Може би, защото у нас пържените неща не се тачат особено и като цяло мноооого рядко се яде нещо пържено.
А шаранът го правим с различни плънки - според настроението. Тази година сме решили да е пълнен с ябълки, орехи и лук, след което запечен върху сос от предварително задушешени моркови, лук, червени чушки и домати. Ще видим как ще стане. 

И ние мислим да печем пъстърва, ама без кой знае какви сосове и маринати. С картофено пюре с лук за гарнитура и зелена салатка
Абе, аз май съм гладна 
Я споделете някоя друга изпитана рецепта, не чак толкова трудоемка. И начини за украсяване после

А Еличка е прекрасна на снимките, които си качила 

Иска подаръци, ама щом дядо коледа ще ги носи, ще мине и без тях
Много ми е странно детето- н еиска да украсяваме елхата, не ще дядо коледа, не иска да ходимна детско клубче

И аз ги мернах във ФБ.
В крайна сметка пробвахме нещо съвсем ново. Беше го напълнила с орехи, кисели краставички, моркови и ябълка. Много интересно и най-важното дръпва гадната миризма и оставя само хубавата. 

От тяхната група са 8 деца. Всичко добре, но като дойде време за медитация, което на тяхната възраст ще рече да седнат на колене, да затворят очи и да се съсредоточат, гледайте какво става. То не бяха физиономии на съсредоточаване, то не бе сериозно мръщене, то не бе чудо. Ние от публиката едва се сдържахме. Всеки хванал в шепа уста и гледа да не се разхили на глас, че да не развали концентрацията.
На мен направо сълзи ми потекоха от смях. Големи образи. 
А миналата година беше много удобна, защото поне Сашо се шашкаше. Ама неее, хитрее маймуната вече. Най-твърдо ми заяви, че дядото ако не донесе подаръка, не е никакъв проблем, щото тогава аз съм щяла да го купя.
И нагъл един - гледа с хитри оченца. 
Ти пък защо реши, че не ги помня тези времена Препоръчани теми