Чакат зимните пързалки Августинчетата малки!

• 30 723
  • 750
  •   1
Отговори
# 645
  • София
За мен също е без значение дали е  през уикенда или пък е през семицата Mr. Green, както и дали ще е преди или следобяд. Единствено, както и по - горе писах, само на 10 - и следобед, както и на 18 - и преди обяд няма да можем да дойдем.

# 646
  • В светлината на слънцето
За мен е по-добре да бъде събота или неделя. Засега се очертава да сме заети на 11-и твърдо и евентуално на 10-и в късния следобед. За 10-и не е сигурно, за 11-и е сигурно. Предлагам да не е съвсем преди Коледа, защото тогава всеки ще е улисан в опаковане на подаръци, украсяване на елха и т.н.
В The Mall май има някакъв детски клуб, но не съм много сигурна. newsm78
В Скай сити има клуб Ник, но е за много малки деца и на нашите няма да им е интересно. А и няма къде да седнат родителите.
В Галакси център има клуб Ник за по-големи деца - просто е перфектен.  Peace Той е с креативни игри и с еко материали вътре, дървени пързалки и т.н. Но тъй като е най-доброто, което може да се намери в София в момента, вече е така резервиран за коледни партита, че надали ще се уредим. Точно него имах предвид като казах, че е full отвсякъде. Така че него директно не го бройте.
В Сердика център няма детски клуб.
В центъра на София има и един Funny за по-големи дечица. Много го хвалят, но как е - не знам. newsm78 Имам впечатления само от кварталния. Около него обаче ще е проблем паркирането.
По принцип най-лесно ще е в моловете, защото се паркира лесно. Thinking

# 647
алоууу,това да не ви е софийска тема......аааааааааааааа......да си имаме уваженията няма сега 10 страници да чета за срещата ви Mr. Green

и да кажа,че сме добре и ходим по разходки Heart Eyes

# 648
Марти, взе ми думата от устата. Grinning
Ния, ще видиш сърчице, ще видиш,  smile3521не се притеснявай

# 649
Валееееее Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

За парти-аз на 11.12 също не мога,тогава е Коледното парти на Ал.За клубче Стамболийски ми изглежда най-добър вариянт ,защото е на средата.Хемус,Дъ Мол,Сердика на мен са ми много далеч,а може да се наложи да се замъкна и с двамата,та хич няма да ми е възможно Confused

Ния,ще видиш всичко което искаш.Радвай се на бременноста,а не се притеснявай,че толкова бързо минава Hug

Лу и аз съм с хроничен синузит ooooh!Сега в макото случаи в коио успея да се издухам,ме боли чак челото ooooh!

# 650
  • София
Ади,аз на 100 % ще съм с тримата Mr. Green

# 651
  • София
Уф, при нас болестите продължават Sad. Сега пък Дани започна да повръща, но такова повръщане, досега не е имал. За около 6 часа повърна 14 пъти Shocked (не съм объркала числото). Сега му давам натриев цитрат, глюкоза, хидратин и сок от кайсиев компот, обаче за момента няма ефект Tired. Дайте идея за някакъв ефикасен лек.

За партито, аз нямам претенции за мястото, защото където и да е, ще дойдем или с гр. транспорт или пък с такси или пък Ники ще ни докара. Варианти имаме Laughing.

# 652
Ами ако всички са ЗА, нека да е "Стамболийски". На мен ми се вижда идеален като местоположение, пък и от гледна точка на транспорт. Има място за паркиране бол, за 4 часа е само 1 лв паркинга на мола, а с градски транспорт има метро, тролеи, трамваи... И клубчето изглежда много пъстро и весело. Не съм влизала, но като ходя на кино го виждам - много е приятно отвън.  Peace
Ако искате направо да броим редиците и да запазим дата, за да не останем на сухо. Аз ще опитам да съм само със Сандо, че плюс Теди ще ми дойде в повече. Откъм минаване покрай разни магазинчета и хапвания след клуба най-вече. Mr. Green
Марти, много гадно.  Confused Нямам идея какво да дадеш още срещу повръщане.  newsm78 Само с компота внимавай, че нали знаеш кайсиите какво действие имат. Ако зачести и в тоалетните, по-добре смени компота с някакъв друг - например от дренки. Бързо да му минава.  Hug
Морска, разходчици, а... Heart Eyes
Аз пък снощи завърших коледния календар на моите. Сега е закачен на вратата и цяла сутрин се навъртаха около него, потривайки с ръце. От 1-и започва обратното броене до Коледа, пълно със задачки-закамчки, скрити в календара.  Grinning

# 653
Аз съм ЗА-Стамболийски Peace

Димяни,ти имаш кола душа,не ти пречи.Нашата сдуха двигателя Cry

Марти,ние го преборихме тоя гад с 2 банки глюкоза за 2 дни и Вомитусхил свещички.Оправяйте се бързо Hug

# 654
  • София
Марти,нещо мн ефикасно!
Деган ампула 7.8 капки макс през два часа само 2 приема и мн начесто Глюкоза и строга диета нищо др! ДАн мине бързо! Hug Praynig

И аз съм ЗА МОЛ хайде да решим някакви дати и да пусна анкетка?

# 655
 Ами по спомени май 10-и не е възможен за Марти, 11-и - за мен и за Ади, а 18-и - за Марти. Друг не е казвал нищо за дати.  newsm78 За 17 декември никой нищо не е казал, а се пада събота. Ако искате може тогава - някъде към 11 часа.   Thinking Какво ще кажете?

# 656
  • София
Благодаря ви, момичета  bouquet. Аз си мислех за Деган, но не знаех, че става за деца. Иначе имаме Вомистосхил, но Дани за нищо на света няма да ми даде да му сложа свещички Mr. Green.

Аз на 10 - и мога, но ако е сутринта. 17 - и на мен също ми е много удобен, защото тогава нямаме никакви ангажименти. В детския клуб на "Стамболийски" , не сме ходили, но от това което видях в сайта ми допадна Peace. Аз по всяка вероятност ще съм само с Ани, защото Дани събота и неделя ходи на курс.

# 657
  • София
Ми хайде тогава за 17 ти?

МАрти,аз също си мислех,че не става за деца но и нашата педи както и в Инфекциозна ми казаха,че може в определено количество на малките давах по 4.5 капки 2 пъти през два часа и край.... дано има ефект ако искаш все пак се допитай до педиатър! Hug  bouquet
За часа и мен ме устройва 11 супер  Peace

# 658
17-и сутринта и мен ме устройва,че вечерта съм на мама парти с другата банда Mr. Green
В това клубче Ивон е ходила и е много доволна,аз също Peace

Марти, Дегана найстина е ефикасен само има един минус-много запича Confused

# 659
 Здравейте  Hug
Не съм ви забравила, но времето нещо не достига  ooooh!
Гледам срещичка ще си спрятате..супер  Sunglasses
Марти - лелееее какво приказваш 14 пъти...много бе.. ooooh! Сещам се за Вомитусхила..много добър има го на свещички и на капки.

Ние сме болнички...някакъв вирус...кашля, лека температура, за сега сме на хомеопатия и туй онуй... Абе....все да има нещо....

Изчезвам, че задачи   bouquet

На всички болни като нас бързо възстановяване  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт