От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни

• 66 039
  • 753
  •   2
Отговори
# 630
  • София
Здравейте,искам да ви попитам получавали ли сте  мейли от Габко последните дни,че сте получили пратка на техния адрес в Лондон,защото писах на двама продавачи  да ги питам кога са ми пратили стоката и двамата твърдят,че е пратена в понеделник.Не вярвам до петък-събота да не е пристигнала на адрес.
Да, получих и е отразена в профила. Чакам още една да се отрази (пристигнала е в петък). Вероятно се дължи на техническа обрабока забавянето, не се притеснявай излишно.  Peace

# 631
Здравейте,искам да ви попитам получавали ли сте  мейли от Габко последните дни,че сте получили пратка на техния адрес в Лондон,защото писах на двама продавачи  да ги питам кога са ми пратили стоката и двамата твърдят,че е пратена в понеделник.Не вярвам до петък-събота да не е пристигнала на адрес.
Да, получих и е отразена в профила. Чакам още една да се отрази (пристигнала е в петък). Вероятно се дължи на техническа обрабока забавянето, не се притеснявай излишно.  Peace
Благодаря много!Дано е така.

# 632
Да, изненадващо дори аз получих и днес мейл и СМС, че са ми е доставена пратка на англ адрес...сега съм в чуденка, има някакъв номер пратката, чудя се коя е, от ибей нямам номера на пратките, с изключение на 1, чийто номер видимо се различава от този, който ми пращат Гъбите, в смисъл единият е 13 (или там не знам колко си цифри), а този в СМСто е 10на  newsm78 как мога да разбера коя пратка ми е това.
Второ в 62ри курс имам пратка от НиМ  Party, която ми е отразена като такава, нямах данни за пратка в този курс, защото не успях да събера никъде ИД номера, та им писах на хората и днес видях, че е отразена.

# 633
Аз пък получавам празни смс-и от Г  Laughing
Много странна система.От няколко курса изобщо не съм получавала,сега са решили да е празен Rolling Eyes

# 634
  • София
здравейте, отдавна не съм ползвала Г и имам един въпрос - някой има ли идея, каква е разликата между Доставка със спиди на адрес и доставка със спиди с градски куриер?

# 635
  • Бургас
За София избираш Спиди градски куриер.

# 636
  • София
благодаря много

# 637
здравейте, отдавна не съм ползвала Г и имам един въпрос - някой има ли идея, каква е разликата между Доставка със спиди на адрес и доставка със спиди с градски куриер?
Виж тук http://www.gabco.org/transport.php
Разлика виждам в цената,другото което мисля е,че градския куриер е само за София(в този случай).
Не рискувай,щом си от София пускай градски.Аз сега за пръв път потвърдих доставка и ако ме намерят,евала.В тоя нашия квартал ....

# 638
Между другото ,в този курс е пристигнала пратка която не чакам .Дано е онази изгубената от миналия месец.Ще отида другия път с кутия бонбони ,ако е така  Laughing

Последна редакция: пн, 21 ное 2011, 12:21 от ˙·٠•●teddtedd ●•٠·˙

# 639
  • София
пратката ми е доставена днес в 14,30 ч. на Г., дали имам някакъв шанс да я качат утре и кога горе-долу според вас ще ми се появи в профила (имам си ИД номера при името)?

получих си мейла от Г, утре тръгва

Последна редакция: пн, 21 ное 2011, 17:10 от Дзвер

# 640
Слава Богу,нямам никакъв допир до Хермес Simple Smile
Поръчката е от Мадъркер за около 300п.,от Мадъра обаче ми я накъсаха на 4,5 части.Получих си всичките,без една,най-важното ми.На 12 .10Мадъра ми пускат мейл ,че на 13 ще бъде доставена на посочения адрес,мейл придружен с тракинг ,ест. www.yodel.co.uk е куриера.
На стария адрес на Г както знаем нямаше проследяване на приетите пратки.От края на месеца до сега ,на всеки курс пиша на Г за тази пратка.Хората ми помолиха учтиво да изчакм следващия курс и така чакам до сега.Отидох на място в цент.офис София,говорих с момичето на касата.Казват ми,че с този сайт не са имали проблем(което и аз го знам Simple Smile ),но такава пратка няма при тях.Помолих ги да я потърсят ,защото кашона не е малък и тя няма как да се изгуби.От тракинга виждам,че е предадена.Лошото е,че след определено време,номера става невалиден,и сега ако тръгнем да си пишем отново с Г,може да ми поискат датата и часа на получаване.Аз не си правя архив на доставените пратки,все още Simple Smile .
И така,още чакам.Попитах ги ,кога ще последния курс от стария адрес,за да изчакам всичко да се изчисти,може пък да се появи.Отговорът беше: "Незнаем кога ще е последния курс".
Хем не искам да ги притискам много,хем не искам да ме забравят и изведнъж да ми кажат "Вие защо цял месец не ни потърсихте,ами сега се сещате"
Разбрани хора ми изглеждат,но не знаят как да ми отговорят усещам,а и аз не знам сега какво да правя.Ще си чакам,до края на месеца Tired

Моята пратка беше от Спортдирект, чиййто превозвач е Ди Ейч Ел. След много писма-до спорта, до дхл, до Гъбко -нищо. ДХЛ ми пратиха подпис на получателя-но това не накара Гъбко да ми възстанови сумата.

# 641
И защо не си настоятелна ?

# 642
Между другото ,в този курс е пристигнала пратка която не чакам .Дано е онази изгубената от миналия месец.Ще отида другия път с кутия бонбони ,ако е така  Laughing
Не е тя smile3518

# 643
  • Русе
Габко днес пак чакаха курс................
отиде още 3 дни разтакавка

# 644
  • София
Момичета спешно! Харесах си едно яке, което обаче трябва да се вземе от адрес. Кой използвате в такъв случай и колко пари горе-долу ви излиза? Остават 20 мин до края и ще се радвам на бързи отговори! Продукта се намира в middlewich, Cheshire, United Kingdom
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт