Да го нагушкаш от мен. 
Много готино. 

и багер. Абе той и китара с усилвател иска, ама татито не ще да се издума за детските китарки, които са по-скоро играчки. Като ще е китара, щял да му купува направо истинска.
Усилватели поне имаме един куп.
Писмо ще пишем по традиция на 1 декември.

Яни не спира да кашля. Дере се само докато спи, ама е толкова гадна кашлица, че чак на мен ми иде да почна да кашлям
едни храчки се чуват, гадост голяма. Давах му Проспан, ама беше малко и свърши, кажете какъв да взема
Хрумна ми, защото казваш, че кашля само, докато спи, тоест е в легнало положение. Ако има задна хрема е напълно възможно да се стичат секрети в гърлото и да го дразнят.
Опитай да му направиш някаква елементарна промивка на нослето - например с отвара от лайка, в която си разтворила мъъъъничко сол. Това е много популярна промивка в йогата и много помага, а поне не е вредно. И го сложи да спи на нещо по-височко - например нагънато бебешко одеялце. Това се се сещам.
Аз чесно да ви кажа два пъти съм била с моя син в болница,защото той беше с пневмония и сега само леко да се закашля или да има лека хрема и тичаме по доктори
Да чукам на дърво сега като е вече на 4 годинки по-малко се разболява,но това седене в тези ужасни български болници не се забравя лесно
пък и той там толкова се беше уплашил,че след това 1 година като видеше лекар пищеше милото
Хрумна ми, защото казваш, че кашля само, докато спи, тоест е в легнало положение. Ако има задна хрема е напълно възможно да се стичат секрети в гърлото и да го дразнят.
Опитай да му направиш някаква елементарна промивка на нослето - например с отвара от лайка, в която си разтворила мъъъъничко сол. Това е много популярна промивка в йогата и много помага, а поне не е вредно. И го сложи да спи на нещо по-височко - например нагънато бебешко одеялце. Това се се сещам. 
Лично на мен проспанът много ми помага, всъщност най-много. Другото - отвара от 4-5 счукани ореха (заедно с черупките), една цепната на кръст глава лук с люспите, ако имаш семки от дюля, малко ленено семе - това се вари, прецежда се и се дава по една чаена лъжичка няколко пъти дневно. Има добър отхрачващ ефект. Дано нещо помогне, че да не се мъчи Яни. 
Представи се.
Иначе Яни мрази да спи на възглавница 
Добре дошла

.
.
. На всичкото отгоре баща им е в командировка и не мога нито до аптека да ида, нито някъде другаде
.
.
.
.
По тел. не може ли да питаш нещо за хремата и на двамата. Кофти, че си сама.
Днес мисля да украсявам магазина, ама има лампички, които не мога да поставя сама, а мъжът ми се дърпа. Че ще го накарам, ще го накарам, ама да измисля как да превъртя нещата, че да е без свади
. Лек ден на всички Препоръчани теми