От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни

• 66 303
  • 753
  •   1
Отговори
# 375
Мен пък друго ме притеснява с тоя нов адрес на Габко... Whistling Пише в сайта че се приемат пратки от понеделник до петък от 9-17 ч. Само че склада, който ползват работи и в събота и неделя - http://www.accessstorage.com/Find-a-Store/Guildford/?osadcampaig … ampaign=guildford. Както повечето от нас знаем, куриерите и дори Роял мейл доставят и в събота...Е, питам се аз какво ще става с пратките ни, които пристигат в събота и кой ще ги приема? Явно няма да е "техния човек", който работи от понеделник до петък, а ще се оставят незнайно къде и незнайно на кой.... ooooh! /защото естествено куриерите няма да се върнат за повторна доставка в работно време, а ще го оставят където и на който може, при положение че склада е отворен/. Пробвах се да ги питам Габко какво става при това положение, но не можаха да ми дадат никакъв адекватен отговор, май и те не знаят... ooooh!

# 376
  • Видин
Новият им адрес със Slyfield Ind. Est. и UNIT 1345 ли беше написала? Аз имам 3 пакета с непълния адрес, който заварих, когато си платих и не поставих под никакво съмнение пълнотата му...

Сега погледнах, непълният адрес е. Аз също имам няколко пратки с непълен адрес, две от тях вече са получени. Всичко ще бъде наред.  Peace

# 377
Жалко, че не мога да им ползвам услугите- не приемат поръчки от NEXT.
-НЕ СЕ ПРИЕМАТ ПОРЪЧКИ ОТ : NEXT, H&M, M&M Direct, Esprit, KiddiCare, Clarks

# 378
# 379
аха ясно защо ми отказаха поръчката от Некст преди няколко дни, чудя се защо ли не приемат от тези магазини  newsm78
Hrissy и мен това ме притеснява с приемането на пратки на английският им адрес, ние няма как да знаем кога ще пристигне пратката там, дано няма гафове....
иначе аз вече получих мейл за получена пратка на новият им адрес  Simple Smile

# 380
Момичета, от kdshoppinguk пишат ли е-мейл, когато пратката ми пристигне на техен адрес в Англия или пишат чак когато отпътува за Бг? Имам 2 пратки тази седмица,пристигнали при тях (и още една,която е в куриер, но не съм сигурна днес или в понеделник ще я доставят на адрес), но за първи път ги използвам и не знам как процедират.

# 381
Пишат едва, когато курсът пристигне и предстои раздаване. Peace

# 382
Пишат едва, когато курсът пристигне и предстои раздаване. Peace
Много благодаря за бързия отговор   bouquet

# 383
Аз от Амазона,знам точно кога ще си получа пратката и мога да преценя в кой ден да поръчамза да не я доставят в събота или неделя на Габко.Аз също получих съобщение за пратките на новия адрес.
И мен иначе ме притеснява това за събота и неделя....
Дано се оправят тези неща,защото ще им подпалим телефоните Peace

# 384
  • гр.София
аха ясно защо ми отказаха поръчката от Некст преди няколко дни, чудя се защо ли не приемат от тези магазини  newsm78
Hrissy и мен това ме притеснява с приемането на пратки на английският им адрес, ние няма как да знаем кога ще пристигне пратката там, дано няма гафове....
иначе аз вече получих мейл за получена пратка на новият им адрес  Simple Smile

Аз го разбирам че не приемат поръчки за които трябва те да плащат

# 385
  • София
Кой адрес в ибей трябва да сменя с адреса на посредническата фирма? Търсих къде има възможност да сложа втори адрес (искам да си запазя сегашния, в случай, че си поръчвам директно), но не откривам  newsm78 Или тази опция се появява, когато вече плащам нещо?

# 386
Мен пък друго ме притеснява с тоя нов адрес на Габко... Whistling Пише в сайта че се приемат пратки от понеделник до петък от 9-17 ч. Само че склада, който ползват работи и в събота и неделя - http://www.accessstorage.com/Find-a-Store/Guildford/?osadcampaig … ampaign=guildford. Както повечето от нас знаем, куриерите и дори Роял мейл доставят и в събота...Е, питам се аз какво ще става с пратките ни, които пристигат в събота и кой ще ги приема? Явно няма да е "техния човек", който работи от понеделник до петък, а ще се оставят незнайно къде и незнайно на кой.... ooooh! /защото естествено куриерите няма да се върнат за повторна доставка в работно време, а ще го оставят където и на който може, при положение че склада е отворен/. Пробвах се да ги питам Габко какво става при това положение, но не можаха да ми дадат никакъв адекватен отговор, май и те не знаят... ooooh!
E моята пратка от sportsdirect днес е стигнала там някъде в района на Лондон обаче е в извънработното време на склада или там каквото е. На 15 мили e в Chessington, надявам се в понеделник да е в Guildford.

# 387
E моята пратка от sportsdirect днес е стигнала там някъде в района на Лондон обаче е в извънработното време на склада или там каквото е. На 15 мили e в Chessington, надявам се в понеделник да е в Guildford.
Така...Да споделя опита си за да изясня ситуцията или по-скоро да предпазя някой за да не се вкарва в такива нерви, като аз бях цял ден...Ако забелязвате информацията в сайта на Габко е променена и вече пише че ще се приемат пратки и в събота от 10-14 ч.
Аз имах две пратки, които днес бяха пристигнали в 10.30 ч., но не бяха подписани, а на проследяването излизаше че са доставени в пощенска кутия /delivered to letter box/. Естествено се притесних доста какво ще се случи /припомняйки си няколко злополучни случки с объркана доставка ooooh!/, ноооо преди малко получих мейл че са в склада им в UK. Нямам представа какво ще се случва с приема на пратките през другото време, но явно че не е проблем, имат си кутия и там е safety place Wink

# 388
  • Варна
Не мога да открия английския адрес на Бритс ? Някой ще го сподели ли?

# 389
Не мога да открия английския адрес на Бритс ? Някой ще го сподели ли?

136 Hill View Drive
SE28 0LL
London

Общи условия

Активация на акаунт