От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни

• 66 066
  • 753
  •   1
Отговори
# 570
1. ПОЛУЧАВАНЕ НА ПРАТКА ОТ СКЛАД СОФИЯ - ЦЕНТРАЛЕН:
Можете да получите пратката си на:
- 18.11.2011г. от 11.00ч. до 20.00ч.
- 19.11.2011г. от 10.00ч.  до 14.00ч.
Златна си

# 571
  • София
И аз вече имам отразена пратка , кг и цена. Само че поръчах и друга от Sportsdirect и на товарителницата ми пише, че е получена на 4-ти - значи със сигурност пратката трябва да е в 61-ви курс. Проблема е че ИД-то ми е объркано и затова най-вероятно не я виждам в профила, но не трябва ли след обработка от тяхна страна да ми излезне ???  ooooh! ooooh! ooooh! А кога ще се раздават в склад Иван Вазов? newsm78

# 572
ПОЛУЧАВАНЕ НА ПРАТКА ОТ СКЛАД/ДЕПО СОФИЯ - ИВАН ВАЗОВ:
Можете да получите пратката си ОТ СКЛАД/ДЕПО СОФИЯ - ИВАН ВАЗОВ на:
- 19.11.2011г. от 9.00ч. до 19.00ч.
- 20.11.2011г. от 9.00ч. до 19.00ч.

Като чета какво става тук, ме навява на мисълта, че в курс 61 има поръчки само от новия адрес...
Ако съм права дано от стария адрес дойдат със следващия, че лекичко ще се поизнервя този път.

# 573
  • Бургас
А, не, моите са от стария адрес.  Peace

Понеже си смених офис Еконт с офис Спиди - тези от Спиди изпращат ли смс?

# 574
  • София

Като чета какво става тук, ме навява на мисълта, че в курс 61 има поръчки само от новия адрес...
Ако съм права дано от стария адрес дойдат със следващия, че лекичко ще се поизнервя този път.
  bouquet
Аз пък Събота и Неделя няма да съм в София, предполагам няма да е проблем да се вземат и в Понеделник, как мислите?

# 575
  • Русе
Аз също имам пратки в тоя курс от стария адрес, но не всички от стария са дошли, дано да са в следващия курс, но да не се панирам излишно, има още два курса които пътуват след 15-ти.
И Спиди пращат смс, даже в ранни зори, не като Еконт е 10ч, след като вече съм си взела пратката...

# 576

bouquet
Аз пък Събота и Неделя няма да съм в София, предполагам няма да е проблем да се вземат и в Понеделник, как мислите?
Аз си мисля,че това с неделята е грешка.Трябва раздаването да е събота и понеделник.Утре се обади по телефона за всеки случай

# 577
  • София
Така ще направя! Мерси  Hug

# 578
  • София

bouquet
Аз си мисля,че това с неделята е грешка.Трябва раздаването да е събота и понеделник.Утре се обади по телефона за всеки случай
Извинявайте, че се намесвам в темата ви, но мога да ви отговоря на тези въпроси. Simple Smile Можете да си вземете пратките и в понеделник, а неделята не е грешка, просто работното време на магазина е всеки ден, вкл. и неделя от 9 до 19 часа.  Peace

# 579
И аз вече имам отразено в профила килограми и такива неща, но сега пък нещо друго не мога да разбера. Пише, че са 2 пакета. Под пакети може ли да имат предвид двете ми различни пратки, защото втората от новия адрес е едно панталонче, една блузка и едни ръкавици, а килограмите са 9. Не мисля, че тези неща може да тежат толкова много. Това дали означава, че това са общо и нещата от първата ми пратка, в която има няколко чифта маратонки? Така повече ми се връзва да са 9 килограма. Какво мислите?

И още нещо (понеже ми е за първи път) - като получа e-mail трябва ли да правя нещо в профила си - да натискам този бутон за доставка, или директно мога да отида да си взема нещата? Също така - аз лично ли трябва да ги взема или може мъжа ми?

Вече получих и e-mail (без sms). Simple Smile

Много благодаря!!!

Hug  Hug  Hug

Последна редакция: пт, 18 ное 2011, 09:04 от Martita

# 580
  • София
Martita, ако става въпрос за Габко, може и мъжът ти да иде, само трябва да ти каже ID номера.

# 581
ЕйМиМИ, благодаря ти! А трябва ли да натискам бутона потвърди доставка или той е само ако съм заявила, че искам нещата с куриер?

# 582
  • Sofia
Нищо не натискаш  Peace Отива мъжа ти, казава ти ай ди - то и взима кашоните  Wink

# 583
Много благодаря!!!   bouquet

# 584
  • Пловдив
...
Щях да забравя за КД ме интересува как начисляват кг. за всеки почнат кг. както при Габко или изчисляват точно тегло?

Миналата седмица взех поръчка от тях 1.4кг обаче сега убий ме не мога да си спомня колко точно платих.  Embarassed Въпреки това ми се върти, че гледат точното тегло. Надявам се утре да взема още една и ще кажа със сигурност вече  Mr. Green

anny_ за старите пратки
Щях да забравя за КД ме интересува как начисляват кг. за всеки почнат кг. както при Габко или изчисляват точно тегло?
На мен ми изчисляват на всеки започнат кг.Не бях обръщала внимание и не ми стана приятно  Confused

Вчера за пакет от 1.2кг ми взеха 2.6лв --> изчисляват точното тегло  Peace

Общи условия

Активация на акаунт