Искам да кажа ... (68)

• 60 402
  • 782
  •   1
Отговори
# 690
  • тук-там
Аз пък сега ще ви шокирам! Мия се с шампоан за коне. Joy
Ето такъв:

http://manentail.com/testimonial/

Е, не е за коне. Все пак не се продава във ветеринарните аптеки! Stop
Иначе е хубав! Peace

За пърхут - Хед енд шолтърс, но не купен от тук. Иначе - Здраве!

# 691
Аз се мия с шампоан за боядисана коса, голям дерт ми е това боядисване, като се има впредвид, че почти се бях депресирала, когато си дадох сметка, че трябва да се боядисам... заради побели коси... Преди като студентка си се боядисвах, без да ми беше такава драма, да ама когато това стана наложително и неотложно, започнах да се дразня, въпреки че това беше ясно, че ще е така, по майчина линия жените рано побеляват, леля ми на 20 и няколко имаше побелели коси, мама беше по-добре, към 30-35, и аз като нея  Sad
За пърхут мъжа ми ползва на Нивеа, с него му е най-добре.
За фризьора имаме периоди на приливи и отливи. Като беше малък на фризьор, после в един момент започна да не иска да ходи, все мрънка, все недоволства, аз го подстригвах у дома, обаче порасна  и пак ползваме услугите на професионалист.
Готвя леща, заради това, че коментирахме лещата последните няколко дни  Simple Smile
Обаче се порязах много лошо днес докато белих портокал и сега вече ме боли, явно е дълбоко. Мразя да имам рани по ръцете Sad
Следобеда поспах добре и сега съм се заредила с пуканки, моите да му мислят Stop

# 692
sophiemmaspencer,
Доволна ли си от този 'конски' шампоан?

# 693
Аз пък сега ще ви шокирам! Мия се с шампоан за коне. Joy
Ето такъв:

http://manentail.com/testimonial/

Е, не е за коне. Все пак не се продава във ветеринарните аптеки! Stop
Иначе е хубав! Peace

За пърхут - Хед енд шолтърс, но не купен от тук. Иначе - Здраве!

Напротив, точно за коне е! Продава се наред с кучешките шампоани в Уолмарт. Ние тук нямаме ветеринарни аптеки. Ако ветеринарният лекар изпише лекарство, получаваш го от тях. Не ме карай да ти снимам точно къде е шампоана. Никога не бих допуснала, че става И за хора, ако не бях прочела във ФБ преди седмица! Преди да го купя му прочеъох упътването - има указания И за хора, затова го и взех. Дотогава знаех за съществуването му, защото го бях видяла докато търсех шампоан за кучето.  Laughing

# 694
sophiemmaspencer,
Доволна ли си от този 'конски' шампоан?

Ползвам го от седмица и да, много съм доволна засега. Аз си прегорих много лошо косата и сега е супер къса - буквално беше като перушина и оставаше върху четката. Затова я подстригах драстично късо, отзад беше почти номер едно. Laughing Сега е малко по-дълга. Имах нужда от нещо подхранващо и укрепващо.

# 695
 newsm78
'Конски' шампоан, 'овча' маска ... Какво ли не опитваме за красота!

# 696
  • София
Преди доста години, когато бях ученичка, майка ми даде гениалната идея да си мием косите с шампоана на кучето ни. Мисля, че беше някакъв катранен, не знам сега дали има такива. Та миехме си ги известно време, но не си спомням какъв беше ефектът.  Mr. Green

# 697
И сега има катранен шампоан.
Имам детски спомен за деца на съседка, чиито коси се миеха с някаква смес от газ, мас и още нещо. Миришеха ужасно, но бяха толкова плътни и бляскави!

# 698
Аз пък искам да си призная, че в момента си приготвям багажа за едноседмична почивка. Най-лошият момент уцелваме (заради ниския курс на нашия долар), но ще изключа от съзнанието си всякакви негативни мисли и тревоги и ще се наслаждавам на атракциите. Все пак, отиваме в "The happiest place on earth! "

# 699
Помня, като бях на бригада в Англия, майка ми беше сложила в багажа точно някакво конско мазило за обтриване при мускулна треска и болки, Аз така и не го ползвах, но мазах един младеж, без разбира се да му казвам с какво го церя - много доволен остана Simple Smile Е, после се разкри тайната на чудодейното мазило, та много шеги отнесе, ама болката изчезна, факт. Софи, да не заминавате за Флорида? Simple Smile

# 700
Помня, като бях на бригада в Англия, майка ми беше сложила в багажа точно някакво конско мазило за обтриване при мускулна треска и болки, Аз така и не го ползвах, но мазах един младеж, без разбира се да му казвам с какво го церя - много доволен остана Simple Smile Е, после се разкри тайната на чудодейното мазило, та много шеги отнесе, ама болката изчезна, факт. Софи, да не заминавате за Флорида? Simple Smile
Аватарът ми не е ли красноречив? Laughing

# 701
Дисниленд ? Heart Eyes Приятно изкарване! Hug

# 702
  • София
Джули, аз в момента чакам да ми донесат конско мазило, защото много помагало при мускулни невралгии - вече няколко пъти се сдобивам с такива, само с л....а не съм се мазала.
Sophie, приятно изкарване, детето сигурно е много щастливо.

# 703
Дисниленд ? Heart Eyes Приятно изкарване! Hug

Не, Дисни World. Disneyland е  в Калифорния исках да кажа.

# 704
Джули, аз в момента чакам да ми донесат конско мазило, защото много помагало при мускулни невралгии - вече няколко пъти се сдобивам с такива, само с л....а не съм се мазала.
Sophie, приятно изкарване, детето сигурно е много щастливо.
То е мома вече детето, Laughing обаче вярно е щастливо заради Хари Потър в Унивърсал. Тоа ни е трети трип до Дисни Флорида, но сега е с по-различни интереси. Предните пъти обядвахме със Синдарела, вечеряхме с Малката Русалка. Сега ще е по-различно.

Общи условия

Активация на акаунт