От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни

• 66 183
  • 753
  •   1
Отговори
# 405
veni1122, Donchevas, и аз да ви попитам Blush
След като смених успешно адреса си с този на посредника в ибей,нужно ли е и пейпал да го сменя или то ще си се случи автоматично като платя.

# 406
veni1122, Donchevas, и аз да ви попитам Blush
След като смених успешно адреса си с този на посредника в ибей,нужно ли е и пейпал да го сменя или то ще си се случи автоматично като платя.

В Пейпал дори и да искаш, не може да го смениш.
Не се сменя в Пейпал адрес, само в Ибей.

# 407
Как да не се сменя адрес в пейпал, като току-що го смених и този в ибей се смени автоматично?

# 408
  • софия
Аз да се изкажа положително за отношението на Габко. Объркали са ми доставка. Не беше там, където съм отбелязала и в понеделник ще ми я изпратят с куриер за тяхна сметка. Ще потвърдя положителното си мнение, след като я получа. Девойката по телефона стоически изтърпя и възмущението ми, изказано на по-висок тон.
Потвърждавам.
Ще си добавя новият им адрес. Грешки стават. Те реагираха адекватно и за мен, за сега, остават най-конкурентни като съотношение цена/услуга.

# 409
Как да не се сменя адрес в пейпал, като току-що го смених и този в ибей се смени автоматично?

Адрес, номер на блок или улица можеш да смениш в Пейпал. Държавата - никога.
Просто няма начин.
От тук

# 410
Благодаря,Алекс!

# 411
МОЛЯ за помощ!  Praynig Не съм пазаръвала досега и ми се вижда адски трудно......... моля, кавете ми ако искам да си купя сенки за очи на Лореал - от кой сайт трябва да си ги харесам за да го получа например с gabco или thewincompany /видях, че този посредник работи с еконт/
2. каква е разликата мевду посредник и посредник и доставчик - първият само рпиема пръчка ли? и трябва после сама да си намеря доставчик?
и мове лид а ми дадете съвет - къде ще ми е най-евтино - за тегло под 300 грама и цена - под 15 евро!
Всичко написано - изглевжда тъпо - целият ми зор е за еднио сенки, но в България ги няма, а ми откраднаха всички гримове и ЦЯЛОТО МИ БАГАЖЧЕ НА МОРЕНЦЕТО.......та ми се иска поне тях да си намеря...............  Cry

# 412

Просто няма начин.
От тук
Държавата - да, но в ибей въпреки това и държавата е сменена.

# 413

Просто няма начин.
От тук
Държавата - да, но в ибей въпреки това и държавата е сменена.

За Ибей никой не спори. Там може да се сменя всичко.
За Пейпал идеше реч.  Peace

# 414
Мисълта ми беше, че в ибей държавата се е сменила автоматично, въпреки че в пейпал стои България.

# 415
  • Русе
Някой получавал ли е мейл от KDSHOPPING, дали е дошъл курса им, много мраза да съм в неведение, даже не знам дали са ми натоварили пратката?

# 416
  • Бургас
Някой получавал ли е мейл от KDSHOPPING, дали е дошъл курса им, много мраза да съм в неведение, даже не знам дали са ми натоварили пратката?
И аз чакам писмо от КД....на 31.10. поръчката беше на английския адрес....надявам се да са я пуснали с курса в сряда и вече да е тук

# 417
  • Русе
Моята е при тях от 28.10 искрено се надявам да е тук...
Говорих с много любезна дама по тел, сега е пристигнал и тепърва ще разпределят.

# 418
  • Бургас
супер
Моята е при тях от 28.10 искрено се надявам да е тук...
Говорих с много любезна дама по тел, сега е пристигнал и тепърва ще разпределят.
Супер Simple Smile...и на мен ми е за първи път...дано всичко е наред Simple Smile

# 419
Някой нещо за Бритс да знае?Курс н неделя дали е имало?

Общи условия

Активация на акаунт