Каква пералня

• 871 022
  • 6 188
  •   1
Отговори
# 3 630
  • Пловдив
За под 1000 лева надали има Бош и Сименс произведени в Германия.
И на 1000 има от Полша Wink
Да,от там са...

Снощи взех АЕГ,немска,втора ръка.Реших,че сега не ми се дават пари Wink По-натам като си харесам ще сменям.Дано не ми прави проблеми. Praynig

# 3 631
Някой случайно да е с това Зануси? /ZWF 385/
Скрит текст:
Интересувам се от една икономична програма, която е изобразена на регулатора, но никъде в инструкциите не пише за какви дрехи е, на какви градуса, колко е продължителна програмата и тн. Thinking
Скрит текст:

# 3 632
Аз мисля, че цялата тази дъгичка е за памук Wink

# 3 633
За памук е предната, то си пише - котон, а и е нарисувано памуче.

# 3 634
И според мен цялата дъга е за памук. Вижте по самата дъга по-напред има знак за памук явно е обикновената памучна програма, но знак за памук по-голям има и леко горе в дясно - мисля че той се отнася за цялата дъга.

# 3 635
  • София
Като гледам книжката това са  Cotton eco програмите и са описани криво-ляво.

# 3 636

Снощи взех АЕГ,немска,втора ръка.Реших,че сега не ми се дават пари Wink По-натам като си харесам ще сменям.Дано не ми прави проблеми. Praynig

Честито! Дъъълги години със здраве да я ползваш.  bouquet
На ММ леля му има така от повече от 30 години.  Peace

Аз съм с Бош, произведена в Германия от 2002г. Дано ми служи още много години, че си я харесвам.  Peace
Моята е с опция "лесно гладене", аз съм я включила постоянно, за мен има смисъл, дрехите не са много намачкани, при добро простиране някои не се нуждаят и от гладене.  Peace
Освен това намалява времето за пране ако сложа по-малко дрехи, което е улеснение защото пера дрехите на малката отделно, има и сензор за мътността на водата при изплакване.
За мен е тиха, намира се в коридора до спалнята (във вграден гардероб, но пред нея няма вратичка), пускам я нощем, не ме събужда, през деня я чувам като центрофугира, когато съм пуснала спалното бельо , особено в началото.

# 3 637
  • Пловдив
благодаря ти!дано! Peace

# 3 638
Изкуших се днес и взех http://www.siemens-home.de/produktliste/WM14Q4ECO#/tab-section-technicalspecs , втора ръка за 350 лв. Имам време да откажа офертата, за което ми трябват мнения. Тук има доста по- вещи от мен.

Последна редакция: сб, 16 яну 2016, 20:56 от sandokanchev

# 3 639
sandokanchev,
Пералнята е хубава, купувай я смело! Simple Smile
Преди съм писала, кои марки в кои концерни са.
Siemens, е в Bosch group.

Моторът е на Bosch (9000297151), с пистов ремък.
Скрит текст:
Когато отидете да я закупите погледнете амортисьорите, лагерите.
Ремонтно пригодна. Не е с лепен казан.
Скрит текст:
Дано съм била полезна.

# 3 640
sandokanchev,
Пералнята е хубава, купувай я смело! Simple Smile
Преди съм писала, кои марки в кои концерни са.
Siemens, е в Bosch group.

Моторът е на Bosch (9000297151), с пистов ремък.
Скрит текст:
Когато отидете да я закупите погледнете амортисьорите, лагерите.
Ремонтно пригодна. Не е с лепен казан.
Скрит текст:
Дано съм била полезна.
  Мерси много. Мислех, че тия новите модели са с инверторен, безчетков мотор. Ще ми я доставят у дома с опция за проба. Не знам какво да и пробвам друго освен центрофугата, като не е вързана за водата. Моделът е края на 2013г, не вярвам да е разбрицана, а е минала тест и профилактика тук. От Швейцария е донесена.

# 3 641
Онея сливи в темата с пералните нищо не казват, мълчат,
  hahaha
Не знам какво да и пробвам друго освен центрофугата, като не е вързана за водата.
Напълни пералнята с мокри дрехи. Маркуча за мръсната вода сложи в празна кофа.
Тогава пусни на центрофугиране.
Така ще чуеш двигател, лагери, помпа.
Макар, че двигателят е хубаво да се чуе, когато пералнята започва програма,
т.е. върти ту в едната, ту в другата посока. (намотките)
Амортисьорите ги опипай за масло (да не са изпуснали).
Успех!

# 3 642
Това за сливите си е майтап, няма обидени нали? PAV1 да не работиш в някой сервиз, направо ми скри шапката. Много полезна информация. Мерси.

# 3 643
PAV е желязна, признала съм я за експерт! Скрива шапката на много "майстори"

# 3 644
  • FR
Здравейте, 20-годишния Аристон на майка ми се спомина и сега трябва да и избера нова, само че аз не разбирам много. Тръгнах за Индезин за 350лв, защото имам такава от 10г и работи добре, но тук прочетах много лоши отзиви. Отказах се, но предложените модели от последните страници са доста скъпи. Може да отдели до около 500лв максимум. Харесахме една Електролукс
http://www.techmart.bg/products/product_details/33301 и една Beko
http://www.technopolis.bg/bg/Washing-machines/Washing-machine-BE … 1283-MB3/p/680603
Втората е с "ИНВЕРТОРЕН МОТОР". Като марка майка ми предпочита Електролукса, но мен този мотор с 10г гаранция ме блазни повече. Според вас кое от двете е по-добро или ако има друг модел за тези пари да ни препоръчате ще ви бъда много благодарна?  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт