Чакат зимните пързалки Августинчетата малки!

• 30 720
  • 750
  •   1
Отговори
# 675
Ния  Hug  Party Party Party Много се радвам за теб!!!

# 676
Ния, прекрасна новина  Hug Heart Eyes Да расте здраво сърчице  Heart Eyes

# 677
Ния, страхотна новина. Браво на бебока.
Честито на всички именници
Ади, да си жива и здрава и много обичана
Мариета, честито и на твойто момче. Много щастие му желая

# 678
  • ГОре на черешата...
Ния, честито ти тупкащо сърчице! Голямо и здраво бебе да порасте  bouquet!

Благодаря, милички, за пожеланията, ние си празнуваме на Архангеловден - нали е кръстен на Ангел-овците Crazy...

Ади, ако празнуваш днес - много здраве и щастие ти желая  bouquet!

# 679
  • Видин
Честит имен ден на всички именници.
Мен нали ме вълнува друго и съвсем забравих. Пуснах клипче във фейса Blush

# 680
Мариета миналата година по това време същото написа Laughing

Ади,честит имен ден  bouquet

Ния Heart Eyes

аз съм с двама сополанковци Crazy

# 681
  • ГОре на черешата...
 Whistling

# 682
Нияяяяяяя Party Party PartyСтрахотно,страхотно,страхотно Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Или,такава е тортата,ама не е мое произведение.Овациите не са за мен Mr. Green

Танче и нашето педи,плюс 3 УНГ-та казаха,че трябва да го израсте и ме съветват да си е в средата с бактерийте ooooh!За моментите в които кашля много ожесточено казват да слагаме Макситрол капки за очи,но максимум за 3 дни защото са с кортикостероид.Освен това от Ноември до Февруари пием Еуфорбиум -5 капки и Лимфомиозит -8 капки като поддържаща терапия и мога да кажа,че определено има ефект.Последните две са хомеопатия,ако искаш пробвай. Peace

Вале и ние сме тъй ooooh!

Иииииии....благодаря за честитките,обичам виии Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 683
Добро утро  Heart Eyes

Ния - чудесна новина   bouquet Ето, че сега  си вече спокойна. Нека всичко върви по вода. Кога ти е термина всъщност?

Марти  - браво на вас  Hug От всички възможни "градински" болести, най-ме е страх от тези вируси с разстройство и повръщане...просто ужас... ooooh!

Ади - Еуфорбиума и Лимфомиозита са много добър избор  Peace

Изчезвам, че днес цял ден ще разтривам клавишите  Mr. Green
 Hug

# 684
Добро утро...
Аз също може би ще дойда на срещичката, че съм се затъжила за вас Crazy Grinning
В събота ми е супер(тогава почивам), само изберете място...
Надявам се всички да сте здрави и в добро настроение..
Аз бягам на работа, лек ден от мен..Simple Smile

# 685
  • София
Ния Party Hug

Значи остава за събота 17 ти 11 часа нали?
няма да се обаждаме там предварително?

# 686
  • В светлината на слънцето
Ния, страхотна, страхотна новина!  Hug Hug Hug
Димяни, аз си мисля, че не е лошо да прозвъним за всеки случай. Че около Коледа се правят много партита и да не се окаже точно тази дата и точно този час заети. Знам ли?  Thinking
Ади, сигурна ли си, че от тези капки има ефект?  newsm78 Питам, защото често пишеш, че Ивонката една седмица ходи, една е болна... Което хич не говори да има ефект според мен. Да не си даваш само парите напразно не за друго?  Thinking
Повечето приятели, които ползват хомеопатия все това говорят - има ефект, пък децата все сополи влачат, все кихат, все кашлят, с две думи са постоянно болни, все трябва да поемат някакви капки, за да се предпазят или укрепнат. Как пък един не каза - пихме еди какво си, след което детето нямаше 5 или 6 месеца никакви проблеми. Все пият нещо и все продължава да се появява нещо, уж друго този път. Имам усещането, че това с хомеопатията си е една голяма търговска измама. Поредната в нашата мила държавица. Tired Мое мнение де. Peace

# 687
  • София
Лулу,ми да проверим освен и да се пита? Ти си наблизо там нали имаш ли възм?

# 688
  • В светлината на слънцето
Мога да проверя, но утре. Днес няма да мога, защото имам да пиша един доста сложен (тоест свързан с доста ровене им разни сайтове) и дълъг текст в последния момент, който няма как да отложа. Но утре по обяд ще прескоча и видя как стои въпроса. Peace

# 689
  • София
добреееее Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт