От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни

• 66 209
  • 753
  •   1
Отговори
# 360
  • Бургас
И аз днес си получих няколко кила пратка Crazy GrinningДоволно от всичко,но има и за продавалника,че като бързам да не изтърва някой търг и залагам и... EmbarassedЧакам още някои неща на стария адрес  и сменям с новия.А къде ще проследяваме,в сайта на гъбите ли?Като дойде наш пакет при тях и го чукват на моята страница така ли?

На сайта пише, че ще пращат е-мейл, когато пристигне на англ. адрес, още един мей, когато тръгне за бг и трети - като пристигне.

Къде го пише това? Аз не мога да го видя.

# 361
  • София
   И какво става, ако има пратки с отложена доставка и пристигнат на стария адрес след 15.11?! (имам такава от 19.10)

# 362
Здравейте , не съм ползвала услугите на превозвач до сега и имам нужда от малко помощ и разяснения. Имам намерение да поръчам няколко неща от http://www.sportsdirect.com . Имам виза карта на райфайзен и плащам с нея в Пей пал. Мога ли да я ползвам за разплащане в този сайт? Мои познати ползват услугите на Габко , но в момента няма как да ги питам за подробности , та въпросът ми е - ако мога сама да платя за стоките и ползвам Габко само за превозвач колко ще ми струва това.Нещо не ми е ясно от обяснението в техния сайт Embarassed Дължа ли 8% от стойността на стоките или това е само , когато те пазаруват вместо мен?

# 363
  • Русе
Мимита , пише го в раздела транспортна услуга, след адреса.
kapri_z плащаш си сама в сайта и след това плащаш на Габко 2,20 лв на килограм до София.

# 364
И какво става, ако има пратки с отложена доставка и пристигнат на стария адрес след 15.11?! (имам такава от 19.10)

Предполагам ще ги пренасочват, но трябва да са информирани предварително доставчиците. Ако все още не е късно смени адреса с новия.

# 365
И аз така мисля

# 366
  • Видин
Включвам се да похваля Габко - снощи получих мейл за пристигнала пратка на новия им адрес.   Party

# 367
Знаете ли ,кога е курса на Бритс?Къде мога да погледна за информация?

Курсовете са всяка неделя. Тогава и публикуват списък с имената, на хората за които пътуват пратки във Фейсбук Peace
сега няма информация ...изтрили са и предните съобщения ..
има само за общи поръчки ...

# 368

Курсовете са всяка неделя. Тогава и публикуват списък с имената, на хората за които пътуват пратки във Фейсбук Peace
Напротив има! Peace В раздел дискусии....

# 369

В раздел ДИСКУСИИ на фейсбук страницата им има информация за курсовете и списъци с имената. Peace

# 370
Здравейте , не съм ползвала услугите на превозвач до сега и имам нужда от малко помощ и разяснения. Имам намерение да поръчам няколко неща от http://www.sportsdirect.com . Имам виза карта на райфайзен и плащам с нея в Пей пал. Мога ли да я ползвам за разплащане в този сайт? Мои познати ползват услугите на Габко , но в момента няма как да ги питам за подробности , та въпросът ми е - ако мога сама да платя за стоките и ползвам Габко само за превозвач колко ще ми струва това.Нещо не ми е ясно от обяснението в техния сайт Embarassed Дължа ли 8% от стойността на стоките или това е само , когато те пазаруват вместо мен?
Капри, не мисля, че ще имаш проблем с картата на РФБ, нали е виза електрон  newsm78
На Габко никакви % не дължиш. Ще платиш само 2.20лв на кг тегло от поръчката, толкова колкото е доставката на пратка от Англия до Б-я...направи си само хубаво сметката, защото баш СД пращат някои от нещата си в обемисти кашони, които тежат  Confused и съответно доставката с превозвач излиза солено.
Маратонки, обувки и т н са все в кутия, дано не ти пратят и каталог, както пращали в последния месец, че и той е поне 1 кг  ooooh!
То няма как да видиш колко кг ще ти е поръчката, но горе-долу си направи сметка дали си струва или е по-евтино да поръчаш през някой в обща поръчка, където обикновено вземат 10% от стойността на стоките.
Ако поръчваш нещо скъпо не си струва да си в обща поръчка, но ако поръчваш повече евтини неща и с по-голямо тегло по-добре обща поръчка.  Peace

# 371

Предполагам ще ги пренасочват, но трябва да са информирани предварително доставчиците. Ако все още не е късно смени адреса с новия.

Пратките с отложена доставка още не са изпратени от магазина, от който си ги поръчала. Просто си смени адреса в магазина!
Може даже да им пишеш, че ти е променен адреса, да ти изпратят пратката с отложена доставка на него.

# 372
  • софия
Аз да се изкажа положително за отношението на Габко. Объркали са ми доставка. Не беше там, където съм отбелязала и в понеделник ще ми я изпратят с куриер за тяхна сметка. Ще потвърдя положителното си мнение, след като я получа. Девойката по телефона стоически изтърпя и възмущението ми, изказано на по-висок тон.

# 373
Здравейте  Hug
Направих първата си поръчка от Некс с посредник. Избрах The Winn и тъкмо получих мейл с потвърждение на поръчката си.
Сега да питам, до колкото разбрах, чак като направят поръчката ще ми пратят мейл с това колко пари им дължа, така ли е? И също ме интересува каква е цената на куриерската такса на Еконт с тях? Стандартната или има някаква договорена отстъпка? Заявих получаване на домашен адрес.

# 374
  • София
Новият им адрес със Slyfield Ind. Est. и UNIT 1345 ли беше написала? Аз имам 3 пакета с непълния адрес, който заварих, когато си платих и не поставих под никакво съмнение пълнотата му...

Общи условия

Активация на акаунт