Искам да кажа ... (68)

• 60 415
  • 782
  •   1
Отговори
# 675
И по мое нямаше УПК, но имаше точно стенография и машинопис и някакви други (не помня какви). Моят фризьорски курс си беше платен и години след завършването на виШуто Simple Smile. Лошото е, че не помня много и сега имам драма как да си забъркам блича и да си направя балеаж.

# 676
По мое време нямаше УПК, но в гимназия учихме 1 година стенография и машинопис. От стенографията не помня нищо. Машинописът е едно от най-полезните умения, които ми останаха от средното училище. До ден днешен си го ползвам. Simple Smile
Двамата мъже вкъщи се подстригват на фризьор.

То това беше УПК, нали? Между 1979 и 1991 година, според документите, които намерих.

# 677
  • Ямбол
Аз съм много бърза с машинката, но моят ходи без коса. Синът от малък е на фризьор. В апартамента имахме близка фризьорка съседка и идваше вкъщи. Сега ходи при друга, пак близка.
Малката аз я подстригвах доскоро, получаваше ми се. Но от около година-две - ходим двете при моята. Голяма коса завъди това дете. А беше с рядка и тънка косичка като малка. Сега е едно голямо руно, гъсто и много приятно чуплива. Пусна я дълга.

Я, кажете ефикасен шампоан против пърхот и омазняваща се тийн глава. Мисля си за Низорал, но тя ще го похаби за две-три измивания.

П.П. И аз не съм карала УПК, само подготве между седми и осми клас.

# 678
Аз завърших строителен техникум- специалност Геодезия. И трябваше да вземем и някакъв строителен разряд. На мен ми се падна зидаро мазач  Joy Да не разказвам как ми падна изпитната стена  Joy
В къщи и аз подстригвам мъжете с машинка.
Колкото мразя да обикалям по магазините, толкова обичам да го правя онлайн.  Тия дни за 100лева напазарувах маратонки Пума за сина ми, а за малката 2 чифта дънки, блуза, 2 пижами, зимно яке и кожено яке, изкуствено естествено. Гложди ме факта че имам още пари в картата.

Последна редакция: сб, 16 яну 2016, 17:39 от Cилвия

# 679
Ами при нас СИП се водеше.

Днес за сефте поръчах онлайн седмичния пазар. Много ми беше гадно докато открия каквото ми трябва, но другия път ще е лесно, защото са запазени продуктите.

# 680
  • Euskal Herria
УПК беше последните две години от гимназията. Девети и десети клас се караха в обикновена гимназия, следващите клас или два (11-ти и 12-ти) се учеше в техникум - за придобиване на професия. Естествено, имаше разлика в професионалните квалификации на тези, завършили гимназия с УПК и тези, завършили техникумите (днешните професионални гимназии).

# 681
При нас стенография/машинопис беше ЗИП, задължителен час за всички, но оценката не влизаше в дипломата за средно образование.

Шампоан против пърхот - четох много интересно и хубаво мнение за този на Алверде, марката на DM.

# 682
  • Варна
Лиляна ,или на Виши ,или на Юсерин пробвайте за пърхута. Лично у дома Виши е изпитан за тийнски пърхут,който между другото се получава и от недобро изплакване на  косата ,което също е характерно за възрастта им.  Mr. Green

# 683
Аз мога да препоръчам на Клоран един зелен с мирта май беше, мъжът си го купувам че има нещо като себорея и го редува с пшеничният зародиш пак на Клоран

# 684
  • Sofia
Повечето шампоани против пърхoт миришат гадно и видът им е като кал  Sick, препоръчвам на Клоран, шампоан за чувствителен скалп  Peace  и особено, ако косата е  и суха. Ухае добре и прави достатъчно пяна, което си е един от недостатъците на лечбните шампоани  Crossing Arms.
http://www.kozmetika.bg/KLORANE/39689_%D0%A8%D0%B0%D0%BC%D0%BF%D … 0%B6%D1%83%D1%80/

# 685
  • Ямбол
Благодаря, ще видя по нашите аптеки какво мога да изнамеря.
Не е суха косата ѝ, напротив, за два дни вече е мазна в корените. На Виши като че ли имат точно такъв, ще видя и другите дали ги има.

# 686
Аз ползвам съвсем прост Здраве с хума. Скалпът ми се омазнява много бързо и май се раздразва от боядисването. Мъжът ми пък носи каска на работа и му се изрива главата. Та със Здраве го борим и има ефект, но сигурно не е подходящ за по-сериозни оплаквания.

# 687
И аз ползвам Здраве но този с таурин и кофеин. Много добре влияе на скалпа ми и на косата като цяло.

# 688
 Редактирам се, не е с пшеничн зародиш/явно се бъкам с  този, преди ползвах него, но Клоран за мен действат най-добре, поне за моята коса, мъжът и той им е фен, но той ползва този с мирта, че му е упорита себореята  http://shipka.bg/product/134-shampoan-s-pshenichen-zarodish-za-obem-na-kosata /

Ето този ползваме сега на Клоран, аз често мия косата и е много лек  Peace Peace Омазнява се и при мен много в корените, а краищата са сухи, ама то е защото се прави нещо постоянно  Blush Blush само с тоя шампоан ми е ок, другите много ми изсушават, а пък корените на 2рият ден и стават мазни  Confused Confused

http://www.multipharm.eu/product/1901/klorane-kloran-shampoan-s- … kosata-400ml.html

# 689
Аз пък сега ще ви шокирам! Мия се с шампоан за коне. Joy
Ето такъв:

http://manentail.com/testimonial/

Общи условия

Активация на акаунт