Отговори
# 330
Честит Празник !

# 331
Да се запиша и аз тук,че да коментирам!  Hug

Добро утро и честит празник!   bouquet

# 332
  • ... да усещаш мириса на море ...
Мейкинг на фотосесията на Къванч за TW Steel

фотограф отново е Тамер Ялмаз (който снима сесията за Elle)

Последна редакция: чт, 22 сеп 2011, 11:21 от tara_lezhka

# 333
  • ... да усещаш мириса на море ...

İŞTE DÜN GECCEYE DAMGA VURAN SAHNELER!

Последна редакция: чт, 22 сеп 2011, 11:31 от tara_lezhka

# 334
# 335
# 336
За мен рейтингът не е изненадващ.Все пак колкото и да се шуми около сериала,той е нов.Ще мине време докато набере фенове,пък и ВВ все пак е е правен в/у исторически факти и голяма част от населението в Турция го следят заради това Peace

# 337
Хареса ми-но!!!
Две неща,от които съм малко разочарована.
Едното е,че за разлика от други сериали,в които и най-малките детайли бяха изпипани с много вкус,чувство и усет,тук са пропуснати.Но понеже свикнах да гледам турски филм,в който е обръщано внимание на тези неща,сега се подразних от пропуските.
Визирам сцената в стаята на двамата,когато се върнаха след боксовия мач.Това,което ме подразни е,че същия ден Кузей си направи татуировките и Гюней въобще не ги беше виждал!Пропуск е на сценаристите,след като са решили да вкарват в кадър тези детайли,то поне да си направят труда да покажат,как останалите герои ги забелязват.
И второто е доста мудния диалог.
Тежък наистина,заради тежестта на случващото се,но и доста продължителен,пък и прекъсва изведнъж,като,че ли с нож отрязан и така се получявя разкъсване на отделните сцени.Няма го гладкото преливане от кадър в кадър,което прави филма качествен.
Надявам се,набирайки скорост и сцените и диалозите да стават все по-динамични и разтърсващи!
А иначе-даже и в актьорската игра на Къванч този път намирам слабости.В един момент изчистен до съвършенство образ,а в следващия-едни такива пози и стойки в които като,че ли няма какво да прави и като,че ли не е обсебен изцяло от чувства и страсти,а от време на време става един такъв безразличен и се хили само.Не знам-нещо ми липсва.........

Последна редакция: чт, 22 сеп 2011, 14:47 от usmivkata20

# 338
За мен рейтингът не е изненадващ.Все пак колкото и да се шуми около сериала,той е нов.Ще мине време докато набере фенове,пък и ВВ все пак е е правен в/у исторически факти и голяма част от населението в Турция го следят заради това Peace

Скъпа,за мен високият рейтинг на ВВ не е изненада!По скоро съм изненадана от бързо растящият рейтинг на нашият сериал! ThinkingЧестно казано толкова рано не го очаквах,защото действия и герои още се натамънват.Явно вече имат заинтригувана публика и дано да оправдае очакванията ,в което не ми се иска никак да се съмнявам! Peace

# 339
 Grinning Забелязвам ,че героите си играят със свои дрехи специално Буура си играе с очилата му са лично негови и ризите .Нещо започва да влиза в такт Буура страхотна игра снощи ,много ми хареса .Винаги при него всичко е лъскаво и погледите ,които изпраща са покусителни.

Кавънч адски също ме изкефи това момче ,как след мача си правеше в колата си мяткаше ръцете и вика бам-бам  Grinning Grinning най-ме радва ,като дразни Гюней страхотна игра ,страхотен комик .
 Grinning

Джемрето целуна Кузей от яд към Гюней ,много лек характер има това момиче.

# 340
usmivkata20,и аз си имам малки разочарования и повече съмнения! ooooh!
Куца ми на места работата на оператори и режисьора!
А за образа на Кузей си мисля,че е много вглъбен,все още не показва никакви емоции и се разминава с моите си очаквания.Дано Киво се справя още по-добре с този труден и нетипичен за амплоато му образ!Не ми е безинтересно,но сякаш по-трудно навлизам в този филм! Hug

# 341
usmivkata20,и аз си имам малки разочарования и повече съмнения! ooooh!
Куца ми на места работата на оператори и режисьора!
А за образа на Кузей си мисля,че е много вглъбен,все още не показва никакви емоции и се разминава с моите си очаквания.Дано Киво се справя още по-добре с този труден и нетипичен за амплоато му образ!Не ми е безинтересно,но сякаш по-трудно навлизам в този филм! Hug

bouquet

# 342
Grinning Забелязвам ,че героите си играят със свои дрехи специално Буура си играе с очилата му са лично негови и ризите .Нещо започва да влиза в такт Буура страхотна игра снощи ,много ми хареса .Винаги при него всичко е лъскаво и погледите ,които изпраща са покусителни.

Кавънч адски също ме изкефи това момче ,как след мача си правеше в колата си мяткаше ръцете и вика бам-бам  Grinning Grinning най-ме радва ,като дразни Гюней страхотна игра ,страхотен комик .
 Grinning

Джемрето целуна Кузей от яд към Гюней ,много лек характер има това момиче.

Embarassed кой е Буура? Embarassedсъжалявам,но не знам имената на актьорите,освен на Къванч и не знам за кой герой говорите?

# 343
Бура е Гюней в нашто сериалче,Вурал във Каква е вината на фатмагюл и Толга в Незабравима!

# 344
Ами аз досега не съм забелязала да изпрати на някой покусителен поглед /каквото и да значи това/,но може би визирате другите му роли!Ще гледам по-внимателно оттук нататък,сигурно пропускът е мой!

Общи условия

Активация на акаунт