Отговори
# 360
Общо взето и Киво, и Бура се справят добре с ролите си, но сякаш наистина нещо им липсва в играта.  Peace Макар че Киво в първи епизод беше доста добър, но после не чак толкова. Джемре никак не ме кефи, а се явява един от главните женски образи. Визуално никаква я няма, а и като игра не е добра. Sick Мадмоазел обаче е великолепна.  Peace Просто това е нейната роля.   bouquet

# 361
Grinning Laughing Grinning Джемрето китка -навитка е това момиче ,снощи награби Кузей съвсем умишлено детски акъл има. Артиската не е кой знае колко добра ,но все пак за първи път се снима в сериал и явно това е причината. Усещам някакъв шантаж в нея ще видим по-нататък ,постоянното навъртане около богаташа с гаджето ще изиграе лоша шега на 2-мата братя.

Така ,че не е редно  да  съди някой освен самата нея ,вместо тя да съди Кузей .Тя има голяма вина ,че не знае какво всъщност иска раздвоена личност...

в 1 -вия фрагмент казва нещо от типа сърцето и биело силно и тн........не виждам да бие за Гюней ,нито за Кузей .Гюней е някаква любов по скоро по съдружие ,за да има пари и тн .Кузей пък я дразнел ,но бил по-хубав от Гюней ей такива бабини деветини .Хиляда варианта да нейната неориентираност ,дано един от двамата я вкара в пътя.

На пробните снимки на които Джемре отиде за роля, четеше именно тези реплики Peace
Явно целта е била преди старта на сериала да повярваме,че е влююбена...

# 362

На пробните снимки на които Джемре отиде за роля, четеше именно тези реплики Peace
Явно целта е била преди старта на сериала да повярваме,че е влююбена...

Да , вярно ! Аз дори си помислих , че нашето момче е плело венче ! Wink В интерес на истината , във фрагмана тя произнесе репликите  много по- чувствено и затова и внушението беше такова ! Peace

# 363
Госпожата,подписа ти е страхотен Hug

# 364

Благодаря ти , че го забеляза ! Днес открих няколко такива и се премених ! Hug  bouquet Hug

# 365
# 366

Благодаря ти , че го забеляза ! Днес открих няколко такива и се премених ! Hug  bouquet Hug
Надписа гласи:Той е див! Mr. Green

# 367

Надписа гласи:Той е див! Mr. Green

Много ти благодаря !  bouquet Значи ми е баш тамам ! Wink

# 368
Здравейте момичета, чета ви още от началото на забранена любов,много ме кефите,с вас се разтоварвам и забавлявам ,научавам новини за нашето момче .Аз съм му непоколебима фенка-мога да го гледам до припадък и пак не ми омръзва.Това между другото ми се случва за втори път в живота - видях го и вече не мога да спра да го гледам. Другият мъж,въздействал ми по такъв начин е незабравимия Фреди Меркюри-това продължава вече повече от 20 години.Между другото много се зарадвах,че някои от вас не забравиха 5 09.-рождения ден на най-големия глас.Гледала съм всички филми с Киво/вкл. Езел/ и много ми харесва играта му във всички,в Север- Юг също много добре играе.Ако ми позволите да си споделяме емоциите от филма ще ви бъда благодарна.

# 369
 queen_fenka , Добре дошла !  bouquet Ще чудесно да споделим впечатления и мнения за сериала и да се радваме заедно на успехите на наш левент ! Peace

# 370
queen_fenka, пожелавам ти приятни емоции в нашата щура понякога фен група! newsm36
Тук почти всички страдаме от една е съща неизлечима болест-Киво + ...не се знае коя от нас!
Забавлявай се от сърце! smile3535

# 371
Благодаря за милото посрещане.Аз съм не по-малко щура от вас и за това ви харесвам.А Кивоманията е заразна наистина и то много.

# 372
queen_fenka, пожелавам ти приятни емоции в нашата щура понякога фен група! newsm36
Тук почти всички страдаме от една е съща неизлечима болест-Киво + ...не се знае коя от нас!

Джанъм ,  Hug как да не се знае ?! Киво + всяка от нас ! Joy Joy Joy Crazy Crazy Crazy

# 373

Джанъм ,  Hug как да не се знае ?! Киво + всяка от нас ! Joy Joy Joy Crazy Crazy Crazy

Май и той го знае,та така е опулил очите :

# 374
Емели,това е за теб,скъпа!Ти правиш живота ни по-сладък! Hug

Общи условия

Активация на акаунт