачена.Гърдите ме болят,устата ми пресъхна от дишане през нея,абе гадно,та гадно.........Пия Синупред,че педи го беше изписала за Ивон и прочетох,че става и за кърмачки,дано се оправя скоро,че от 3 дни пазя леглото и вече издивявам.
Някой дава ли Есберитокс Н?Я кажете по- колко давате,че мисля да взема да давам и на двамата малко да се имунистимулират Thinking,че вече само като си помисля,че Ивон ще тръгва на ДГ и ми се реве.Заплатата на мъжо в аптеката ходи ooooh!

Гита,браво на вас.Вие пак много сте удържали илюзията за Дядо Коледа Laughing
Умкалора на нас нещо не ни подейства хич,не знам защо.Иначе страхотни отзиви чувам отвсякъде,ама Confused

# 617
  • София
Здравейте  Hug.
Днес Ани е с една идея по - добре от вчера и успях да ги замъкна на лекар. На Дани му изписа някакви капки за нос, едни бонбони за смучене, че от хремата му се изсушава гърлото, докато спи и след сън кашля по малко.
Лекарката пък като видя Ани, искаше да я изпраща в болница, за да й включат система (тя наистина е доста отпаднала и цвета на лицето й е бяло жълт). Аз обаче веднага отказах по някоко причини и в крайна сметка тя й изписа глюкоза и хидратин алфа и се разбрахме да ги пие и ако положението не се подобри в понеделник да ходя да взема направление за болница Tired. Сега я тъпча с двете, но тоя хидратин въобще не иска да го пие Sad. Добре, поне че Ники си идва тази вечер и няма да се оправям сама с хлапетата.

Ех, Гита, чак на мен ми стана жал за Танти, като е разбрала, за Дядо Коледа Sad. Дано да го е приела философски и да не страда много. Чудно ми е как ще реагира Дани, когато разбере истината Thinking.
Ади, бързо оздравяване и на теб Praynig. С или без имуностимуланти заплатата през зимата отива основно в аптеката  Twisted Evil. На моите им давам ехинацея и Станостол, но ефект както виждаш няма ooooh!.
Сас, аз и да се обадя по телефона на педиатърката да ми каже за капки, пак не мога да се дотътря до аптеката, когато Ани не е в състояние да си стои на краката. Добре, че днес един добър чичко шофьор се смили и ни закара до МЦ Simple Smile.
Отивам да приготвям закуска, че всеки момент ще се събудят.
Приятен следобед   bouquet.

# 618
  • София
Аз давам на Райън ИЗопринозинна сироп! Peace

# 619
  • ГОре на черешата...
Ох, Марти, никак не ти е лесно, добре че скоро ще си имаш помощ...много прегръдки на Аничка и утре да е много, много по-добре Hug!
Гита, Калоян мнооого отдавна научи голата истина за добрия старец Grinning. Сега гледаме да не я изпорти на Дребо Whistling.
Димяни, а таблетки не може ли да пие Райън - сиропът е много по-скъп.
Андриан гълта като пуйче всичко hahaha.

# 620
Гита, а верно, че доста време сте удържали. Аз си мислех, че като тръгнат децата на училище и се намира кой да ги светне.
Марти, добре че вече няма да си сама. Стискам палци като се събуди Ани да се чуства по-добре.
Ади, аз бях така преди месец. Лекарката ми изписа ампули с някакво билково масло. Капех си носа и го разтривах. Доста бързо ми помогна. Може би става и за кърмачки. Ако искаш ще видя как се казваше

# 621
Искам,искам...... Praynig Hug

# 622
Ади, казва се фитоназал. Ама трябва да питаш става ли за кърмачки. 10 ампули струват около 15 лева, но дават и по 5. 1 ампула стига за 2 дни

# 623
  • Ланкър, планините Овнерог
Ади, препоръчвам ти
Мажеш малко под носа и спиш като бебе. Става и за разтривка на тялото, изцяло билково е. А и не е скъпо - около 2-2.50лв
Димяни, наистина на таблетки е доста по-изгодно да вземеш Изопринозин - а. Един блистер е за 10 дена за нашите (дозата им е 1 хап / ден) и струва 7-8лв. Малко чупя хапчето, за да го изпие, но е за предпочитане пред 30лв за сиропа., който няма да стигне и за седмица (дозата за Емма е 3*7,5мл / ден)

Последна редакция: сб, 26 ное 2011, 19:56 от Гита Ог

# 624
Благодаря ви,момичета Hug
Утре като се приберем ще мина през аптеката първо да си напазарувам,а за децата мисля да взема Самбукос сироп,от доста места ми го похвалиха Thinking

# 625
  • вкъщи
Здравейте!
Ние сме добре,растем,дивеем и така.
Ади аз вече 2 опаковка Самбукус ползвам,изкл съм доволна.Има и с ехинацея и прополис,но е 20 лв.а днес купих самбукол,13 лв.Давам по 1 чаена лъжичка,а като  усетя,че нещо се разболяват по 4 лъжички и за ден се оправят .Вчера и в на Гала предаването го хвалиха много,така,че явно наистина е мн добър.Предпочитам да давам пари за имуностимуланти,отколкото за лекарства.А на хималая има едно билково средство,септилин с е казва,също препоръчвам,ама е мн горчиво и моите деца не го искат,а струва само 1,80.

# 626
  • UK
Ама вие сериозно ли  Shocked Shocked Shocked Няма Дядо Коледа... стига бе... убихте детското в мен  Blush.
 Майтапа на страна. Как да няма, има... Само дето не носи подаръците както ни се иска Simple Smile.
 Гита ако обясниш на Танти за невъзможността на стареца да обиколи всички къщи за толкова кратко време и ние родителите му помагаме мисля, че няма да го приеме толкова трудно. Аз самата съм още фенка на стария  Laughing Обичам да вярвам в него и се чувствам супер от това  Whistling

Аз да се оплача. Поръчах 2 кутии Лего на Валко и на племенника ми и сега отворих писмото от шипинга и какво да видя било рефюзнато  #Cussing out И от кого ако не е тайна. Та сега им пуснах едно писъмце да ми го доставят преди Коледа и пак им написах адреса. Направо нямам думи. А парите са си ги изтеглили  #2gunfire (£80  ooooh!)
 Пук на Валко трябва да се изпраща за Бг SadSadSad

# 627
Добро утро!

На всички болнички бързо оздравяване.
Нашето оздравяване много се проточи.Много упорити тези пъпки още не са изчезнали а цяла седмица сме на диета и лекарства. Sad
Ицко си поръча за коледа светещ меч на джедаите .В момента сме на вълна обезглавяване горките ни плюшени играчки.

# 628
  • София
Мариета,по скъпо излиза но Райън не иска да пие така хапче а разтворено пък абсъурд както и за малките! Сиропа е мн хубав! Peace

# 629
  • ГОре на черешата...
Димяни, така си и помислих де и се радвам, както писах, че Андриан пие таблетки без проблем.
Гита, моята педиатърка доста отдавна дозира изопринозина за Андриан 3хпо половин, т.е. 1,5 на ден.

Общи условия

Активация на акаунт