Наближава...Дядо Коледа подаръци стяга

• 67 446
  • 813
  •   1
Отговори
# 375
Да и аз това им харесвам, че не са класическите сребърни бижута. Сигурна съм, че ще ги харесат, защото и двете отглеждат и обичат цветя, а и носят сребро. Simple Smile

# 376
  • София
Цитат
На живо съм виждала на bijucvete. Изглеждат ми същите като тези от този сайт. Много са ефектни и красиви. Много се бях навила да си купя нещо, но от толкова неща, които ми харесаха не можах да избера и ми мина.
И аз съм ги виждала на живо, тъй като ни предлагаха партньорство и известно време ги рекламирахме на нашия сайт. Много нежен и красив подарък.

Аз съм щастлива , че има подаръци вече за нашите бебки и за племенниците  Whistling Остава вече и за възрастните малко да помисля Grinning

# 377
  • Варна
Някой да е виждал играчка асансьор? Но да не е част от паркинг, къща или подобни. Този подарък май ще е мисия невъзможна  Sad

Днес видях играчка в магазин Рая, която ми заприлича на асансьор, но кутията беше вдигната много на високо и не можах да разбера много добре. Търсих я в сайта им, но не се сетих да видя коя марка е и не успях нищо да открия. Не знам с батерии ли е или конструктор я водят, но се надявах поне по кутията да я разпозная играчката и да ти дам линк. Може на място да питаш за такава играчка.
Дано съм ти била поне малко полезна Simple Smile

Последна редакция: нд, 13 ное 2011, 07:28 от norka76

# 378
На мен ми отпадна варианта с детския лаптоп за коледа.. гледах един на Барт вчера и се оказа неподходяща игра за моето дете.. нито ще се задържи да я играе, нито ще може да решява повечето игри.. И отново съм в начално положение - какво да ни донесе дядо Коледа тази година? - момче на 4г и 9м. Идеи?

# 379
  • Пловдив
Ние още си чакаме писмото от детската... Grinning Там госпожата пише,закача ги и...Дядо Коледа ги взима да ги прочете и да се информира. Wink

# 380
Ние пишем писмо и го пускаме в кутията .. но все още не сме написали, а и детето казва че иска кола.. още една.. аман.. ако обаче измися нещо хубаво, мога умело да го насоча в тази посока... просто смятам, че той не се сеща за нищо различно от кола и камион.. а и тв не гледа - къде да види други играчки

# 381
  • София
Вчера ни подариха ето тази книжка с колите:
http://egmontbulgaria.com/knigi-3/knigi-igrachki-123/pista-za-shampioni-227.html
Колата е с инфрачервено око и се движи по двете писти нарисувани в книгата, както и по всяка черна линия. Малкият е във възторг. Снощи едвам заспа, а днес е станал рано, за да има цял ден на разположение и да се наиграе  Crazy

# 382
А такава или подобна китара http://www.very.co.uk/paper-jamz-shark-guitar/785361987.prd?brow … fpromo%2f90700024 има ли някъде по магазините тук, да я видя  на живо първо, ако реша да я поръчам?  newsm78

# 383
  • София
миналата година ги имаше по вс по-големи магазини.

# 384
миналата година ги имаше по вс по-големи магазини.

Мерси, ще обиколя да видя как е шума от тях и дали ще ми издържат ушите на звуците!  Mr. Green Laughing

# 385
  • Русе
А такава или подобна китара http://www.very.co.uk/paper-jamz-shark-guitar/785361987.prd?brow … fpromo%2f90700024 има ли някъде по магазините тук, да я видя  на живо първо, ако реша да я поръчам?  newsm78
   Миналата година я взехме тази китара. Много я искаше малкия. Точно няколко часа се забавлява с нея. Не си струва.Има режими с  няколко готови мелодии и уж възможност в единия режим да свири като китара с докосване на нарисувани струни, но не се получаваше. Тази година ще купуваме истинска китара.

# 386
   Миналата година я взехме тази китара. Много я искаше малкия. Точно няколко часа се забавлява с нея. Не си струва.Има режими с  няколко готови мелодии и уж възможност в единия режим да свири като китара с докосване на нарисувани струни, но не се получаваше. Тази година ще купуваме истинска китара.
Нашата госпожица е на 5 год. и тази година Дядо Коледа има поръчка за микрофон със стойка и китара. Чудя се дали да е класическа дървена китара в умален вариант (видях едни много симпатични розови такива в е-bay) или електрическа. За електрическата се притеснявам от шума, който и сега ми идва в повече, а за дървената дали няма да изгуби интерес, като трябва сама да генерира звука (не че изпитва затруднение в генерирането на шум де Simple Smile )

# 387
здравейте момичета,нова съм във форума и досега предимно съм чела интересуващите ме теми,но сега реших и да пиша защото горещо ме интересува темата!Та така някакви предложения за играчки от Джъмбо за момиченца на 1.3г и 10г и момченца на 3г,7г и един "голям" мъж на 4м Laughing на някакви символични цени(нямам възможност на толкова деца да купувам за по 20-30лв и нагоре Blush) а и трябва все пак и за моята лудетина да купувам и то за имен ден,за Коледа и броени дни след Коледа и РД #Crazy за нея съм се ориентирала към детска пералня,прахосмукачка,микровълнова(все работи,които са и много интересни все иска да ги пуска:)) или кухня...но ми се струва,че за кухня е малка,ще става на 2г

# 388
  • София
n_di, на две години децата си играят с кухни. Ако сега не й е интересно, сигурно и после няма да я влече. Не знам с какъв бюджет разполагаш, но според мен в Джъмбо евтините играчки са страшни боклуци. Или изобщо не стават за игра, или се чупят след 5 минути. Аз предпочитам нищо да не подаряват на детето ми, отколкото играчка, която се чупи "с поглед" след няколко минути игра. После детето е разстроено, а аз се уморявам от обяснения как и защо се е счупила играчката. По книжарниците има доста книжки между 3 и 10 лв и смятам, че те са по-удачен вариант при малък бюджет.

# 389
  • София
за 3 и 7 години - книжка, за четене, за оцветяване, хубави фулмастри, пастели, бои(не от джъмбо),пъзел, калейдоскоп,   на 4 месечното - дрънкалка.
http://www.toytownbg.com/index.php?toy=10.3.2180.0.0.0.2180
http://mynolly.com/produkti-karti-za-deca/ може някои от тези, има по книжарниците

За твоята, предполагам там вече не са така символични цените?за 2 годишно кухня не бих купила.

Последна редакция: нд, 13 ное 2011, 14:20 от Angel_Dust

Общи условия

Активация на акаунт