Искам да кажа ... (68)

• 60 401
  • 782
  •   1
Отговори
# 705
Помня, като бях на бригада в Англия, майка ми беше сложила в багажа точно някакво конско мазило за обтриване при мускулна треска и болки, Аз така и не го ползвах, но мазах един младеж, без разбира се да му казвам с какво го церя - много доволен остана Simple Smile Е, после се разкри тайната на чудодейното мазило, та много шеги отнесе, ама болката изчезна, факт. Софи, да не заминавате за Флорида? Simple Smile
Аватарът ми не е ли красноречив? Laughing
Дисниленд ? Heart Eyes Приятно изкарване! Hug

Не, Дисни World. Disneyland е във Флорида.
 Не ги знам всичките,била съм само в този до Париж Simple Smile Така де,приятно изкарване с героите на Дисни! Wink

# 706
  • До морето
Въобще не можете да ме впечатлите с конски шампоани, аз колко време съм се мазала с Тривитаминол, което е за.....овце  Laughing

Подстригването мина, учудващо, без драми. Седна, скрих му очите с ръце и го подстригаха. Иначе точно баща му му докара ужаса от подстригването, защото преди го подстригваше той и го правеше целият в косми, а моето дете е особена порода и от всичко най- мрази да е нацапан. А му расте коса във всички посоки и не става без подстригване на 3-4 седмици.

Някой спомена пъзели - много редяхме навремето с ММ. Имаме няколко по 2-3 хиляди парчета наредени. Мечтата ми беше да си купя картата на света - 10 000 парченца, но то ти трябва отделна стая за този пъзел, а аз нито тогава, нито сега разполагам със свободна такава  Laughing

Софи, завиждам за Дисниленд. Нямам търпение да пораснат децата и да ги водим. Приятно изкарване!

# 707
Ама това е мазило конски кестен за мускулните и ставни болки, това е билка, така и е популярното название  ...не е нищо конско  от или за коне Crazy Joy hahaha

С тривитаминол и аз се мазотех по едно време.....скори си мислих пак да си взема

# 708
Джули, аз в момента чакам да ми донесат конско мазило, защото много помагало при мускулни невралгии - вече няколко пъти се сдобивам с такива, само с л....а не съм се мазала.
Sophie, приятно изкарване, детето сигурно е много щастливо.

Помага конското мазило за болки, но аз си мислех, че с намазването изчезва всичко, а при мен като се бях пак сецнала така разнесе болката по целия гръб, сигурно и ефекта му е такъв, мъжът ми понеже с други пасти се е мазал, каза че точно това трябва да се усети. Мирише много на камфор и загрява много, направо ме изпотяваше в първия 1-2 часа.

Допълвам се, аз говоря за лечебна паста, не за конски кестен.
Конският кестен също е добре, със сравнително по-добър аромат, ето го: http://apteka.framar.bg/30011577/%D0%B0%D1%81%D0%B0%D0%BC-%D0%BA … 100-%D0%BC%D0%BB-

# 709
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
И аз мечтая не толкова за стая, колкото за маса за пъзел. Като имаш свободно време, пъзелът те чака, позанимаваш се малко, оставяш го - до следващия път. Стаи имам, ама нямам маса, която не се ползва.  Joy
Марипоза, и аз имах такова дете - мразеше да се цапа, не обличаше пижама, която не е гладена или й липсва копче. За нищо на света не пипаше храна с пръсти и се ужасяваше, ако има трохи по устата, твърди неща в носа или гурели по очите - казваше: "имам боклуци" - в носа, на очите, на устата Joy Веднага трябваше да се махнат, щото стоеше като препариран. Вечно му се струваше, че има някъде полепнал косъм.
А малкият сега пък много си пази обувките - "не искам стъпам кала". Joy Joy А баща му умираше да стъпва в локвите - ако пропусне някоя, се връщаше да я "уважи".

# 710
Лиляна, препоръчах преди 10 години на мой приятел с много пърхут Selsun blue. От тогава не е имал пърхут а сега се мие с каквото има, даже и сапун ако няма друго Laughing Едва ли при всички ефекта е толкова добър но можеш да опиташ Peace

# 711
Баш за коне, купено от вет аптека беше, говорим явно за различни мехлеми. Софи, хич не съм и погледнала аватара, хубаво изкарване, скоро изпратих най-добрата ми приятелка отново натам, вече са си в Орландо, но им липсва българското време.

# 712
Искам да ви кажа, че поръчах още една пералня, но не знам вече къде да я сложа, мамка му, но мноу ми хареса, ай, плюйте ме, че жената ще ме изгони вече, и без туй, smile3515. Онея сливи в темата с пералните нищо не казват, мълчат, да питам и вас. http://www.obi.de/decom/product/Siemens_Waschautomat_WM_14Q4ECO_Weiss/1664564 Имам гратис само утре, понеделник трябва да я платя. Приемам всякакви мнения, даже и космати.

# 713
  • Euskal Herria
Някое от момичетата беше писало, че има Сименс. Ама ти много късно се включваш. Ако утре видят - може да има отзиви.

# 714
  • София
Сандьо, права е жена ти да те изгони. Що не отвориш една пералня да си барем в полза на обществото.  Wink

# 715
Сандо , да не колекционираш перални Simple Smile

# 716
http://www.amazon.de/Siemens-WM14Q4ECO-Waschmaschine-Frontlader- … 3%A4te+WM+14Q4ECO.  Ето по- ясно, мисля. Казвайте. Юджи, манЯк съм на чисто пране. Ще шкартирам някоя от старите перални, но коя ще мисля. Трябва ми още една сушилня.

Последна редакция: нд, 17 яну 2016, 00:38 от sandokanchev

# 717
Сандо стана като Ша. Мине се малко време, единия покаже гащи, другия пералня.

# 718
  • В Космоса
Сандо стана като Ша. Мине се малко време, единия покаже гащи, другия пералня.

Mr. Green

# 719
Ейиии, големи сте злобарки.

Общи условия

Активация на акаунт