Чакат зимните пързалки Августинчетата малки!

• 30 731
  • 750
  •   1
Отговори
# 630
Абе Ния май съвсем ни забрави. Караше ни се като не пишем, а сега сигурно отиде при бъдещите мами и нас ни остави.
Ния, пиши де
Яна, ама още ли не сте се оправили? Хайде най-скоро да се похвалиш, че всичко е минало

# 631
  • София
Здравейте  Hug.
Ани е значително по - добре Grinning. Започна да пие течности, започна и да яде, но като количество е 1/3 от това което ядеше преди няколко дни. Голяма борба беше, докато й давах Хидратина и глюкозата, но този път аз излязох по - големия инат Mr. Green. Днес ще ги заведа до педиатърката, да каже дали да продължавам да й ги давам и докога да си стоят вкъщи.
Предния път, когато Ани беше болна, педиатърката й беше изписала и Изопринозин, обаче аз като прочетох листовката се уплаших и не й го дадох. Вие за какво го давате? И нашата педиатърка го беше изписала 2 пъти х 1/2 хапче за максимум 5 дни.

# 632
  • София
Maрти,аз го давам като имуностимулант и знам,че е добър при възпаление на дихателните горни пътища! ДАвам на Райън като кашля и е хремав 5 дни по 5 мл 3 пъти на ден и спираме доволна съм но давам само сиропа!

Да ви попитам искате ли да се съберем в някое клубче преди празниците?
От кога не сме PartyМного ще се радвам да се видиме Hug

# 633
Ние не ,че не сме се виждали отдавна,ама аз съм навита,стига да не съвпадне с Коледното парти на Ал Peace

Изопринозина Ивон го пи на хапчета сега.Научи се да ги гълта с вода и нямаме проблем. Hug

# 634
  • София
Ми аз повечето не съм виждала от 3 г близо Simple Smile ако имате идеи за клуб давайте и да мислим да се организираме преди 15 декември! Simple Smile

# 635
  • София
О, и аз съм навита да се съберем Party. Стига да не е на 10.12. (тогава ще празнуваме РД на Дани) и на 18.12 (тогава пък той има коледно тържество в Алианса)
Иначе за детски клуб, аз съм много доволна от "Мики Маус", но той е твъреде далеч за тези, които не са в Люлин.
Ако искате предлагайте дати и места и после Димяни да пусне една анкетка.

# 636
  • София
аз нямам претеснции за клуб казвайт енколко и няколко дати и да пусна една анкетка Simple Smile и след това да се звъни да се пита свободно ли е и така Party

# 637
  • В светлината на слънцето
Привет народе... Hug
Ей, два дена реших да почина от нета и сега като гледам новините с болните дечица и мами продължават.  Confused Гадна работа.  Thinking На всички изпращам много, много положителна енергия и пожелания за бързо оздравяване и да спират вече тия вируси и болести. Hug
Не че и аз не съм в кюпа.  ooooh! Същата работа като при Ади - тече един нос, не е за описване. ooooh! А при мен синузитът е и хроничен, та положението си е гадничко, откъдето й да го погледнеш. Нищо не слагам, защото ефект няма. Но ще взема и аз да пробвам тази хималая, че съм чувала добри отзиви. Може и да помогне. Направо ми писна вече. Thinking
Иначе децата са добре - диви и щастливи.  Grinning Онова с гипсираната ръка вчера се беше изкатерило на върха на една почти гигантска катерушка и отгоре ми прави така  Stuck Out Tongue Winking Eye Crossing Arms Утре махаме гипса. Стискайте палци да не е разместила нещо вътре. Praynig
За коледно парти - аз съм ЗА.  Peace Много готина идея, наистина не сме се събирали от сума ти време. Само трябва да се организираме по-раншко, че клубчетата вече са доста ангаже. Търсихме клуб за първокласниците и направо се изумих колко отрано хората са резервирали за разни партита. Thinking
Дядо Коледа - може ли такова нещо Гита. И в мен разби всичко детско. И аз вярвах в дядото, ама-ха.  Mr. Green Heart Eyes Майтапа настрана, ама моите и двамата продължават да вярват. Че и го чакат всяка година. При нас нали идва "на живо." Wink Но мисля тази година да дойде през нощта през комина, да си изяде бисквитите и млякото, да остави каквото има да оставя и да си ходи по живо, по здраво. Че голямото вече сигурно ща разпознае кой е скрит в костюма на Дядо Коледа и ще издаде на малкото. Mr. Green
Подаръци - по една случайност в петък късно вечерта ги купихме. Минахме през "Сердика център" някъде след 20 часа - имахме работа близо и решихме да отскочим да огледаме какво има в Хиполенд. А там - лудница.  Shocked Хиляди хора, цели семейства, татковци с деца, майки с бебешки колички ... и всичките тикат пред себе си по една пълна количка с играчки, все едно е края на света. Shocked Погледнахме каквото ни интересуваши и си излязохме. И с периферното си зрение аз виждам една малка бележка на вратата. А на нея пише: Само днес намаление на всички стоки с 25%, а на някои - 55%. И как само бързо се върнахме в магазина... Mr. Green В крайна сметка Сашо ще получи искания багер (при това е с някакви функции: святка, ръмжи, вдига си предната част, може да копае) и джип с дистанционно. Джипът няма да е точно какъвто иска - с големи гуми, обаче пък е Хамър. Mr. Green А Теди ще намаже с мечтаното грънчарско колело. Та засега част от нещата са купени. Изненадващо и за нас самите. Grinning

