От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни

• 66 265
  • 753
  •   1
Отговори
# 300
  • в мечтите си
Здравейте.
Чета ви от мнооого време,но не съм имала повод да пиша.
От две седмици използвам Гъбата.Днес видях ,че в пратките без име на получател имам 2 мои артикула-парфюм и бижута.Как да процедирам?
Аз вече им пратих имейл с нещата от снимка.бг и тези от ибей.Трябва ли да получа отговор?

Досега си ползвах Емпреса и бях доволна,не съм имала подобни проблеми,но Еконт ми избиват зъбите с тези дотавки...
и още един въпрос,от гъбата щом пише,че имам 2 пакета,какво значи това?Само две неща или 2 пакета с повече джунджории вътре?
Мерси предварително за отговорите Simple Smile

# 301
  • Русе
mixilena , имате 2 пакета, две покупки от двама продавачи, пък какво има вътре само вие може да знаете

# 302
  • София
Дайте моля едно уточнение за Гив:
ако имам 2 пакета по един килограм ще платя по 7,20 лв за всеки, общо 14,40 лв за транспорта?
Да, така се смятат, ако са от различни продавачи пакетчетата.   Hug
Аз веднъж платих над 20 лв. за три пакетчета от Ибей,  всяко от което тежеше по 200 гр.

# 303
  • София
Момичета, да похваля Габко - вчера докато четох ваши коментари, се притесних, че със Спиди ще платя още толкова, колкото от УК. Но всичко при мен беше наред - за 7 кг от 3 магазина (като самите магазини са разбили пакетите - общо 6 пакета) - платих 21 лв. до врата! Доволна! Grinning
А се бях притеснила, че всички 6 пакета ще сметнат поотделно и....  Embarassed

Аз продължавам с тях  bowuu

# 304
Понякога ми се е случвало ако пакетчетата са много малки да не ги пишат всичките ,а само килограмите и по- големите пакети .

# 305
  • Русе
ако имам 2 пакета по един килограм ще платя по 7,20 лв за всеки, общо 14,40 лв за транспорта?
Аз веднъж платих над 20 лв. за три пакетчета от Ибей,  всяко от което тежеше по 200 гр.

Благодаря, значи никога няма да ги използвам!

# 306

значи излиза много скъпо с тях, едва ли аз ще пробвам  в такъв случай

# 307
  • София

значи излиза много скъпо с тях, едва ли аз ще пробвам  в такъв случай

С Гив си струва, когато пратката е голяма, т.е. над 3 кг, иначе се плаща по 7,20 лв.  за всяко пакетче под тези 3кг. Аз ги ползвам да ми правят поръчки, когато не мога да платя сама и съм много доволна.

# 308
Мацката от shopper.bg ми каза ,че са махнали уведомяването с "форма за поръчка" и изброяването на всички артикули. За превоза става въпрос  Rolling Eyes

# 309
И още една промоциика от този сайт :
–––––––––––––––––––––
Уважаеми клиенти, възползвайте се от нашата промоция:

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до адрес в гр.София за пратки над 20 кг (независимо от броя на пакетите и размерът им) до края на месец Ноември.
–––––––––––––––––––––

# 310
  • Русе
Гъбите са разпратили имейли, но чак на 29.10 ще пращат, щеше да е хубаво да е утре, ама... smile3515

# 311

Аз пак съм с 2кг.пратка.Вече се чудя дали да ги сменям.Една пакет го чакам два или три курса.

Последна редакция: чт, 27 окт 2011, 19:21 от ˙·٠•●teddtedd ●•٠·˙

# 312
На мен пък и двете ми пратки, доставени на техен адрес на 17-ти и 18-ти са пристигнали с този курс. Много се учудих, очаквах ги поне след 2 курса Rolling Eyes Но със сигурност ги сменям Peace

# 313
Мацката от shopper.bg ми каза ,че са махнали уведомяването с "форма за поръчка" и изброяването на всички артикули. За превоза става въпрос  Rolling Eyes

интересно ми е защо никой не споделя мнение за тях.  От два месеца ги използвам и съм доволна. Преди ползвах Габко, но откакто си смениха адреса спрях.

# 314
  • bg
Гъбите са разпратили имейли, но чак на 29.10 ще пращат, щеше да е хубаво да е утре, ама... smile3515

Пратките ще бъдат препратени на 28.10.2011г. По посоченият във Вашият профил начин.

Това пише в моя мейл.

Общи условия

Активация на акаунт