Искам да кажа ... (68)

• 60 425
  • 782
  •   1
Отговори
# 660
Много обичах да редя пъзели.
Сега с 2деца и котка...невъзможно. А имам 3големи от по 2000части, неразпечатвани.

Тук го даваха апокалиптична обстановка, а дори дъжд не вали в момента.
Днес си поспах до 9ч., дори не съм усетила, кога малкият се е измъкнал от леглото.
След 2седмици ще трябва да започна да ставам в 6.30ч...и от сега ми е мъка. Преди 8ч. ми е много трудно събуждането и поне до обяд, все ми се спи.

За подстригването, и двамата ги водя на фризьор.

След месец и малко е рожденият ден на синковеца. Жената, която ми прави тортите 2-3години, вече не се занимава. Аз пак увисвам с тортата. Миналата година поръчах на едно място в града, тотално разочарование.

# 661
  • Варна
Sesylle цяла седмица разглеждам торти, за моята
кукундрела, която иска торта  Майнкрафт, е то
по- голяма грозота няма. Поне открих една сладкарка
която вече е правила, та ще измисляме съвместно
по-женски вариант на пожеланото.
Диско парти с  Майнкрафт  торта как се съчетава?!  Crazy

# 662
evil, във Варна и София е лесно...Simple Smile От там сладкарки поне 7-8познавам.
В Плевен обаче няма нито една, която да прави наистина добри торти.

# 663
Пак ли ще вали сняг  Tired Tired Tired тук е дъжд все още, ужасно ми е мързеливо, опекох едни френски кроасани и няма сила, която да ме вдигне от дивана, детето и то мързелува/дано не се разболява пак/. Лежи в кошарата в детската, вдигнала е краката и си играе с едни мини животинки и си пее, ама се търкаля и тя , чака предполагам обяда и да отнесе плувката. Най ми харесва , че в дъждовното време спи много след обяд и я мързи наравно с мен  Joy Joy Joy

# 664
Има ли някоя дама тук, която да прави пирог по руска рецепта? Искам да направя сладък, но не знам каква точно е рецептата за тестото. А в нета има стотици рецепти, което хич не ме ориентира. Предпочитам да е нещо изпитано.
Ако не, накрая ще меся козуначно тесто и готово. Simple Smile

# 665
 Ето тук например http://allrecipes.ru/recepty/metka-3680/testo-dlja-piroga.aspx
 Аз си търся просто в руски сайтове .
Обикновено маслено тесто се използва http://gotovim-doma.ru/view.php?r=414-recept-Pirog-s-varenem-iz-pesochnogo-testa
 И вот это
Скрит текст:

# 666
Жармен, благодаря ти...
Но май накрая ще си забъркам тестото за козунаци. Simple Smile

# 667
Гена, и аз това мисля. Направо се разтапяше докато онзи звяр лаеше Simple Smile.

Какви машинки бе хора. Аз, замо с ножица подстригвам Simple Smile. Отнема около час повече, а резултатът е същия  Joy

Моят мъж има дерматологичен проблем на скалпа и отказва да ходи на фризьор. Само при абсолютна нужда. Научи се сам да се подстригва и то много добре! Две истории:

Преди около 14 години моят съпруг си купи машинка и се подреди на стола, да го подстригвам. Аз пуснах видеото и следвам внимателно. Два часа го подстригвах! Два часа! Накрая бях в истерия от стреса. От стрес дори не бях обърнала внимание на крайния резултат. Като го погледнах, Friar Tuck! От Робин Худ. Не знаех да се смея ли или да плача.

Това второто съм го разказвала.... Подстригва се сам в банята. Дойде при мен в дневната и ме помоли да оформя гърба. Връчи ми машинката, аз я хванах и хоп, "ударих" отдолу нагоре. Оказа се, че той махнал наконечника и аз му обръснах "пътечка" отзад. УжасТ. Все пак отиде на фризьор, но "пътечката му стоя около седмица. Едва забележима, но пътечка. Добре че нямаше официални срещи през това време.  Laughing

# 668
  • София
Софи мерси за инфото за хемоглобина , полезно бе за мен.Моят син е на почти 4,6 г. и му е 146.
Относно подстригването ние инвестирахме в професионална машинка и от години подстригвам мъжът ми сега и детето  Laughing.Вече съм спец.

# 669
Софи, при мен е малко черен хумор, защото имам тапия за фризьор Simple Smile. Никога не съм практикувала освен над приятели и домашни, но сега ми е от полза, защото купувам всякакви продукти с отстъпка. (карах курса по време на доктората ми Simple Smile). От доктората полза до сега нямам, но от сертификата съм спестила хиляди.

# 670
Софи, при мен е малко черен хумор, защото имам тапия за фризьор Simple Smile. Никога не съм практикувала освен над приятели и домашни, но сега ми е от полза, защото купувам всякакви продукти с отстъпка. (карах курса по време на доктората ми Simple Smile). От доктората полза до сега нямам, но от сертификата съм спестила хиляди.

То и аз съм шивачка втори разряд от УПКто (ако някой изобщо знае какво е това  Laughing). Но току що казах на мъжа ми да си занесе дънките да му ги скъсят.  Laughing

# 671
  • Euskal Herria
То и аз съм шивачка втори разряд от УПКто (ако някой изобщо знае какво е това  Laughing). Но току що казах на мъжа ми да си занесе дънките да му ги скъсят.  Laughing
Ааа, че как! От УПК-то специалността ми е "Машинопис и стенография" - идеално влезе в употреба. И до момента си ги упражнявам.
За подстригването - специализирах се в подстригването на мъжа ми и го изнудих той пък да ми прави кичури  Joy.  Сега се чудя дали да упражня фризьорските си умения върху кучето  Joy.

# 672
Привет! Изпуснах ви пак, ама така е понеже обещах да се опитвам да ви изчитам - Ени е с конюнктивит и се оказа упорита гадост, от Понеделник е така, а още са й зачервени очите, онази вечер вдигна и температура и не знам до утре дали ще се оправи, че ако и тази седмица отстъствам от работа, не е на добре. И после, ако не е каръщина - 4 месеца не знаехме що е болест докато си бях у дома, сега бронхит, хрема и за разкош и болни очи...Иначе днес със ставането видя снега и веднага направи поръчка: Искам червена шейна. Та като я оставихме на логопед припнахме до Джъмбо и взехме едно червено корито, решихме че няма смисъл да е нещо кой знае какво, понеже не вярвам и снегът да се задържи. Та чакам я да се излюпи и ще ходим на пързаляне и снежни човеци, а предвид ''любовта'', която питая към снега си е направо свидна жертва моето. За подстригване пишете - вчера ме подстригаха ужасно, а за капак от недоглеждане вместо ''Златен шоколад'' взех боя ''Шоколад'' и сега съм тъмна и оръфана Crazy Но здраве да е Hug

# 673
И аз съм с шивашка диплома, дизайнерска даже, ама и аз дънки не подкъсвам  Stop
Днес със младежа бяхме на фризьор, много добре ни се получи, виждам че и вие сте на тази тема  Simple Smile

# 674
По мое време нямаше УПК, но в гимназия учихме 1 година стенография и машинопис. От стенографията не помня нищо. Машинописът е едно от най-полезните умения, които ми останаха от средното училище. До ден днешен си го ползвам. Simple Smile
Двамата мъже вкъщи се подстригват на фризьор.

Общи условия

Активация на акаунт