Февруарки седмици броят, че изминаха половината си път! - Тема 8

• 22 684
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
Испанските мами, може да си пуснете  Nova и да гледате,дават някакво шантаво предаване което се казва "Едно бебе всяка минута"- за раждания и т.н  (аз поне за първи път ще го гледам)

# 166
Мерси Гери, ама ти баш на нас препоръча да си пуснем “Нова“ - аз нямам въобще българска телевизия.
да разкажеш после...

# 167
Били, испанската Nova, БГ телевизия и аз нямам.та беше интересно паказаха 3 раждания от които 1 беше операция. Едната мама голяма сладура и доста забавна беше, много се притесняваше че като и биха упойката и пръцкаше без да може да се контролира,та беше я страх да не се нааааака  Joy Joy Joy Joy Joy

# 168
Здравейте, мацки!

Както се очертава, на всяка тема се включвам около 15 страница и после към 30-и някоя. Мноооого пишете, кога смогвате. Аз нямам сила да ви изчета... Мисля от 1-ви Октомври да си искам вече болничен, че нещо много ми дотежа. Надявам се тогава да имам повече време за форума.

Аз съм вече с пълни екстри - не стига, че започнах да се клатя като патица отсега още, ами и киселини имам вече... Явно ще трябва да се вечеря рано, ама не знам как ще стане с моето работно време, като се прибирам в 23 часа от работа...

Гледах в старата тема колко много неща сте обсъждали... Бейбифони, стерилизатори, гладене, пране...
Аз си имам почти всичко от баткото, та сега само количка си купих. Остава за него да вземем по-голямо легълце, а бебка ще е в неговото сегашно. Няколко шкафчета ще поръчам за дрешки, тия дни съм на такава вълна. Вчера обикаляхме мебелните магазини, ама то си е изморителна работа  Laughing

# 169
Добро утро.Изчетох ви,нямаше ме 1 ден,не сте изписали много де....
Аз нали съм в болнични от август,още не са превели парички НОИ,но здраве да е,имаме запаси...Аз вчера обикалях Джъмбо/не ,че от там ще купувам нещата/,но да видим какво има.Майка ми ме ядоса малко....Тя всичко щяла  да купи,да не се притеснявам....за изписването,дрешки няколко,бодита,пеленки/одеялца,хавлийка......Еми ние какво ще си купим?!!
Не се съмнявам да купи нещо лошо,знам си я,и до сега винаги имаме едни и същи вкусове за цветове...Но нали и аз искам да си избера...И количката ще купи,,,ами то за мен нищо не истана,,другото си го имам от каката....Е ,остана едно корито сигурно Joyако не го купи пак тя.......А,,,и почерпката в болницата на нея.........Оффффф оплаках се....
Да приятна среща имах в събота пред сладкарница" Дел Сол",видях се с Примависта.Разприказвахме се ,но то много от щерката не успявахме да се включим/много ми е контактна,никак не й пука,че не се познава...../

# 170
Добро утро. Laughing
Изпратих ученикът. Laughing
Пепи,да ти имам проблема. WinkС първото имах мерак да избирам.Сега ако може нищо да не купувам най ще съм добре.Желаещи да има. Crazy
Хайде приятен ви ден. Hug

# 171
  • София
За коланите - с първата бременност не слагах, че нали бях с лечение на стерилитет и мн. ме беше страх за бебето. Сега мислех да си карам със, ама татко не дава, обясняваше ми нещо за пиропатроните, та пак вече съм без.  Peace

# 172
Аз съм с такава структура,че си качвам килограми точно по женски-на дупе и бедра,не на корем.Та с първата бременност корема веднага почна да е прибира и неусетно изчезна без някакви помощни средства.Сега се надявам пак да е така.Макар и на други години няма да се предаваме я. Crazy
Сетих се като родих и мъжа ми дойде на свиждане в родилното и го гледам аз,че нещо се разсейва и с недоумение оглежда другите родилки щъкащи наоколо и го питах аз какво толкова се пули,а той"ами не мога да разбера защо като вече си родила са те сложили пак при бременните".Глупчо как да се усети,че и те са родили на не са им се прибрали коремите. Laughing

# 173
 deyzi ,абсолютно същата съм и аз.Обещавам да кача снимка в 9 месец,с малко коремче.Но на бедра много се разширявам.Бързо влизам в старите дрехи,но първо да се смъкне ханша.Дупе също имам сега...Ще се снимам довечера с новите дънки,детето тази сутрин много ме хареса Wink
А,за проблема ми.........ами смейте ми се..... Laughing

