От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни

• 66 058
  • 753
  •   1
Отговори
# 600
На мен всичко ми е пристигнало по Габко (и двете пратки - тази от стария им адрес и тази от новия). Мъжа ми ги е взел нещата и каза, че всичко е там. Дори днес им звънях да ги питам нещо и ми вдигнаха и бяха любезни. Съжалявам, че някои от вас са имали горчив опит с тях. Предполагам, че всеки доставчик може да обърка нещо, но наистина е важно как ще реагира при една такава обърквация.

Благодаря на всички, които се включиха с информация! Беше ми за първи път да поръчвам нещо от чужбина и то чрез посредник. Сега вече знам как става и ще се възползвам по-често! Simple Smile

Hug Hug Hug
И аз си взех нещата от кв. Полигона, имаше "навалица" от още 3-4-ма вечерта, всичко е точно. Чашата и каталога от sportsdirect тежат като камъни  Laughing. Е и едната дрешка не е предполагаемия  размер, но все ще намерим кой да облечем  Peace

# 601
аз си поръчвам с КД  и не съм имала проблеми. Новия им склад в София ми е супер близо, а и да не мога да отида куриера им вече е по 3 лв. а не по 5 така че още по-добре.

# 602
аз си поръчвам с КД  и не съм имала проблеми. Новия им склад в София ми е супер близо, а и да не мога да отида куриера им вече е по 3 лв. а не по 5 така че още по-добре.
аз сериозно се замислям да почна да поръчвам с тях

# 603
  • София
И аз. Изито ми е много далеч вече.

# 604
Има ли вероятност Г да ми възстановят сумата за изгубена пратка,ако тракинга се приема за доказателство ?
Моята половинка ме успокоява с нещо от сорта " Голяма работа,от толкова месеци са изгубили една пратка само,карат ти я от другия край на континента" Joy

# 605
Има ли вероятност Г да ми възстановят сумата за изгубена пратка,ако тракинга се приема за доказателство ?
Моята половинка ме успокоява с нещо от сорта " Голяма работа,от толкова месеци са изгубили една пратка само,карат ти я от другия край на континента" Joy
На мен са ми възстановявали пари за изгубена пратка

# 606
Те потвърдиха ли, че няма такава пратка или сега ще я търсят?
Според мен тракинга е доказателство и трябва да ти възстановят парите.

# 607
Хм... до сега поне 3-4 бяхме, които изгоряхме с по 1 поръчка от ТЕСКО (няколко пъти съм писала и не само аз). Хермес (англ доставчици) дават, че са оставили пратката на адреса (старият), има и някакви подписи. Г твърдят, че при тях нищо не е идвало, мен специално ми писаха, че в съседство била някаква соц организация и разликата с техния номер била 1 буква - 15 и 15А, та нищо чудно да са оставили пратката на съседите, които пък като соц организация, получаваща помощи няма как да предадат пратката, която е отишла при тях (без това всичко става почти месец по-късно, защото за това време всеки се е надявал, че нещата ще са в "следващия курс"), така че си изгоряхме като факли и нищо не видях(ме). Едно от момичетата писа и до Комисия за защита на потребителите и т н, не знам какво е постигнала, дано си е върнала парите, че не бяха и малко  Confused

дано при теб нещата се развият друго яче, Теди  Peace

# 608
Слава Богу,нямам никакъв допир до Хермес Simple Smile
Поръчката е от Мадъркер за около 300п.,от Мадъра обаче ми я накъсаха на 4,5 части.Получих си всичките,без една,най-важното ми.На 12 .10Мадъра ми пускат мейл ,че на 13 ще бъде доставена на посочения адрес,мейл придружен с тракинг ,ест. www.yodel.co.uk е куриера.
На стария адрес на Г както знаем нямаше проследяване на приетите пратки.От края на месеца до сега ,на всеки курс пиша на Г за тази пратка.Хората ми помолиха учтиво да изчакм следващия курс и така чакам до сега.Отидох на място в цент.офис София,говорих с момичето на касата.Казват ми,че с този сайт не са имали проблем(което и аз го знам Simple Smile ),но такава пратка няма при тях.Помолих ги да я потърсят ,защото кашона не е малък и тя няма как да се изгуби.От тракинга виждам,че е предадена.Лошото е,че след определено време,номера става невалиден,и сега ако тръгнем да си пишем отново с Г,може да ми поискат датата и часа на получаване.Аз не си правя архив на доставените пратки,все още Simple Smile .
И така,още чакам.Попитах ги ,кога ще последния курс от стария адрес,за да изчакам всичко да се изчисти,може пък да се появи.Отговорът беше: "Незнаем кога ще е последния курс".
Хем не искам да ги притискам много,хем не искам да ме забравят и изведнъж да ми кажат "Вие защо цял месец не ни потърсихте,ами сега се сещате"
Разбрани хора ми изглеждат,но не знаят как да ми отговорят усещам,а и аз не знам сега какво да правя.Ще си чакам,до края на месеца Tired

# 609
Чела съм ви за проблемите с Хермера и стоя далече Simple Smile

# 610
Да казаха ми няколко пъти,че при тях такава пратка няма.казаха ми също,че не може да се е застояла в склада,защото всичко се товари,може би до курс,два.

# 611
  • Русе
Габко гледам, че обработват курс 62, по всичко личи че е от стария адрес, дано ни зарадват скоро.

# 612
  • Бургас
teddtedd, ако наистина те не са я получили, а има подпис като доставена, ще ти възстановят сумата.
Някъде назад из темата писахме с няколко момичета, че ни бяха изгубени пратките от H&M. Възстановиха ни сумите.

# 613
Дано има добър край,имам още търпение  Rolling Eyes

# 614
Кой посредник ползвате за next.co.uk? Искам да поръчам нещо, което се е изчерпало в nextdirect, а досега не съм ползвала посредник, само превозвач - gabco, а те не приемат поръчки от next.

Общи условия

Активация на акаунт