Чакат зимните пързалки Августинчетата малки!

• 30 740
  • 750
  •   1
Отговори
# 600
  • В светлината на слънцето
Танче, милото Неди.  Sad Да го нагушкаш от мен. Hug
Мариетка, недей така с лошо. Просто детето има богата фантазия и е успяло да сътвори цели 38 желания. А ти веднага: спри се. Ей, така се секва самородния талант. Mr. Green
Ади, "гневник"...  hahaha Много готино.  Joy
За рисувателни материали няма да отварям дума, че у нас е страшно положението. Почти колкото с котките.  ooooh!
За мой късмет Сашо е непреклонен в желанията си към дядото. Иска две неща и туй то.  Mr. Green Категоричен е по въпроса: кола с "дистанционно"  Wink и багер. Абе той и китара с усилвател иска, ама татито не ще да се издума за детските китарки, които са по-скоро играчки. Като ще е китара, щял да му купува направо истинска.  ooooh! Усилватели поне имаме един куп.
Теди все ще не знае какво иска.  Thinking Писмо ще пишем по традиция на 1 декември. Grinning

# 601
Влизам за малко на болните да оздравяват бързо
И Ние всички в къщи сме се разкашляли,аз не мога дъх да си поема.Вече съм на  втори антибиотик.
Друго интересно  е ,че почнах обучението.Главата ми е бръмнала ,пълна боза настана в главата ми. Всеки ден имаме сутринта тест ,на това което сме взели предния ден. Според моите критерии ,трябва по -добре да се справям,но това е за сега.Надявам се  да се справям по-добре занапред.с двамата си представете колко имам време да уча.Седя вечер до 1ч ,като почвам след 22ч да уча и сутрин ставам в 6ч .Много материал,а и съм отвикнала от такъв вид дейност.Стискайте ми палци да съм в групата на избраните ,на които ще им предложат договор Praynig Embarassed
лека и спокойна вечер

# 602
Влизам за малко на болните да оздравяват бързо
И Ние всички в къщи сме се разкашляли,аз не мога дъх да си поема.Вече съм на  втори антибиотик.
Друго интересно  е ,че почнах обучението.Главата ми е бръмнала ,пълна боза настана в главата ми. Всеки ден имаме сутринта тест ,на това което сме взели предния ден. Според моите критерии ,трябва по -добре да се справям,но това е за сега.Надявам се  да се справям по-добре занапред.с двамата си представете колко имам време да уча.Седя вечер до 1ч ,като почвам след 22ч да уча и сутрин ставам в 6ч .Много материал,а и съм отвикнала от такъв вид дейност.Стискайте ми палци да съм в групата на избраните ,на които ще им предложат договор Praynig Embarassed
лека и спокойна вечер
Валеске стискам палци да те одобрят, каква е тази работа с всекидневни тестове newsm78

# 603
Или, браво на Яни. Айде вече да не боледува Hug
Марти, сега и Дани ли? Не можеш ли да да се оибадиш на лекарката  и да пробваш да и кажеш, че не искаш да избързваш с антибиотика и да ти даде съвет?
Лондра, какво е това чудо? Shocked д9а кашля детето толкова време. Тия лекари за какво са учили?
Валеске, голеееми прегръдки. Сигурно ти е много тежко. Не искам и да сди представям даже ситуацията при теб Hug Hug Hug

# 604
Валеске, и от мен едно голямо стис на палците.  Praynig

# 605
Валеске, ако е удобно да попитам- за каква позиция е това обучение и всекидневните тестове  Rolling Eyes
Пак да се оплача  Tired Яни не спира да кашля. Дере се само докато спи, ама е толкова гадна кашлица, че чак на мен ми иде да почна да кашлям  Sick едни храчки се чуват, гадост голяма. Давах му Проспан, ама беше малко и свърши, кажете какъв да взема  newsm78

# 606
Или, а дали не е от стичане на някакви секрети в гърлото?  newsm78 Хрумна ми, защото казваш, че кашля само, докато спи, тоест е в легнало положение. Ако има задна хрема е напълно възможно да се стичат секрети в гърлото и да го дразнят.  Thinking Опитай да му направиш някаква елементарна промивка на нослето - например с отвара от лайка, в която си разтворила мъъъъничко сол. Това е много популярна промивка в йогата и много помага, а поне не е вредно. И го сложи да спи на нещо по-височко - например нагънато бебешко одеялце. Това се се сещам. Thinking

# 607
Здравейте и от мен GrinningАз чесно да ви кажа два пъти съм била с моя син в болница,защото той беше с пневмония и сега само леко да се закашля или да има лека хрема и тичаме по доктори #Cussing outДа чукам на дърво сега като е вече на 4 годинки по-малко се разболява,но това седене в тези ужасни български болници не се забравя лесно #2gunfire пък и той там толкова се беше уплашил,че след това 1 година като видеше лекар пищеше милото

# 608
Или, а дали не е от стичане на някакви секрети в гърлото?  newsm78 Хрумна ми, защото казваш, че кашля само, докато спи, тоест е в легнало положение. Ако има задна хрема е напълно възможно да се стичат секрети в гърлото и да го дразнят.  Thinking Опитай да му направиш някаква елементарна промивка на нослето - например с отвара от лайка, в която си разтворила мъъъъничко сол. Това е много популярна промивка в йогата и много помага, а поне не е вредно. И го сложи да спи на нещо по-височко - например нагънато бебешко одеялце. Това се се сещам. Thinking
Ами, той няма хрема, за да е от сополите  Rolling Eyes Докторката каза, че имал ларингит.
За промивка и дума не може да става, реве, гърчи се, раздава ритници и шамари, от дрането започва да кашля като ненормален- докторката го нарече спастична кашлица, май  Rolling Eyes Ох, голям инат е тва дете  Embarassed

# 609
Пробвай тогава с по-високата възглавница само, може пък това да облекчи малко положението. И често проветрявай и овлажнявай стаята, особено преди сън. Не се сещам друго. newsm78 Лично на мен проспанът много ми помага, всъщност най-много. Другото - отвара от 4-5 счукани ореха (заедно с черупките), една цепната на кръст глава лук с люспите, ако имаш семки от дюля, малко ленено семе - това се вари, прецежда се и се дава по една чаена лъжичка няколко пъти дневно. Има добър отхрачващ ефект. Дано нещо помогне, че да не се мъчи Яни. Praynig
бебефонче, августовко дете ли имаш? Добре дошла от мен.  bouquet Представи се. Grinning

# 610
Пробвай тогава с по-високата възглавница само......... Другото - отвара от 4-5 счукани ореха (заедно с черупките), една цепната на кръст глава лук с люспите
Това ще го направя, благодаря за рецептата   bouquet Иначе Яни мрази да спи на възглавница  Tired
Бебефонче   bouquet Добре дошла Wink

# 611
  • Stavanger,Norway/ Varna
Здрасти народе.

Чета ви аз, ама нямам време да драсна два реда. Голямо бачкане, голямо нещо. Имам по един почивен ден на седмица и немога и да го усетя. Някои от дните работя и на две места и ми се наслагват двойни смени. Незнам колко още ще издържа така.

Ходих при личния да ми пусне изследвания, че нещо ме съмнява щитовидната жлеза. Да видим тя ли е или стрес  Rolling Eyes

Иначе децата да добре. Давам чисто рибено масло с лъжицата направо и вит Ц и засега не са се разболявали, да чукна на дърво.  Praynig
Ще сменяме квартират аи мъжо започна да събира багажа. Това ми е най- омразното, а и ми е много мъчно, защото много си го обичам този апартамент.

Таа, така.

Тръгвам за работа аз, на вас желая лек и приятен остатък от деня   bouquet

# 612
  • София
Здравейте  Hug.
Най - накрая се добрах до компютъра Whistling.
При нас положението е никакво Confused. Ани снощи, докато спеше се задави със сополите и повърна. И от вчера до сега кара само на чайове, не иска нищо да яде. Уж, сополите не са чак толкова много, но защото така стана, не успях да разбера. Започна и да кашля след сън. При Дани за момента няма промяна с хремата и все така му тече носа Confused. Ако продължават така, утре ще ги водя на лекар, стига да са в състояние да стигнат до лекаря, че Ани сутринта беше доста отпаднала и само лежеше Tired. На всичкото отгоре баща им е в командировка и не мога нито до аптека да ида, нито някъде другаде ooooh!.
Валеске, стискам ти палци да си в групата на избраните Praynig.
Или, сега като прочетох, че питаш за сироп за кашлицата си спомних, че миналата година Ани като беше болна от ларингит педиатърката й изписа Амбрекс, но дали имаше ефект точно от него не знам, защото тя тогава изпи толкова неща, че не знам от какво й мина. Хайде дано това да е била последната такава нощ и от тази всичко да бъде наред Praynig.
Хайде от мен приятна вечер   bouquet.

# 613
Амбреска е за отхрачване..доста добър  ефект
Или,може да е чист фарингит ,ларингита е по трудно да се възпали защото е по-надолу,рчдко е чист ларнгин,по-скоро ларинго-фарингит. Проспана е добър вариант.
/за мед.представител е обучението /

# 614
Или, сега има някакъв сироп гринтус. И лекарката и няколко фармацефти казаха ,че е много добър. Малко по-скъп е от другите сиропи, но ми го препоръчаха горещо. Не знам дали наистина е толкова ефикасен, защото като беше болен Део имах остатък от ен ти тус и давах него. Като свърши купих гринтус, но само да си довърши лечението. Дано не се налага да го ползваме скоро и да кажа от опит.
Валеске, много стиснати палци. До кога ще продължават  тестовете?
Марти, как спахте? Дано Ани е по-добре.  HugПо тел. не може ли да питаш нещо за хремата и на двамата. Кофти, че си сама.
Бобче, ще се разболееш бе жена.
Ние вчера наобед бяхме на струване на свекъра. Майка ме смени в магазина за 3 часа. После пък вечерта ходихме при нея, че прави ремонт да полеем новия стар апартамент и голям купон. Не съм пипнала домакинска работа вчера. Отделно и двете майки пратиха остатъците от обяда и вечерята. И днес няма да я мисля. За ядене има бол. newsm44 Днес мисля да украсявам магазина, ама има лампички, които не мога да поставя сама, а мъжът ми се дърпа. Че ще го накарам, ще го накарам, ама да измисля как да превъртя нещата, че да е без свади Wink. Лек ден на всички

Общи условия

Активация на акаунт