Помощ в търсенето на работа-14

• 40 293
  • 758
  •   1
Отговори
# 690
celika, е и аз говоря точно за това, че ти предоставят готова бланка, или документ. И в повечето случаи си попълваш само данните.
А относно грешката, доколко си убедена дали може да стане неволно, или не? При писане на фонетична кирилица, двете букви са една под друга. Но да, това се учи в училище. ) Ако има кой да те научи, а не такива като мен, които пишат с грешки.

# 691
момичета, айде стига, моля, сте се яли на тема правопис и граматика Naughty

и мен определени потребителки ми бодат очите с фрапантите си липси на пълен член например, но при тях е различно - просто са последователни в неиползването му Joy

а при останалите, които са допуснали грешки, е видно, че е грешка от недоглеждане или бързане, щото иначе си го пишат вярно Peace

форум е все па..., и аз не си чета писанията, нито пунктуацията на всички ни е ОК, а имам претенции, че владея повече от добре два езика Joy

п.с. да си призная - воайор съм и обичам да чета постовете на "маммите", с които си общувам Embarassed

# 692
Сори де, ама много ме дразнят грешките, били те и неволни.

# 693

съгласна и мен ми бодат очите (най-вече собствените), ама е ясно, пишейки си с някой от преди, че грешката е при набиране или неволна, а лично аз с онези субекти, дето са неграмотни, не си комуникирам Naughty

Последна редакция: пт, 07 окт 2011, 08:15 от petita

# 694
Аз вече уточних, че никога не коментирам правопис, защото не се имам за знаеща, но комбинацията - преподавател и граматически грешки ми дойде малко свръх..... И както и други забелязаха, това не е грешка от бързане - те си личат тези от бързането. И не е нужно да си завършил "българска филология", за да знаеш точно това правило.
Хайде стига спам.
Само да кажа на търсещите работа, никога да не се отчайват, или губят надежда. Ако вярват в себе си, квалификацията си и възможностите си, нещата се случват, дори тогава, когато ама никак не ги очаквате. Та така само да спомена, седя си в 1 фризьорски салон и ми звъни тел, а аз не мога да вдигна, това се случав към 18.30. Мразя да връщам обаждания, но нещо ме накара после да звънна. И хоп......ами по една обява от преди 4-5 месеца бях пуснала CV и ми се обадиха Simple Smile и както се казва, след 4 интервюта се харесахме и се "взехме" Simple SmileSimple SmileSimple Smile. Дано да е за дълго взаимното харесване Simple Smile

# 695

съгласна и мен ми бодат очите (най-вече собствените), ама е ясно, пишейки си с някой от преди, че грешката е при набиране или неволна, а лично аз с онези субекти, дето са неграмотни, не си комуникирам Naughty

п.с. в момента съм в чуденка и ми трябва странично мнение: с моето св е трудно да кандидатствам за масовите позиции (пробвала съм и не става) и сега се замислям да взема да си фризирам така св-то, че да ме поканят на интервю за работа, която не бих иначе работила, а за интервюто нямам притеснения - знам, как да се държа и какво да плямпам, че да ме вземат. идеята е следната - моят шеф не ще да се разделя с мен, ни да ме съкращава, а аз повече не издържам ... та сега съм решила да сменя работата за няма значение каква, само и само да бъда съкратена, че да ида на борсата, за да имам време да си намеря нова и подходяща.... как ви звучи? за сведение винаги съм се осигурявала на реалната заплата, та скрупули нямам ...

наистина имам нужда от безпристрастно мнение

мерси на отзовалите си

Правилно ли разбрах - напускаш от сегашната си работа по твое желание. Започваш на ново място нещо, което не искаш много ...ама от това второто място как ще ги накараш да те съкратят ? newsm78

# 696
Правилно ли разбрах - напускаш от сегашната си работа по твое желание. Започваш на ново място нещо, което не искаш много ...ама от това второто място как ще ги накараш да те съкратят ? newsm78

да, правилно си разбрала - шефът няма да ме съкрати, а по 325 и 326 аз не искам, та остава варианта да се хвана на каквато и да било работа, за да ме съкратят Sick и да ида на борсата с нормално обезщетение ...

