*SportsDirect-31

• 46 645
  • 702
  •   1
Отговори
# 285
искам да попитам някой поръчвал ли е детски пижами?Ако е поръчвал да каже дали са хубави и дали си отговарят на номера?

# 286
Здравейте.Искам да попитам как мога да отменя поръчка като вече съм я направил...?
не можеш

# 287
искам да попитам някой поръчвал ли е детски пижами?Ако е поръчвал да каже дали са хубави и дали си отговарят на номера?

Аз имам една на Sportacus,не е лоша и си отговаря  Peace

# 288
Къде се гледа дали има някакви кодове?В акаунта няма.

# 289

Веднъж на високосна година пускат кодове  Laughing

# 290

my little pony също Peace

# 291

my little pony също Peace
Благодаря ви   bouquet

# 292
Момичета трябва ми чанта или раница за ролери ще ми помогнете ли, че нещо не мога да намеря в сайта?

# 293
Да,но ми пристигна само горната част Confused

# 294
Момичета трябва ми чанта или раница за ролери ще ми помогнете ли, че нещо не мога да намеря в сайта?

Отиди в accessorıes-all bags Peace

# 295

видях , че в каталога им има на последна страница за 10% отстъпка за footwear през януари 2012, велосипеди през фев., облекло -март и април аксесоари newsm78

# 296
  • Варна
Здравейте.Искам да попитам как мога да отменя поръчка като вече съм я направил...?
не можеш

Нашата връща политика
Можете да отмените вашата поръчка по всяко време в рамките на седем (7) работни дни, считано от деня, след като сте получили стоките. Ние ще възстановим цената на стоките в пълен размер и да компенсира разходите за доставка, която сте платили, освен където множество елементи са били поръчани и не всички от тях са върнати. Вие обаче ще бъде отговорен за разходите по връщането на стоките за нас. Ако възстановяването се плаща за вас, ние ще процеса на възстановяване възможно най-скоро и във всеки случай в рамките на тридесет (30) дни от деня ви даде писмено известие за анулиране.

За да отмени поръчка, трябва да ни информира в писмена форма. Вие също трябва да върне стоката с нас веднага щом е възможно, непокътнати и в оригиналната им опаковка и на собствените си разходи и риск.

Имате има правно задължение да полага разумна грижа, на стоките, докато те са в притежанието ви. Ако не успеете да се съобразят с това задължение, ние може да има право на иск срещу вас за обезщетение. Това се отнася за всички стоки, които се връщат.

Нашите връща политика не влияе на вашите права.

Ако се върнете стоки, които твърдят, че са дефектни, ние ще разгледа върнатите стоки и ще ви уведомява за възстановяване чрез електронна поща в рамките на разумен период от време. Ние ще обработим възстановяването, дължимо за вас, възможно най-скоро и във всеки случай в рамките на тридесет (30) дни от деня, се потвърди чрез е-мейл, че имате право на възстановяване за дефектни стоки.

Ако възстановяване или възстановяване се изплаща за вас, ние ще прехвърли пари, използвайки същия метод, първоначално използвани от вас, за да плати за покупката си.

Всички поръчки за персонализирано стоки не са се връщат. Някои стоки не са се връщат от съображения за хигиена. Моля, обърнете внимание, че това не влияе на вашите права.

Ако имате заявка за връщане на стоки, моля свържете се с обслужване на клиенти

Всъшност няма варинат да не може това е от условията за връщане на получен артикул,но мисля,че сисетмата по канселиране на поръчка не е по различна изчакай и някой,който е канселирал да се включи. Peace

П.П.-Извинете за разваления Англииски,но ме домързя да пиша и го минах направо през преводача.

# 297

видях , че в каталога им има на последна страница за 10% отстъпка за footwear през януари 2012, велосипеди през фев., облекло -март и април аксесоари newsm78

Може пак да са пуснали,и аз чакам каталога да го видя.През 2010 имаше такива кодове,но все бяха за разни спортове и бяха почти непотребни.Дано новите да са по-интересни  Simple Smile

# 298

Веднъж на високосна година пускат кодове  Laughing

Може пак да са пуснали,и аз чакам каталога да го видя.През 2010 имаше такива кодове,но все бяха за разни спортове и бяха почти непотребни.Дано новите да са по-интересни  Simple Smile
поръчах един каталог, пратили са ми и втори (сигурно вместо огромната чаша), кодовете са еднакви явно всички са така

Последна редакция: пт, 30 сеп 2011, 14:06 от galinaM

# 299
  • София
Здравейте  Hug
За първи път влизам в темата, но съм ужасно ядосана
и може би само вие можете да ми помогнете.
Мъжът ми поръчва на колега и последната
доставка се забави ужасно много / не знам, той ли я
е забавил, докато се съберат повече неща или от магазина/.
Поради това си имам 2 горнища на бански и нито едно долнище  Cry
Моля, ако някой случайно е поръчвал от тези бански и са му големи
или малки, нека ми пише на ЛС и ще ги взема веднага, защото за какво
са ми горнища, като нямам долнище  Thinking То поне да беше обратното  Mr. Green
Става въпрос за тези двете, номер 14 или 16, в краен случай 12, пък ще го мисля Simple Smile

http://www.sportsdirect.com/ocean-pacific-bikini-hi-leg-briefs-ladies-357104
http://www.sportsdirect.com/ocean-pacific-fold-bikini-briefs-ladies-357110

Общи условия

Активация на акаунт