От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни

• 66 270
  • 753
  •   1
Отговори
# 285
easy2buy са затворили сайта за профилактика. Някой има ли информация дали от тук нататък ще приемат поръчки?

# 286
easy2buy са затворили сайта за профилактика. Някой има ли информация дали от тук нататък ще приемат поръчки?
Аууу... Точно смених Габко с тях и сега си чакам една поръчка. Много се надявах, че ще мога да я проследявам поне онлайн  Crazy

От Габко днес ми пристигнаха две поръчки от спортса. И двете имат каталог (1.350 кг е каталога, сега го мерих). Габко си ми ги смятат като отделни поръчки и съответно си ги закръглят нагоре всяка, та са се получили веднъж 4 и веднъж 5кг. Отделно от Спиди, които уж имат по-евтина доставка до София също са ги закръглили нагоре, при което пакет над 4кг си го смятат като над 5кг, също двете пратки изпратени с един доставчик си ги броят като отделни и си им начисляват и на двете въпросната такса гориво  ooooh! ooooh!
И сега като сметнах транспорта на двете пратки с двата каталога до Англия, след това до Бг и накрая до адрес излезе към 40лв... Да бях си го поръчала директно поне дотук да дойде с ДХЛ, поне нямаше да чакам месец и половина докато дойдат  ooooh!

# 287
  • Русе
Ужааас, е това вече е доста некоректно!

# 288
Много кофти, че не работи сайта на Easy2Buy. Исках да пусна една поръчка от Амазон към техния адрес... звъннах на един от посочените телефони за да разпитам как стоят нещата, но никой не вдигна. Ако някой има актуално инфо моля да сподели  Praynig

# 289
 Аз също май ще се откажа от гъбите...не стига, че сега ще трябва да плащам за 2 отделни пратки - едната май ще е в следващия курс, да ми е честита Mr. Green Но и спиди ми спретнаха номер - не разбрах какво стана, но получих СМС, че не успяха да доставят пратката, понеже уж отсъствах. Обаче чинно и благородно ги чаках и не съм получавала никакво обаждане. Така че пишете ми и мен в списъка на раздаващи парите на куриерски фирми Joy

# 290
  • някъде
Аз съм се убедила,че  е най-набутващо да поръчваш 1-2 неща-с която и фирма да е ,като сложиш и куриер става ....Аз днес за едни ботуши,едни дамски сандали,детски сандали и още няколко по-малки пакетчета платих общо /гъбите+спиди до вкъщи/ точно 10лв.Идеално според мен.

# 291
  • София
Аз продължавам да съм доволна от габко. Днес си взех 5 пакета от два курса и платих 4,40 лв. За малки пакетчета са изгодни, а аз имам поне по 15 такива в месеца. Ако трябва да давам по 3 лири на парче, транспортът ще ми излезе по-скъп от самите покупки.
Имайте предвид, че по цял свят хората пазаруват вече коледни подаръци и украси и нещата ще почнат да пристигат по-бавно. Недейте да чакате последния момент и после до Коледа темата да е пълна с истерии. Приятно пазаруване  Peace

# 292
Говорих с easy2buy, докато тече профилактиката на сайта няма да приемат нови поръчки.
Сега искам да пусна към Гив, но не мога да им отворя сайта - иска някакъв ъпдейт на браузъра, а съм на работа и не мога нищо да инсталирам. Ако може да ми потвърдите дали е актуален този адрес:
Jefferies Piece, Park Lane
Sharnbrook, Bedfordshire MK44 1NA
United Kingdom

# 293
  • София
Говорих с easy2buy, докато тече профилактиката на сайта няма да приемат нови поръчки.
Сега искам да пусна към Гив, но не мога да им отворя сайта - иска някакъв ъпдейт на браузъра, а съм на работа и не мога нищо да инсталирам. Ако може да ми потвърдите дали е актуален този адрес:
Jefferies Piece, Park Lane
Sharnbrook, Bedfordshire MK44 1NA
United Kingdom
Да това е адреса.

# 294
Аз съм се убедила,че  е най-набутващо да поръчваш 1-2 неща-с която и фирма да е ,като сложиш и куриер става ....Аз днес за едни ботуши,едни дамски сандали,детски сандали и още няколко по-малки пакетчета платих общо /гъбите+спиди до вкъщи/ точно 10лв.Идеално според мен.
абсолютно си права Simple Smile Ама моето беше 5 пратки, и 4 сега трябва да дойдат и 1 - следващия път Laughing и като сложим и спиди... специално повече неща поръчах за да ми излезе по-евтино, ама нъцки.
 няма нищо, вече няма какво да се направи) лошото е, че не знам какво ще пристигне и какво не.

# 295
Реших следващата покупка да я изпратя на адреса на KDS. Малко да сменя тези Гъби, че ме ядосаха последния курс. Малко повече ще платя с Еконт-а, ама кво да се прави, омръзна ми да ги чакам гореспоменатите  Naughty

# 296
  • Русе
Аз съм много обидена на Гъбите, редовен клиент съм им от повече от година, да не кажа и две, получавам по 10 пакета на курс, питах ги дали мога да им използвам адреса за поръчка от H&M и даже й не си направиха труда да ми отговорят.

# 297
Аз съм много обидена на Гъбите, редовен клиент съм им от повече от година, да не кажа и две, получавам по 10 пакета на курс, питах ги дали мога да им използвам адреса за поръчка от H&M и даже й не си направиха труда да ми отговорят.
Мен преди всичко ме дразни отношението им напоследък...Всичко друго може да се преглътне, ама при последния ми разговор с тях се държаха доста арогантно и безочливо #2gunfire По всякакъв начин демонстрират, че едва ли не им е все тая дали ще си им клиент или не и не им пука въобще какво се случва с пратките ти... ooooh!

# 298
  • В полето, под тепето.
Мога да сравня само 2 фирми.
Гив ми натовариха пратката на първия курс след получаването й, имах информация кога е получена, кога е тръгнала и т.н.
КД - при условие , че имат 2 курса седмично , натовариха нещата ми получени в един и сдъщи ден на адреса им,  единия пакет на 5 я  курс , другия на 7-я курс. Получих ги почти след месец. ooooh!
Пълна неизвестност кога са натоварени, кога ще пристигнат. Макар и евтино за в бъдеще едва ли ще ги ползвам.

# 299
  • Русе
Дайте моля едно уточнение за Гив:
ако имам 2 пакета по един килограм ще платя по 7,20 лв за всеки, общо 14,40 лв за транспорта?

Общи условия

Активация на акаунт