# 174
  • Sofia
Пепито, аз този проблем съм го решила отдавна - изревавам като тигрица, че мразя да се пазарува от мое име и или ходим двете, или ако много се натиска й предоставям възможността да финансира мероприятието, но си избирам аз Mr. Green

# 175
Добро утроо мами Simple Smile Нямаше ме 5 дни , а вече си имаме нова темичка - суперр  baby_neutral
Ние с мъжа ми бяхме на неговото село и на Белоградчишките скали , беше много хубаво . Починахме  си добре и свежия въздух си каза думата - спах като къпана .
 После като сваля снимките ще кача  с тумбака една . Нещо за една седмица много е порастнал .  Thinking   Мъжа ми  ме нарича на галено : малък мечо  Joy   Питах го е що пък мечо , а отговора беше : ее   виж какво коремче имаш , като малък мечо си  . То хем ми смешно , хем  се чудя какво ли ще измисли до 9 месец

# 176
Аз ходих при доц. Томова. Основно гледаше на 2д за аномалии, а накрая записа няколко клипчета и ни показа бебо на 3д/4д. Но това не е апарата, на който се гледа дали си има всичко бебето, а по-скоро да е инетресно на родителите. Също така нямам идея каква е разликата м/у 3д и 4д, но пише, че ги има и двата и затова съм ги написала със черта.  newsm78
Не можах да помогна много. Не мога да постна сайта и  затова напишете в гугъл доц.Томова и ще излезе. Там пише на какъв ехограф какво се гледа.
Да разгледах й сайта, не пише на какво точно гледа - пише 3Д/4Д, но няма значение - за мене е важно да е здравичко бебто, да си има всичко и тя да каже че се развива добре, не си спомням коя от нас беше качила един случай на майка, на която една лекарка й е открила аномалии, а другите не и накрая специалиста е потвърдил най=лошото, но по добре аз да съм спокойна че всичко е наред отколкото да съжалявам после .... Напълно подкрепям мнението на     tedince7o че 4 очи виждат по добре от 2  Peace
Говорите си и за колани ...... аз не слагам, просто много ме стяга ниско долу, знам че е рисковано, но след като в Закона за движение по пътищата са казали че бременните може и без колан, значи имат право  Mr. Green гледам да карам по-внимателно, милото също много внимава - все пак товара ни е доста ценен и го чакаме вече доста дълго верме  baby_neutral
Аз да ви се оплача имам ужасни болки в кръста и мускола между краката от 1-2 дни някъде ..... сигурно таза ми се разширява, но е ужасно - и най-много боли когато легна или се опитам да се наместя по удобно .....
Айде аз си изпих кафенцето сега да стана да поразчистя, че и пералня трябва да пускам, да се възползвам от времето докато го дават да е хубаво, че започва есента - на която аз се радвам повече отколкото на тия ужасни горещини   bouquet

# 177
Петя,мъжа ти да не е от дивия Северозапад?Питам защото и аз съм от там.
Моичкият ми се смее на пингвинската походка.С предишната бременност си я имах но към края,а сега преигравам доста,т.к ми е още раничко за нея. Crazy
Пепито, аз този проблем съм го решила отдавна - изревавам като тигрица, че мразя да се пазарува от мое име и или ходим двете, или ако много се натиска й предоставям възможността да финансира мероприятието, но си избирам аз Mr. Green
Е ми затова си мъжка майка.Държиш се мъжки,а момиченце искаш. Wink

# 178
deyzi И аз  и той имаме села  там хахах ,само дето мойто е близо до Враца , а неговото до Монтана
 Joy Хахахах като става въпрос за пингвини , вчера двамата  с него се бяхме разлигавили и почнахме да ходим като пингвини  ... smile3532 по едно време му викам дай да спреме ,че съседите от среща ни мислят за хахави , кой знае как излглеждаме отстрани  hahaha
Мами качих една снимка само  от телефона ,  после още ама като се зареди батерията на апарата.

# 179
Аз съм родена в Лом.Баща ми е от там,а майка е от Монтана.Та половината ми рода е в Монтана.Едното ни село е Доктор Йосифово ако го знаеш.Иначе имам рода и във Враца.Както и във Видин и София.Ама на,къде се заселих сега. Wink
Много ми е хубаво да съм бременна,ама без да имам оплаквания както съм в момента.С напредването на бременността не ми харесва толкова. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт