Чакат зимните пързалки Августинчетата малки!

• 30 722
  • 750
  •   1
Отговори
# 660
Да, и аз си мислих в детски клуб в някой от моловете, но ние там ходим само в Макдоналдс и Бъргър Кинг и не съм на ясно в кой какво има. Този на "Стамболийски" е на много удобно място и изглежда добре Peace.
В мола на Хемус също има детски клуб, но той като че ли е за по - големи деца  newsm78.
http://www.ccs-mall.com/fun/fancy-kids-kingdom.html

Друг за който се сещам е този в кино Арена
http://www.kinoarena.com/%D0%B4%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D … %D0%BD%D0%B0.html

Друг вариант е в някой от ресторантите на Макдоналдс или пък в някоя пицария, но в пицария не знам хлапетата с какво може да се забавляват Thinking.
Само да уточня.
Детският кът в Арена Младост е затворен. Не знам защо сайта им още функционира. Peace

# 661
Марти, какво е това чудо– 14 пъти. Shockedаз съм много доволна от вомитусхила. Щом го има и на капки пробвай. Аз съм пила деган. На мен не ми помогна, но при всеки е различно.
Вася оправяйте се. дано не се наложи по–сериозно лечение
Лулу, от де тоя мерак да правиш коледен календар. Аз вчера купих готов шоколадов. Нали съм по мързеливите неща. Сега има обратно броене до първи, Laughing че едвам го удържам

# 662
Гале,за този на Стамболийски иде реч.Вземи и Катрин,ако идваш,моляяяяяя Hugи ако знаеш как се махат дневни кърмения,моля сподели,може и на ЛС,че с моето човек в чудо съм се видяла.Ако спи вън няма ядове-не търси,ама как да стане номера у дома newsm78

# 663
  • В светлината на слънцето
Сас, за сефте им правя такъв календар. Все не ми оставаше време, но тази година се запалих покрай темата на първокласниците. Моят е като къща, на която прозорчетата са закрити. Всеки ден ще отваряме по едно, а вътре има тайни задачки-закачки към двамцата - например да изпеят коледна песен заедно с тати, да направят коледна пиеска, да намерят съкровище - като специално на съкровището инструкциите са разпръстнати из цялата стая и водят една към друга, ще има и търсене на ценност с помощта на карта, игра на гатанки, правене на медена къщичка заедно с мен, стихчета, рисунки и други такива креативни неща. Отвреме-навреме ще пада и по някоя наградка естествено. То без поощрения не може.  Mr. Green Вътре в самите прозорчета пък рисунките на живеещите са направени от Теди. Голяма занимавка падна, докато го рисуваше, а сега пада голямо чакане на ден 1 от календара. Че те не знаят какво съм им скроила вътре като задачи.  Mr. Green
Мисля, че в хоби има цяла тема само за тези детски календари с много идеи. Не съм я гледала подробно. Почнах да я чета, но там като цяло преобладават идеите около оформлението. А в самите дати обикновено са скрити някакви подаръчета. Аз реших да разнообразя и да предизвикам моите със задачки. Надявам се да им е интересно. Thinking

# 664
Срещичка, а?  Flutter

На Неди 3 месечната кашлица, се оказа от силно възпалени сливици  Rolling Eyes Така ми каза последният лекар, от много известна детска болница тук. Изписа му АБ, много странно АБ  Rolling Eyes Пие се 3 дни по 1 дозичка  Rolling Eyes и след 12 дни се повтаря  Rolling Eyes Факт е, че след 2рата доза Неди намали значително кашлицата си.....дано е уцелил  Praynig че ми се измъчи детето с това кашляне..

Лека вечер   bouquet

# 665
Хайде на кафето  Grinning

Танче, много се радвам, че най-после сте открили какъв е проблема. Важното е, че вече минава. Нацелувай Неди от мен.  Hug Hug Hug
Забравих да ви се похваля снощи - Теде и е вече без гипс. Grinning Сега трябва само да пази мноооого ръката и да мине през разни физиотерапии разбира се, които са задължителни.

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ МАЛКИ И ГОЛЕМИ ИМЕНИЦИ! КЪСМЕТ И ЗДРАВЕ ДА ИМ НОСИ ИМЕТО! МАРИЕТКА, ДА ТИ Е ЖИВО И ЗДРАВО МОМЧЕТО! АДИ, ЧЕСТИТА ДА СИ И ДВАЖ ПО-ЩАСТЛИВА!

# 666
Благодаряяяяяяяя!!!

Мариетка,да ти е живо и здраво малкото момче  bouquet

Почерпка:

Танче,според мен е добре да му вземеш гърлен секрет,но трябва да минат поне 10 дни след АБ.Понеже и Ивон ми прави същите номера й пуснахме изследвания и се оказа,че е от бактерия в ДГ.
При нея обаче се възпалява 3-тата сливица.

# 667
Честит празник на всички празнуващи!

И аз имам опасения за 3-тата сливица, да не би пак да е пораснала  Confused Въпреки че двете му сливици са като кюфтета, така че от тях ще да е..

Днес си е у нас, че имат стачка училищата, но иначе ще го пращам сред бактериите, съвет на доковете е да се учи да се справя.....И аз не знам вече  Rolling Eyes

Поздрави   bouquet

# 668
  • София
Честит имен ден, Ади! Да си жива, здрава и много щастлива!
Честит празник и на останалите празнуващи!  bouquet

# 669
  • София
Добре за 17 ти сутринта в колко?

Ади,честит имен ден!  bouquet
Здрава и много щастлива! Party

Мариетке,честит имен ден и на разбойника! Grinning Hug  bouquet

Честито и на всички др празнуващи!  bouquet

# 670
Ха добър ден  Hug

Ади - Жива и здрава, много обичана и щастлива с прекрасното си семейство!

Мариетка - Честит имен ден на малкия сладур   bouquet

Танче -  Hug

Лу - ау.....аз съм пропуснала това с гипсирането на ръката, но ще се върна да чета. Пазете се  Praynig

Марти - как сте днес?  Praynig

П.П: Ние сме значително по-добре от вчера  Peace

Хубав ден от мен, ще ходя да взема кака от училище и отиваме на игра...домашните по-късно  Mr. Green

# 671
Ади, със здраве да си носиш името  Hug  Heart Eyes Малеееее, тая торта, дето си я изтипосала тука  #Crazy изобщо не мислиш, значи, какво правиш  Crazy Това как приличат на палачинки с шоколад и фондан отгоре  Crazy е гати яката торта   Mr. Green
Мариетка, да ти е жив и здрав именика  Hug
Имаме и още едно имениче, ако се сещате за Полинезия и Андреа   bouquet Сладкиш, да й пратиш много поздрави, скоро си мислих какво става с тях  newsm78

Последна редакция: ср, 30 ное 2011, 14:28 от ~Илияна~

# 672
  • София
Димяни, Лу беше предложила за 11 часа.
Вася, да не дърпам дявола за опашката, но като че ли овладяхме положението Grinning. От вчера на обяд не е повръщал, а днес вече и бузите по зачерви Laughing. Утре да се надяваме, че ще е като нов.
Бързо оздравяване и на твоята госпожица  Hug.
Изчезвам, че моите се събудиха.

# 673
Аз си мисля, че 11 часа е най-удачно, защото нито е твърде рано, нито пък късно.  Thinking
Или, да, и Поли си има именичка.  Peace

# 674
  • Видин
Здравейте, аз не пиша, защото няма как да се включа в коментара ви за срещата, но ще й се наслаждавам от снимките ви.
Но днес ходих на втория преглед и си имам едно малко сладко тупкащо сърчице под моето. Неописуемо щастлива съм Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт