От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни

• 66 259
  • 753
  •   1
Отговори
# 315
  • Русе
Предния път при мен пишеше, че ще ги пратят на 26, а ги пратиха на 25. Явно допускат грешки, даже получих мейла чак сутринта, не още предния ден както другите.

# 316
  • София
Габко имат още едно ново депо за раздаване- в Иван Вазов   dance
Мноого ми е удобно!
Ще се таксува обаче с 1 лев отгоре- на пратка.

# 317
днес получавам известие от Габко  за една пратка на началото на семтември , при тях е от ок.22 септември , мислех , че е загубена , но явно са я забутали ,
аз от 1 месец минах към Бритс и повече ме устройва засега ,
Габко имат много поръчки и нещата се забатчват ...

# 318
  • софия
В началото ползвах Емпреса (то други и нямаше), но ми писна от безумното им държание и неразбории. Четяха тук във форума и на всеки, който си беше позволил да не е доволен от тях се държеше сметка защо и какво пише и го изключваха от списъка за обслужване. Това преди 2-3 г. Сега не знам как е, но не бих ги ползвала, заради неприятното усещане и останалите лоши впечатления от тях.

Доволна съм от Гив, но те са подходящи за по-големи пратки. С тях съм се чувствала най-спокойна за пратките си.

До предпоследния курс (25.10.), бях доволна от Габко. НО в предпоследния нямаше задържане на пратки. Това е било написано в стандартния мейл, който пращат за пратките, но не отличително. Чета доста мейли на ден и не чета внимателно тези, които са автоматични (тези за уведомяване са такива), и не съм обърнала внимание на различната информация, забутана между стандартната. Признавам. "Естествено" работеше функционалността за задържане в сайта, та даже и потвърдителен мейл получих (знам, че е автоматичен). На следващия ден от Еконт ме изненадаха с доставка. Когато се обадих по телефон на Г, девойката с нагъл тон ми обясни колко съм се объркала. Било написано в мейла, че няма задържане и много ясно си се виждало. Според нея, разбира се. Нищо по въпроса каква е логиката да е активна функционалността в сайта "задържане на пратка" при положение, че не трябва да се ползва и потвърждаващия мейл.
А вчера вечерта (27.10), хоп "изненада" - мейл, че има при тях и второто нещо (плик или много малко пакетче, защото е карта), за който, ако ползвам доставка ще трябва да го платя като 1 кг. Пристигнало със следващия курс.
Всичко се случва в рамките на 2 дни. Безумно е!
Очаквам още нещо от тях и силно се замислям ...
Знам, че стават грешки, но точно как се отреагира на тях показва кой какъв е. С Емпреса беше същата работа - докато всичко е ОК, са супер, стане ли проблем - започват да се държат нагло. Заради това им държание доста хора се насочиха към Габко и няколко започнаха да организират транспорт. От Г знаят това прекрасно, но явно толкова са дръпнали, че не им пука.

Последна редакция: пт, 28 окт 2011, 10:00 от zvanche

# 319
  • Русе
Един въпрос към ползващите kdshopping
курса им, който тръгва в неделя, кога обикновено е в София и кога разпращат по куриер?

# 320
Г ,че са дръпнали е ясно,аз обаче не мога да си представя как пратки на 750 човека се побират в един курс(това беше номера на пратка ми в последния курс).На моето мейлче ми отговориха,да изчакам съобщението от следващия курс.Дано се открие,там ни е спалното чувалче Simple Smile

# 321
Не мога да се ориентирам в сайта на Бритс - нали могат да се ползват само за транспорт? Уж го пише в сайта, но не намирам кой е адреса им в Лондон. Комуникацията с тях как става, по телефон и мейл ли само?

# 322
  • Бургас
Някой ползвал ли е Британисърв?
Или да сте чували отзиви за тях?

# 323
Не мога да се ориентирам в сайта на Бритс - нали могат да се ползват само за транспорт? Уж го пише в сайта, но не намирам кой е адреса им в Лондон. Комуникацията с тях как става, по телефон и мейл ли само?
Аз контактувам по скайп - ivluc07, момичето е изключително любезно! Адреса го няма в сайта, по-нагоре в темата беше написан, а и тя може да ти го даде по скайпа. Аз ги ползвам само за транспорт, за сега Peace

# 324
Здравейте момичета! Моля да ми препоръчате посредник за Бургас.

# 325
  • Бургас
Здравейте момичета! Моля да ми препоръчате посредник за Бургас.

Бритс, аз ползвам тях.

# 326
някой от ползвалите easy2buy може ли да каже за колко време стигат нещата? Точно пуснах пробна поръчка към тях миналата седмица и затвориха сайта  ooooh! Сега си чакам нещата с последния курс, май от миналата неделя, та се чудя кога ще дойдат newsm78

От Бритс за София доволни ли сте - за колко време пристигат нещата и знаете ли какво ви се случва с пакетите? с коя фирма пращат градски куриер, че Надежда ми е малко далеч, а така или иначе почти никъде не мога да стигна с малката.

# 327
Статуса в Габко днес :
10/23/11    10/30/11    обработка
 Praynig Дано не е грешка

# 328
  • Бургас
Статуса в Габко днес :
10/23/11    10/30/11    обработка
 Praynig Дано не е грешка

Не, не е грешка.  Peace
Имам отразени пакети в профила, но все още са със статус "пътува за БГ".

# 329
 newsm44 Всичко ми е пристигнало,утре заслужават да ги разцелувам

Общи условия

Активация на акаунт