# 638
  • Видин
Здравейте.
Сас, тук съм и си ви следя редовно, но нямам много време да пиша. Е вече ще имам. Остават ми 1ви и 2ри на работа. После ще имам доста свободно време Mr. Green, е до юли месец. Сега ми е свито под лъжичката, защот в сряда съм пак на лекар и искам да видя че точката ми се е уголемила и искам да видя сърчицето Heart Eyes
Болничките да оздравяват бързо Hug

# 639
Ния, ще видиш, сигурна съм!  Hug

# 640
  • София
Ния ,всичко ще е наред!

За събирането и аз също да кажа,че Мики Маус е страхотен клуб! Peace
ДАвайте и други рпедложения ако искате няакъде по към център за да е удобно на всички Hug
Да действаме по бързичко,че то после няма да се намери никъде както предлагайте и дати и часове  Grinning

# 641
На мен лично Люлин ми е много далече. Tired В мола на "Стамболийски", точно до IMAX, има клуб "Приказка без край". Изглежда шарен, но дали е добър не знам. На сайта им пише, че има и място за родителите. http://prikazka.net/Мол%20София/17
За друго централно не се сещам.  newsm78

# 642
  • София
Ми нека това да е второто предложение!
Значи 1. "Мики МАус" Люлин, 2. Приказка без край" Стамболийски  Peace
Дайте още 1.2 идеи и дати и да пусна едн анкетка Grinning
Гледах клипчето не е лош иначе приказката...

# 643
  • София
Да, и аз си мислих в детски клуб в някой от моловете, но ние там ходим само в Макдоналдс и Бъргър Кинг и не съм на ясно в кой какво има. Този на "Стамболийски" е на много удобно място и изглежда добре Peace.
В мола на Хемус също има детски клуб, но той като че ли е за по - големи деца  newsm78.
http://www.ccs-mall.com/fun/fancy-kids-kingdom.html

Друг за който се сещам е този в кино Арена
http://www.kinoarena.com/%D0%B4%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D … %D0%BD%D0%B0.html

Друг вариант е в някой от ресторантите на Макдоналдс или пък в някоя пицария, но в пицария не знам хлапетата с какво може да се забавляват Thinking.

# 644
  • София
Маарти,не се бях сетиал за клуба в КИното там е хубаво ще го метна тогава и него и този в Хемус и мисля,че са достатъчни но ще изчакам до довечера ако даде още някой предложение! Peace
Давайте и дати предполагам на повечето ще е удобно събота и неделя за мен е без значение ако трябва един ден и на градина няма да ходим Sunglasses и казвайте дали по обяд или вечер?

Общи условия

Активация на акаунт