Аз като се ядосвах и притеснявах 1г. какво ще стане с мен след като се върне титуляра и то какво стана, ми забременях и нещата се наредиха от само себе си. УТре ми е последния работе ден в пощата и веднага посписвам договор с фирмата, където ще се водя на работа пред болничните и майчинството и то на заплата 800лв., а не на 500 както до сега. Съжалявам, че малко се отклоних, но исках да ти докажа, че нещата се нареждат както трябва 

Много ми хареса, а и като гледам колко бавно изписваме вече темата, ако изберем това с Дядо Коледа, може да си остане такова до Великден. 
Хм, това с избора на другите четирима не знам защо ама ми е много по нашенски.
По принцип на много места пренебрегват майките с деца, особено ако осигуряването е на пълната заплата. Явно се страхуват, че майките постоянно ще ползват болнични.
В същото време има места, където видимо се предпочитат майки с деца (ако са две най-добре), тъй като това предполага, че няма внезапно да останат без кадри, когато неродилата жена забременее и излезе в майчинство. 
Другият минус - за да се стигне до клубчето се минава покрай едни коли, едни въртележки, едни клатещи се люлки... абе все изтисквачки на пари.
.
. Ау, тия въртележки и клатещи се колички колко са ни любими
.
.
.
. Уф, да се свършва вече, че наистина е много гаден тоя вирус.
. Препоръчани теми