Каква пералня

• 871 784
  • 6 188
  •   1
Отговори
# 3 540
  • София
Е то какво повече от 1200? Освен да излети? Mr. Green
При мен на 1200 ги вади почти сухи дрехите. Сега зимата пускам на всички такава центрофуга. Лятото - разни по-деликатни програми, с 800 оборота.

# 3 541
  • София
Той и сименсът е 1200, не знам на мен си ми е хубаво с 1400 Simple Smile  не излита Simple Smile
А има и с повече май...

# 3 542
  • Под Сините камъни
Той и сименсът е 1200, не знам на мен си ми е хубаво с 1400 Simple Smile  не излита Simple Smile
А има и с повече май...
Оооо има,аз бях харесала едно Горение 1600 оборота,ама в магазин с транспортни дефекти.
♥ HAPPY ♥ и моето АЕГ шумно пълни водата,но центрофугата си ми е добре

# 3 543
И на мен си ми е добре с до 1400 оборота. Преди имах Горение с 1800. Само веднъж изпрах така и после не можах да разгъна дрехите буквално. Та максимумът е 1400 според мен.

# 3 544
  • Sofia
Моля кажете дали са добри новите модели Hotpoint Ariston. Имаме Ariston по-стар модел и е много добра, но ще се местим в ново жилище и нямам идея дали новите модели са също добри.

# 3 545
  • оттам, откъдето започва България
Той и сименсът е 1200, не знам на мен си ми е хубаво с 1400 Simple Smile  не излита Simple Smile
А има и с повече май...
Оооо има,аз бях харесала едно Горение 1600 оборота,ама в магазин с транспортни дефекти.
Според мен шумното пълнене на вода е от силното налягане, така че това не е проблем.

Последна редакция: ср, 06 яну 2016, 19:18 от didka pitka

# 3 546
  • Варна
Аз имам Бош с 1600 оборота, редовно ползвам за памук, хавлии и чаршафи. После сушилнята суши много по-бързо, но ако не суша на сушилнята, хич не ползвам толкова високи обороти на центрофугата, защото после няма изглаждане на дрехите.

# 3 547
Момичета, подовата настилка (ламинат) има ли отношение към шума/вибрациите при центрофуга?

# 3 548
Има отношение. И в упътването ми го пише - ако пералнята е върху дървени или плаващи настилки това увеличава вибрациите и шума. При мен е върху ламинат. От единия край направо подаваше при центофуга заради по-дебелата подложка отдолу. Не се оправи докато ММ не сложи плоча под пералнята като пък тя през ламината е хваната с болтове за бетона отдолу. Сега нищо не се вижда и всичко работи добре, но си брше хамалогия. Но съм виждала перални върху ламинат без никакви проблеми - нашите ги отдадохме на дебелата мека подложка под ламината.

# 3 549
  • Пловдив
Снощи минах през сервиз...да питам за мнение...Човекът каза,че каквото и ново да се вземе от по-ниския ценови клас,все тая  Mr. Green Едвам издържа до гаранция.Та не можа да ме посъветва-ето такава вземи! Crossing Arms

Как вървят Миеле-то 2-ра ръка,т.е. по колко ги продават?

# 3 550
Аз не съм привърженичка на втората употреба така че мнение не мога да дам за това. Но ако все пак решиш да взимаш нова - гледай колко е гаранцията защото редовно излизат промоции на уреди с по 5 години пълна гаранция а ако е инверторна гаранцията да двигателя е 10 години.

# 3 551
  • Пловдив
 Peace
Лошото е,че ако е нова откъде да я взема...не искам да се Техном. и Техноп.И предпочитам да е он-лайн,та да върна,ако стърже пак.

# 3 552
  • на Мелмак
От Технотата пак може да вземеш онлайн Peace
Отиваш на място - харесваш и поръчваш онлайн.
За втората употреба също си е на късмет , както и новите уреди  Hug

# 3 553
  • Пловдив
 bouquet
http://www.emag.bg/peralnja-beko-6-kg-1400-ob-min-klas-a-wmy6148 … lb2/pd/D4GX6BBBM/   newsm78
много ниско ниво на шум дават...50db.

http://www.technopolis.bg/bg/Washing-machines/Washing-machine-BO … WAB28280/p/683841

Последна редакция: чт, 07 яну 2016, 08:38 от mystic woman

# 3 554
  • Под Сините камъни
Той и сименсът е 1200, не знам на мен си ми е хубаво с 1400 Simple Smile  не излита Simple Smile
А има и с повече май...
Според мен шумното пълнене на вода е от силното налягане, така че това не е проблем.
Явно налягането си го прави пералнята,защото ние сме с успокоител за вода и налягането ни е 4 бара
За мен не е проблем шумното пълнене,не ми пречи

Общи условия

Активация на акаунт