Искам да кажа ... (68)

• 60 421
  • 782
  •   1
Отговори
# 645
  • Бургас
Лято , бързо да се оправят децата! Голямата ми дъщеря също пи АБ, чак след втората си година,когато тръгна на ясла. Малката, обаче на два месеца пи Панцеф.  Мариана е на 9 месеца и когато е болна не вкарвам нови храни. Същото правя и след ваксини.

# 646
Добро утро!
Всички болни да оздравяват  Hug

Снощи бях на гости на приятелката ми и гушках бебе  Heart Eyes Изгъбаркаха се с мен и ме оставиха да го събличам за къпане... Все едно обезвреждах атомна бомба, ама се справих  Mr. Green

Днес имаме много задачки, а мъжът ми е на работа след обед, та се изстрелваме. Дано не ни замръзнат мустаците.

Хубав ден ви пожелавам!

# 647
Искам котка!!!. Кучето ме предаде два пъти. Преди два месеца ме нападна ризеншнауцера на синът на съседката, а моята, иначе агресивна кучка не изръмжа дори. Днес пак бяха тук и кучето лаеше. Моята не реагира, а по принцип лае и по най-отдалечения звук. Сега се питам, дали е просто страхлива или влюбена  newsm78

# 648
  • София
Добро утро и честит сняг. Grinning
Моят син иска да го  подстригваме сам,от както бе на годинка играе машинката.

# 649
  • Ямбол
Какъв сняг, тук ръждясахме от дъжд.

# 650
  • София
 Joy Joy Joy ще дойде и при вас може би.

# 651
  • София
Предстои ми излизане и мотане 5 часа по улиците. Трябва да водя голямото момче на математика и на баскетбол Tired Добре че си имам киндълче Heart Eyes
От 3 дни, покрай боледуването си се хванах да редя пъзел. Преди няколко дни търсих един Монопол в дрешника и открих въпросния пъзел - някой някога ни го е подарил и така си стоеше неразпечатан. Реших да си го наредя... то много трудно бе.  ooooh! едва половината съм направила до сега. Но няма да се предам, ще го сглобя.
Голямото момче много пищеше от фризьори. По тази причина до към 6 години баба му го подстригваше - на 6 вече сядаше спокойно и ѝ позволяваше, а преди това ходеше с ножицата след него и в тая стая се спрат и резне малко, отидат в другата и там още малко... но добре се справяше, не си личеше че е подстригван в движение  Simple Smile

# 652
  • Sofia
Даун, влюбена е сигурно девойката  newsm78.
Моите са се курдисали да гледат мача на Григор, пуснах им го на ТВ, през лаптопа,цари доволство.Никой не бърза да чисти сняг  Mr. Green.Палачинки им направих, преживят и мълчат, рахат работа.
И аз не долюбвам музикални клипове,а и не само музикални-никакви  Naughty. Ако младежът много настоява да ми показва няккави смешки, гледам,ама с половин око  Whistling.
Избрах филм за кино-вечерта...ако сме се измъкнали от снега,ще го гледаме  Mr. Green.
Подстригване-домашно, с машинката до към 5-6 години,после-на фризьор  Peace

# 653
Гена, и аз това мисля. Направо се разтапяше докато онзи звяр лаеше Simple Smile.

Какви машинки бе хора. Аз, замо с ножица подстригвам Simple Smile. Отнема около час повече, а резултатът е същия  Joy

# 654
  • София
Машинката как нема си играем с ножица я. Laughing

# 655
Аз се майтапя Simple Smile. И аз отдавна не стрижа с ножици.

# 656
  • София
Да ясно,мисълта ми е ,че ние от как стана на година и малко само с машинка действаме.

# 657
Моят пищеше неистово, все едно го колим. За това се налагаше телевизия+ножица  Joy. Сега пак е драма, защото не ще да се бръсне, но няма как да го ситуирам пред телевизора  Rolling Eyes и да г обръсна (така мразя брада).

# 658
  • София
Всичко с времето си идва.

# 659
  • Sofia
Даунче, и котка няма да ти свърши работа...моята е голяма предателка,също.Търчи и се крие на най-скришно място,има -няма заплаха  Crossing Arms. Най-сигурно ми се струва един смел сърфист-пазач да уговориш  Flutter ...като се замисля и аз не бих отказала сърфист,може и да не е смел  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт