От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни

• 65 884
  • 753
  •   1
Отговори
# 15
# 16
И от мен един глас за КДшопинг,перфектна комуникация,поръчват нещата веднага,уведомяват за липсващи артикули веднага,абе нямам забележки към тях Peace

# 17

Буккк не виждам да се споменават тук. Но имахме няколко разминавания с тях и затова ги смених. Ако някой го интересува - ще споделя.

Сподели повече Simple Smile

# 18
Момичета, да попитам и тука, понеже не се ориентирам в сайта на Некст. Живея в Черна гора. Мога ли с посредник да си поръчам направо до тука , а не до Бг?

# 19
Габко пак ме изтърваха и не ми пратиха смс (за втори път ми се случва). Добре, че си проверявам в момента пощата постоянно и си видях мейла...

# 20
  • София
Момичета, да попитам и тука, понеже не се ориентирам в сайта на Некст. Живея в Черна гора. Мога ли с посредник да си поръчам направо до тука , а не до Бг?
Мисля, че ще се наложи да плащаш ДДС на стоките. Провери в митницата дали има преференция за онлайн покупки. В България няма, когато получаваме от страни извън ЕС. Но в някои държави (САЩ например) има някакви облекчения за онлайн покупки и не се дължи мито и ДДС. Не съм много запозната с това. Но знам, че стоки които получаваш в Черна гора от друга държава, трябва да минат на митница, освен ако не са с ниска стойност. Така беше тук, когато не бяхме още в ЕС. Ти с български посредник ли искаш да поръчваш? В такъв случай те ще трябва да получата пратката тук и после да я пратят към теб. Не знам дали извършват такава услуга.

# 21
  • центарлна северна България
http://evtino.co.uk/

Този линк не се отваря, дали имат промяна ?
И някой ползвал ли ги е ?

# 22
Simple SmileЗдравейте!Първо искам да се извиня за въпроса ми-може и да има такава тема,но не намерих и реших,че тук може да ми отговорите.Искам да поръчвам от УК,но не съм наясно как става точно с посредниците-в смисъл като си харесам артикул как да ги уведомя,че искам да ми посредничат за купуването-от самия сайт ли се взима форма за поръчка или по друг начин става комуникацията и после заплащането към тях как става? EmbarassedБлагодаря предварително!

# 23
tedince при всички е различно. Влизаш им на сайта и им четеш условията те са си обяснили кой как иска да протича процеса.   Peace

# 24
 Simple SmileМного благодаря за отговора!Ще разгледам!

# 25
  • София
Ей от кога мрънкам да си напрарвим тема само за превозвачите, а то имало такава и Цветито да не пусне един линк в другата тема, че да разберем повече хора  Thinking  bouquet.

Та аз само Гъбко ползвам, веднъж изиту. Гъбко са ми фаворит, но им се разсърдих сега в последния курс. Поръчка от ХМ доставена на 10 при тях, не са ми я сложили в курса им от 13.

# 26
  • Варна
Ползвам Бритс и нямам никакви оплаквания, всичко е добре организирано, пътуват всяка седмица насам, комуникацията е ОК.

От около месец насам цената им за Варна е 3 лв. на кг., не знам дали за постоянно ще е такава вече или е някаква временна промоция.

# 27
Ползвам Гъбко, нямам оплаквания засега от тях. И се радвам, че най-накрая има такава тема. Simple Smile

# 28
  • София
Сега да питам тук спокойно - някой чул ли се е по някакъв повод с гъбко, дали и как ще почиват празниците? Знае ли се този курс до къде е стигнал и дали утре няма да имат раздаване?
Престои ми пътуване и се чудя утре дали ще обработят камиона, а ми е неудобно да им звъня!

# 29
Време беше да има и такава тема!
От изброените превозвачи съм ползвала и съм доволна от UK Addict и Rimini. Миналата година пробвах с The Win, но не мога да ги похваля от сърце. Фаворит са ми първите, споменати от мен. Simple Smile  Комуникацията с тях е перфектна и досега не съм имала никакви проблеми. Затова ги предпочитам, макар и с тях да излиза малко по-скъпо. UK Addict вече приемат поръчки, но са съкратили списъка на сайтовете. Корегирайте си  информацията в заглавния постинг.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт