От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни

• 66 081
  • 753
  •   1
Отговори
# 540
Получихте ли имейли за пристигналия днес курс на КДшопинг или все още не?
Получих, да, раздаването е в четвъртък от 17 до 20 часа  Simple Smile

# 541
Всеки курс ги обсъждаме Г,но взеха малко да прекаляват.От 15-ти стана на 16-ти ,вече е 17 и като гледам още нищо.Курса им е пристигнал,егати обработката пада Rolling Eyes

# 542
  • Бургас
Всеки курс ги обсъждаме Г,но взеха малко да прекаляват.От 15-ти стана на 16-ти ,вече е 17 и като гледам още нищо.Курса им е пристигнал,егати обработката пада Rolling Eyes
За ваше успокоение мога да кажа, че не е само Габко, и Емпреса вече мисля втори курс(може и 3-ти да стане Rolling Eyes) бавят доставките, малко е изнервящо при положение, че чакам две поръчки от Теско - 26.10 пристигнала при тях и Амазон - 02.11, в която са и подаръците за РД на малката, която най вероятно ще ги получи след празника си Tired

# 543
  • Sofia
Мда, и аз съм с Емпреса, нещо яко взеха да ми се опъват нервите  Twisted Evil Не мога да измисля обаче друг превозвач, който да ми е толкова близо  Cry

# 544
Да напишат 08 тръгва 18.11 ще е в БГ и готово.Всеки си прави планове.Трябва да си откъсна 3 дни за да съм в готовност.Как да стане Simple Smile

# 545
  • Варна
Получихте ли имейли за пристигналия днес курс на КДшопинг или все още не?
Получих, да, раздаването е в четвъртък от 17 до 20 часа  Simple Smile
Това раздаване за Варна ли се отнася?  Thinking Кога е тръгнал от УК този курс? Thinking
Ще използвам за първи път услугите им. Очаквам 2 пратки.

# 546
  • Пловдив
За Варна     17.11 от 16 до 20часа 

А пък аз ще трябва да им звъня да ги питам има ли нещо за мен Crossing Arms хем им писах, да очаквам пакет за мен, но на друго име и пак нищо

# 547
  • София
май от това проследяване няма голям смисъл
Защо мислиш така? Дори и да е с проследяване пратката ти, т.е. знаеш кога е пристигнала на адреса им, получаваш данни на кой камион е натоварена и си наясно кога ще е в бг. За мен е предимство.

# 548
  • Бургас
Имате ли отбелязани пратки в профила си или получихте ли мейл/смс от Габко? Става дума за вчера пристигналия камион.

# 549

Защо мислиш така? Дори и да е с проследяване пратката ти, т.е. знаеш кога е пристигнала на адреса им, получаваш данни на кой камион е натоварена и си наясно кога ще е в бг. За мен е предимство.
[/quote]
Да, предимство е, аз говорех специално за себе си, тъй като най-често пазарувам от sportsdirect-a и там сама си ги проследявам кога са доставени. А относно това в кой камион е натоварена пратката, мисля, че е редно всичко да се товари в камиона, а не избирателно и всеки да се чуди дали да чака нещо в съответния курс. Но все пак това е мое мнение  Peace

# 550
  • Русе
Аз нямам нищо отбелязано, мейл също, а имам пратки. Започна много да ме изнервя това тяхно отношение.

# 551
  • София
Имате ли отбелязани пратки в профила си или получихте ли мейл/смс от Габко? Става дума за вчера пристигналия камион.
Не, не съм получила, а имам пратка  Hug

# 552
  • Бургас
Ахам, и аз очаквам две мънички пакетчета, но не знам дали са в този курс.
Затова, моля, щом на някой му се отрази в профила пратка или получи мейл, да пише тук. Благодаря!

# 553
Не, не съм получила, а имам пратка  Hug
Аз също съм в тая "група", но си мисля, че след като снощи са почнали с разпределянето, едва ли са свършили още, така че до довечера смятам да си чакам спокойно...без това ще задържам този курс нещата така или иначе.

ЗА ЗАДЪРЖАНЕТО НА ПРАТКИ

Ако на някого му е от помощ, това, което аз бях питала по-назад и благодаря на момичетата, които се вкл, за всеки случай питах и Габко, ето част от отговора:
Броя курсове е според техният ред, а не според това в кой курс имате пратки. Тази такса се начислява, ако задържите пратка и на 3-тият курс, след получаване на съобщенията от нас.

# 554
  • софия

А относно това в кой камион е натоварена пратката, мисля, че е редно всичко да се товари в камиона, а не избирателно и всеки да се чуди дали да чака нещо в съответния курс. Но все пак това е мое мнение  Peace

Аз предполагам, че товарят всичко по ред на пристигане в склада, а не избирателно. Няма как да знаеш освен твоите неща още колко и колко големи други има.

Общи условия

Активация на акаунт