Отговори
# 345
За мен погледите на Бура са еднотипни във всичките му филми! Thinking
Не искам да засягам никой!Споделям мнението си!

# 346
Вики са превели първа част на 3 епизод на БГ!

# 347
За мен погледите на Бура са еднотипни във всичките му филми! Thinking
Не искам да засягам никой!Споделям мнението си!

Те и на Къванч не са му много много-типни Simple Smile, но на никого не му писва от това. В това е разликата!  Grinning
Даже напротив. Всички само това чакат - поглед на Киво, а някои по-конкретно май им се иска да видят нещо от бат Бехлюл, щото как се забравя такова чудо  Heart Eyes, ама нЕмаааа... Кузей е съвсем друг типаж и Киво добре го прави, засега поне, така мисля...

# 348
Не съм гледала Буура в друг филм , малко го загледах само във Фатмагюл , но определено е недостатъчно , че да имам база за сравнение ! Но на мен ми харесва как се справя с ролята си и предава характера на героя си !
Колкото до погледите на Киво ... Crazy Crazy Crazy - мисля ,че дори и само с очи , може да предаде цяла палитра от чувства и емоции - от разстапящ любовен и секси поглед ,  от който да ти омекнат коленцата , до изпепеляващ  и унищожително гневен , от който настръхваш и ти се иска да побегнеш , без да се обръщаш ! Peace

# 349
Аз от никакви Кивови погледи не искам да бягам! EmbarassedКато гледам никоя от партньорките му не го е правила,та ние ли?
Убедила съм се ,че може да гледа с невероятен изказ на чувства и да показва и най-невъзможни емоции!В това за мен е ненадминат и не се сещам с кой  мога да го сравня ?! newsm78

# 350
Аз от никакви Кивови погледи не искам да бягам! EmbarassedКато гледам никоя от партньорките му не го е правила,та ние ли?
Убедила съм се ,че може да гледа с невероятен изказ на чувства и да показва и най-невъзможни емоции!В това за мен е ненадминат и не се сещам с кой  мога да го сравня ?! newsm78

Аз се сещам  Joy
Бих ти подсказала да наминеш в някоя и друга тема и да видиш там колко "велики" се мъдрят...  Joy
Тук са тези, които си падат по менекени... нали така, gospojata, от тази категория бяхме ние...  Joy

# 351
Тук са тези, които си падат по менекени... нали така, gospojata, от тази категория бяхме ние...  Joy

Peace
Абсолютно - красавци , но без да блестят особено с други разни качества ! Wink
Ама тя и  shaane си пада по такива - хубави , ама не особено талантливи ! Joy Joy Joy

# 352
Подскажете ми,че хич не разбрах намека? ooooh!
Разтапя ми се мозъка като чуя името на К.Т. и друго започва да ми се привижда... Embarassed

# 353
Разтапя ми се мозъка като чуя името на К.Т. и друго започва да ми се привижда... Embarassed

Е , как - нали знаеш ,  , че Киво е просто един красив манекен , който на всичкото отгоре и не е особено талантлив , ама заради визията му , му давали роли ! Laughing А и култовото - щом го дублират , а не играе със собственият си глас - не ми го хвали ! Joy Joy Joy

Тази Джемре , на моменти ми е много "крива " , има нещо несъразмерно във физиономията и !
А Зерин Текиндор ми харесва много повече като шармантна и модерна дама , отколкото обраната и визия в ЗП ! Peace Много добре играе !
Връщам се да видя преводът на Емели , че още няма качен на всичките части! Peace
Пак да благодаря на преводаческия екип за чудесната работа !  bouquet

# 354
 Grinning Laughing Grinning Джемрето китка -навитка е това момиче ,снощи награби Кузей съвсем умишлено детски акъл има. Артиската не е кой знае колко добра ,но все пак за първи път се снима в сериал и явно това е причината. Усещам някакъв шантаж в нея ще видим по-нататък ,постоянното навъртане около богаташа с гаджето ще изиграе лоша шега на 2-мата братя.

Така ,че не е редно  да  съди някой освен самата нея ,вместо тя да съди Кузей .Тя има голяма вина ,че не знае какво всъщност иска раздвоена личност...

в 1 -вия фрагмент казва нещо от типа сърцето и биело силно и тн........не виждам да бие за Гюней ,нито за Кузей .Гюней е някаква любов по скоро по съдружие ,за да има пари и тн .Кузей пък я дразнел ,но бил по-хубав от Гюней ей такива бабини деветини .Хиляда варианта да нейната неориентираност ,дано един от двамата я вкара в пътя.

Последна редакция: чт, 22 сеп 2011, 18:20 от yonitouo

# 355

Е , как - нали знаеш ,  , че Киво е просто един красив манекен , който на всичкото отгоре и не е особено талантлив , ама заради визията му , му давали роли ! Laughing А и култовото - щом го дублират , а не играе със собственият си глас - не ми го хвали ! Joy Joy Joy

Какво искаш да кажеш с това,че нещо не разбирам?Не си го спомням това!Да не искаш да кажеш,че аз съм го постнала? newsm78

# 356
Аз не мисля че акцента на филма е да гледа омайващо разни момета, който очаква Бехлюл или Меемет в действие, ее, тук едва ли ще го видим  Laughing
Ама, shaane, не четеш назад в темите, бе джанъм  Joy

# 357
В този епизод , като че ли най- силните моменти , са в ретроспекците ! Още плача с Кузей , а Хандан искам да я  #2gunfireКак мжа да причини това на детето си , всъщност - на двете си деца и цялото си семейство ! Заради нейните болни амбиции и надежди , обрече и двамата си сина на нещастие !Единият цял живот ще носи бремето и клеймото на престъпление ,което не е извършил , другият - вината за случилото се , вината за брат си и срамът , че е абсолютен страхливец ! Мъчно ми стана и за Сами - толкова беше смачкан , сам на пейката , смазан от чувството си за вина , че е допуснал това !
А Кузей беше наистина дете като влезе в затвора , как гледаше към тях в съда , толкова страх имаше в погледа , сякаш ги умоляваше да спрат всичко това , да не му причинават тази болка ...Никой не събра смелост да го погледне в очите !Остана абсолютно сам !

# 358
Да, и мен ме е яд на Хандан, ама че майчина подкрепа! #Cussing out И като ги гледах в съда как той се обръща да види дали евентуааално няма да го подкрепят, а те седят като статуи, особено брат му! Офф! Много ме хвана яд! #Cussing out

# 359
Аз пък да се изкажа за Буура , като гледала и 3-те сериала, които са познати на българските зрители.
Бях много впечатлена от него в "Незабравима", не съм го усещала на нивото на Серхан Яваш, но играеше много добре. Той самият беше казал в интервю,че харесва героят си, изведнъж както пак той беше казал спря да вярва в него и се отказа в края на първи сезон. Добре играеше момчето  Peace
Във Фатмето играеше съвсем различна роля от тази в "Незабравима". Доста добре се справи.
Нооо специално в "Север-юг" не ми въздейства по никакъв начин . Дали е заради това,че ролята е някаква смесица между Толга и Вурал , или защото нищо ново не ми показва , като игра , не знам, но не ме впечатлява, както е било преди  Tired

Общи условия

Активация на акаунт