Отговори
# 240

Той сам прие вината на брат си! Но сякаш беше морално принуден / каквото и да означава това/.
Майката по потресаваш начин разделя синовете си!Тя се е впила в Гюней,сякаш очаква от него да я измъкне от окания й живот.А в същност точно Кузей я защити и удари баща си заради нея.Оттам тръгна всичко-напиването му,търсенето му от брат му.
А Гюней засега ми е едно голямо мекотело,пък и нахален на всичкото отгоре - продължава да упреква Кузей.
Явно от репликата на КузЮ - "Ти ми отне всичко...сега е мой ред!" ще започнат драмите!

Да, Къванч надмина себе си като актьор!
Майка му направо в прав текст му каза - Иди ти ! Никога няма да забравя погледът му в този момент - първоначално беше шокиран , чак не можеше да повярва , а после такава болка го заля , че чак физически можеше да се усети ! Невероятна игра направи Къванч - само очите му говореха и то така въздействащо ! Peace

# 241

Той сам прие вината на брат си! Но сякаш беше морално принуден / каквото и да означава това/.
Майката по потресаваш начин разделя синовете си!Тя се е впила в Гюней,сякаш очаква от него да я измъкне от окания й живот.А в същност точно Кузей я защити и удари баща си заради нея.Оттам тръгна всичко-напиването му,търсенето му от брат му.
А Гюней засега ми е едно голямо мекотело,пък и нахален на всичкото отгоре - продължава да упреква Кузей.
Явно от репликата на КузЮ - "Ти ми отне всичко...сега е мой ред!" ще започнат драмите!

Да, Къванч надмина себе си като актьор!
Майка му направо в прав текст му каза - Иди ти ! Никога няма да забравя погледът му в този момент - първоначално беше шокиран , чак не можеше да повярва , а после такава болка го заля , че чак физически можеше да се усети ! Невероятна игра направи Къванч - само очите му говореха и то така въздействащо ! Peace

Възхитена съм от невероятното превъплйщение на Къванч!!!

И от момичетата, които превеждат, и ни правят съпричастни с тази история за двамата братя!

Благодаря ви момичета!!!

bouquet  bouquet  bouquet

# 242
aleynam,  newsm51

Ако разрешат момичетата от Дур.бе, ще сложа линка към филма, преведен от тях, на първа страница

# 243
  • София
aleynam,  newsm51

Ако разрешат момичетата от Дур.бе, ще сложа линка към филма, преведен от тях, на първа страница
newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 244
Привет , момичета !  bouquet Не мога да се въздържа да ви пожелая прекрасен ден , ей с тази красота ! Peace

Не знам за вас , ама на мен направо ми спира ....часовника като го гледам ! Blush

# 245
  • София
Gospojata   bouquet добре,че само часовника спира,че иначе трябва да има щатен дефибрилатор в темата  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: вт, 20 сеп 2011, 10:08 от Слънчогледка Яваш

# 246
Ако треба да направим организация за набавянето на тоя дефибрилатор, щото Киво с тея мускули и на мен ми докарва сърцетуп як.  Crazy Grinning Grinning Grinning Grinning

# 247
Gospojata   bouquet добре,че само часовника спира,че иначе трябва да има щатен дефибрилатор в темата  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Аааааа , аз нямам нищо против едно животоспасяващо дишане " уста в уста " Wink , вместо тези машинарии ! Peace

# 248
Аааааа , аз нямам нищо против едно животоспасяващо дишане " уста в уста " Wink , вместо тези машинарии ! Peace

gospojata -и задължително масаж на ц.....опс ... на сърцето!Много помага да з`найш!

# 249

gospojata -и задължително масаж на ц.....опс ... на сърцето!Много помага да з`найш!

Joy Joy Joy Знам аз , че мога да разчитам на теб !  bouquet Ще се възползвам аз , ама само да мога да добарам масажиста ! Crazy

# 250
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Добър ден дами! Hug Hug Hug

Няма да ви пожелавм нищо...то деня преполови.  bouquet

Но, все пак се радвам да съм във вашата компания. Peace

# 251
Мъчи ме един момент от резюмето. Джемре отново става повод за напрежение между К. И Г.
Та се сетих, дали Джемре и Гюней ще спят в една стая в хотела, и всичкото това пред очите на К.

# 252
  • ... да усещаш мириса на море ...
А тази дама с очилата коя е?
[/b]

Това не е ли годеницата на Баръш?

# 253
  • София
Музичка от сериала newsm68 newsm68 newsm68

# 254
gospojata, леле, джанъм, откъде я изрови тази красота неземна!? Не часовника, ами направо климатика ми спря и започна едно тооооооооооооопло да ми става, едно татлъъъъъ, татлъъъъъ....

Общи условия

Активация на акаунт