.
. Започна да пие течности, започна и да яде, но като количество е 1/3 от това което ядеше преди няколко дни. Голяма борба беше, докато й давах Хидратина и глюкозата, но този път аз излязох по - големия инат
Много ще се радвам да се видиме
. Стига да не е на 10.12. (тогава ще празнуваме РД на Дани) и на 18.12 (тогава пък той има коледно тържество в Алианса)
На всички изпращам много, много положителна енергия и пожелания за бързо оздравяване и да спират вече тия вируси и болести. 
Същата работа като при Ади - тече един нос, не е за описване.
А при мен синузитът е и хроничен, та положението си е гадничко, откъдето й да го погледнеш. Нищо не слагам, защото ефект няма. Но ще взема и аз да пробвам тази хималая, че съм чувала добри отзиви. Може и да помогне. Направо ми писна вече. 
Онова с гипсираната ръка вчера се беше изкатерило на върха на една почти гигантска катерушка и отгоре ми прави така
Утре махаме гипса. Стискайте палци да не е разместила нещо вътре. 
Много готина идея, наистина не сме се събирали от сума ти време. Само трябва да се организираме по-раншко, че клубчетата вече са доста ангаже. Търсихме клуб за първокласниците и направо се изумих колко отрано хората са резервирали за разни партита. 
Майтапа настрана, ама моите и двамата продължават да вярват. Че и го чакат всяка година. При нас нали идва "на живо."
Но мисля тази година да дойде през нощта през комина, да си изяде бисквитите и млякото, да остави каквото има да оставя и да си ходи по живо, по здраво. Че голямото вече сигурно ща разпознае кой е скрит в костюма на Дядо Коледа и ще издаде на малкото.

В мола на "Стамболийски", точно до IMAX, има клуб "Приказка без край". Изглежда шарен, но дали е добър не знам. На сайта им пише, че има и място за родителите. http://prikazka.net/Мол%20София/17
.
.
. 
и казвайте дали по обяд или вечер? Препоръчани теми