знам, че не звучи добре, а и както изглежда, надали ще издържа да се стигне до там, но вариантът с намиране на следващ свестен работодател до края на седмицата, липсва ... Sad

а как да ме махнат знам добре  Blush аз съм била достатъчно време от другата страна, че да знам, какво трябва да правя или да не правя, че да мен шътнат по 71 ...

въпросът е, дали? как звучи? и т.н.

п.с. за 1ви път съм в такава ситуация ...

# 697

да, правилно си разбрала - шефът няма да ме съкрати, а по 325 и 326 аз не искам, та остава варианта да се хвана на каквато и да било работа, за да ме съкратят Sick и да ида на борсата с нормално обезщетение ...

знам, че не звучи добре, а и както изглежда, надали ще издържа да се стигне до там, но вариантът с намиране на следващ свестен работодател до края на седмицата, липсва ... Sad

а как да ме махнат знам добре  Blush аз съм била достатъчно време от другата страна, че да знам, какво трябва да правя или да не правя, че да мен шътнат по 71 ...

въпросът е, дали? как звучи? и т.н.

п.с. за 1ви път съм в такава ситуация ...

Малко е рисковано, но все пак е вариант. Ако наистина не издържаш, бих казала, удачен вариант ... Въпросът е дали ще можеш да ходиш на работа и да не правиш това, което знаеш, че трябва да правиш  Laughing упс  Crazy

# 698
Петита, не си играй с огъня Simple Smile Почни на място, което ти харесва.  Hug

# 699
Петита, не си играй с огъня Simple Smile Почни на място, което ти харесва.  Hug

писах на 8558, но нещо явно не успях да публикувам ...

не ми се играе с огъня, иначе щях да приема първата възможна оферта, но при мен нещата вече минаха границите и не издържам ... просто не си вярвам, колко още ще успявам да се въздържам и да не си тръгна по лошия начин  Sick

осъзнавам, че голяма част от проблема е при мен, но вече съм на етапа, да приема работа, да започна и ако не ме удовлетворява да се пробвам да се скатавам до мечтаното съкращение ...

# 700
# 701
Аз и работа, която не ми харесва не съм напускала, преди да си намеря друга и не бих. Предпочитам каквато и да е работа пред обезщетение за безработица.

# 702
момичета, мерси Hug

наистина утрото е по-мъдро от вечерта, а и явно ми е трябвало да го напиша, за да успея да се дистанцирам и да го преценя от страни

форумът е страхотна платформа за терапия Blush

успех на всички ни  bouquet

# 703
И на мен ми е идвало на секундата да хвърля всичко. Но си отивам в една тема, излизам си гнева, говоря си с колеги, преспивам и на сутринта вече ми е по-спокойно.

Няма идеална работа за жалост, но по-скоро трябва да виждаме плюсовете по-често.

# 704
Здравейте,
По-рано бях задала въпрос относно майчинството като стаж и искам да благодаря за отговорите. Определено ми повлияха и ме направиха по-уверена. Дадох си сметка, че на интервюта обяснявам някои свои некомпетентности с двугодишното стоене в къщи и това естествено поражда съмнение доколко съм квалифицирана.
Тази седмица бях на две интервюта. В едната фирма ходих и на второ интервю и ме харесаха, но в последствие се е явил по-подходящ кандидат Sad , съжалявам много наистина - страхотни хора се оказаха. Другата фирма е Британика, канят ме да отида на второ интервю. Отзивите които чета в нета за работната атмосфера там са ..меко казано лоши  Rolling Eyes
Пак благодаря за съветите които давате, темата е изключително полезна - научих много неща за които съм се чудила  Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт