*SportsDirect-31

• 46 617
  • 702
  •   1
Отговори
# 270
* теди *-днес пуснах поръчка точно на това якенце,след 2 седмици пратката ще ми пристигне и ще споделя Wink

Последна редакция: чт, 29 сеп 2011, 08:38 от Sisi_Bobi

# 271
  • София
Моля за мнение- умалени, точни или уголемени са? Спешно ми е  Hug
http://www.sportsdirect.com/campri-snow-joggers-infants-026033?colcode=02603391

Ако не бъркам, приятелка си ги взе миналата година - отговаряха на номера, но качеството не и хареса. Дано съм помогнала  Peace

# 272
Някой поръчвал ли е дънки ? Не ми е ясно какво означават тези букви след номера, например при мъжката номерация 36S, 36L, 36R ??? Моля някой за помощ ! Praynig

# 273
Някой поръчвал ли е дънки ? Не ми е ясно какво означават тези букви след номера, например при мъжката номерация 36S, 36L, 36R ??? Моля някой за помощ ! Praynig
само предполагам
s-short (къси)
l-long ( дълги)
r-regular (средни)-това си го измислих

виж в описанията няма ли за какъв ръст са предвидени..или размер в инчове

# 274
само предполагам
s-short (къси)
l-long ( дълги)
r-regular (средни)-това си го измислих

виж в описанията няма ли за какъв ръст са предвидени..или размер в инчове

Така е,да,само че не са средни,а с нормална дължина и съответно дължините са им 30,32 и 34 инча,като умножиш по 2,54 получаваш в см  Peace А другото число,което е отпред,са пак инчове,но е обиколката на талията.

# 275
Ще ме извинявате - сигурно съм досадна, но разгледах 100 таблици и продължавам да не мога да разбера С2, С3 и С4 на колко см краченце отговарят, за да знам какво да поръчам на моята бебка. Ако някой може да каже бих била много благодарна Simple Smile

Виж тук:
http://images25.snimka.bg/005676980-big.jpg

# 276
Здравейте,момичета.Включвам се с един въпрос,понеже ще пазарувам за първи път от сайта.

Ако се окаже,че някои от артикулите които съм поръчала не ми ги изпратят какво става със заплатената сума.Връщат ти парите за това което го няма или как?Дано ми разбрахте въпроса и благодаря предварителни за отговора.

# 277
Здравейте,момичета.Включвам се с един въпрос,понеже ще пазарувам за първи път от сайта.

Ако се окаже,че някои от артикулите които съм поръчала не ми ги изпратят какво става със заплатената сума.Връщат ти парите за това което го няма или как?Дано ми разбрахте въпроса и благодаря предварителни за отговора.

Нищо не ти връщат,защото реално не са ги взели  Wink
Когато пускаш поръчката,парите само се блокират,а когато я изпратят,ги теглят.И ако имаш отказани артикули,просто не си теглят парите за тях и те си остават.

# 278
Момичета, объркали са ми номера на тези маратонки: http://www.sportsdirect.com/lonsdale-leyton-trainers-childrens-035071 .Вместо С12 са ми изпратили С10 . Ако някой ги иска да ми пише на лични  Peace

# 279
  • София
Момичета, объркали са ми номера на тези маратонки: http://www.sportsdirect.com/lonsdale-leyton-trainers-childrens-035071 .Вместо С12 са ми изпратили С10 . Ако някой ги иска да ми пише на лични  Peace
колко см. е стелката..

# 280
  • софия
Момичета, съжалявам, ако е питано 12234567 пъти, но не открих:
има ли ограничения при поръчката (с доставка до тук)- брой артикули, обща цена, нещо друго? (освен Препоръчително е поръчката да е до 200 лири и 30 кг, иначе може да я откажат  или да ви наложат допълнителна доставка.  Peace До сега такъв случай не е имало). Как разбирате колко кг. е?
Ако поръчам нещо, което ще ми бъде доставено след време (pre order) то в настоящата поръчка като сума и кг. ли се отчита?

# 281
Момичета, съжалявам, ако е питано 12234567 пъти, но не открих:
има ли ограничения при поръчката (с доставка до тук)- брой артикули, обща цена, нещо друго? (освен Препоръчително е поръчката да е до 200 лири и 30 кг, иначе може да я откажат  или да ви наложат допълнителна доставка.  Peace До сега такъв случай не е имало). Как разбирате колко кг. е?
Ако поръчам нещо, което ще ми бъде доставено след време (pre order) то в настоящата поръчка като сума и кг. ли се отчита?

Тези неща вече не са в сила,не мисля,че има ограничение,просто се променя доставката спрямо броя и цената на артикулите.Тя се изчислява автоматично и се изписва на първата стъпка от плащането.
Артикулите Пре-Ордер са артикули с отложена доставка,които ще ти бъдат изпратени едва,когато са налични.Но от нещата,които са пуснати с тях,нищо няма да тръгне преди тях-когато са вече налични те,тогава ще ти тръгне поръчката.

Теди,моля те,ако и следващата тема пускаш ти,пооправи малко първия пост,защото повечето неща не са особено ясно написани или пък вече не са в сила.Напиши и за превозвачите,и за Пре-Ордер артикулите,и за цените на доставката,за да избегнем едни и същи питания  Grinning

# 282
  • софия
ЛЪВИЦA, благодаря ти!

# 283
http://www.sportsdirect.com/fashion-harem-jeans-girls-649007?colcode=64900718
Някой получи ли вече тези дънки?Моля за размери  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 284
Здравейте.Искам да попитам как мога да отменя поръчка като вече съм я направил...?

Общи условия

Активация на акаунт