*SportsDirect-31

• 46 564
  • 702
  •   1
Отговори
# 390
  • ride my bike...
Aз пак да питам за скейтовете...
Заслужават ли си?
Става въпрос за този модел  http://www.sportsdirect.com/no-fear-skateboard-junior-751046?colcode=75104691

# 391
  • София
Илияна,ще пиша на Гюлчи да добави инфо за PRE-ORDER в новата тема Peace

А за превозвачите и доставката до Англия не разбрах какво трябва да се коригира.

Сайтът е английски и има доставка до България.Доставката до България варира в зависимост от броя и цената на поръчаните артикули.Най-ниската доставка до България е 19,99 лири.
Сайтът има доставка до Англия,която е 4 паунда за поръчка под 60 паунда ,а над 60 паунда  доставката е безплатна до англ.адрес.

Гюлчи го е написала. Peace
tedichka07, ти поръчки правиш ли от сайт-а? Информацията за доставката до БГ е абсолютно невярна.
Нещо пречи ли да се добави, че нещата се получават с DHL на посоченият в поръчката адрес? Че адресът на доставка НЕ Е задължително да съвпада/може да е различен от billing address?
Посочването на линк към темите за превозвачите също ще е полезно за хора, които не са правили поръчки от Англия.
Далеч съм от мисълта, че подобни въпроси ще спрат съвсем, но със сигурност, тези които четат и са уважили труда ти да подготвиш първия пост няма да питат.

Честно казано, аз също пускам теми и се старая първият пост да е максимално изчерпателен, точен и актуален. Това е и целта. Не просто да се отчита активност или трупат точки. Ако няколко пъти се попита едно и също нещо, явно то не е добре описано или изобщо липсва.
Моля, да не приемаш написаното по-горе лично, но ако беше включено в първия пост нито аз, нито други момичета, които не са поръчвали от сайт-а, биха губили своето време, както и това на хора с опит, да питат/отговарят на на пръв поглед елементарни въпроси, за хора, редовно пазаруващи от спортс-а Peace

Знам, че, може би, актуалната информация за доставка до БГ ще намали "бизнеса" на някои хора, но тази тема не е за бизнес, а за помощ и негубене на времето на хора с опит/без опит.

Пак ще го напиша,защото явно не си ме разбрала.Темата не я пускам аз и мисля ,че не е редно да допълвам или махам нещо от първи пост без съгласието на титуляра.
Общи поръчки НЕ пускам.Пускам си лични поръчки до Англия.
А относно първи пост съм се убедила от темите за Ла Редут въпреки изчерпателното обяснение с приложен скрийншот никой не чете ,а се пита директно в темата.

Ще предам мнението ти на Гюлчи. Peace

Доставката до БГ се променя в зависимост от артикулите в кошницата и най-вероятно има значение сумата на поръчката- моята е около 900 паунда :

http://prikachi.com/images/657/3888657N.png

Последна редакция: пн, 03 окт 2011, 17:50 от tedichka07

# 392
  • Къде ли не
Лъвица, благодаря за предложенията! Първото много ми хареса. За жалост няма снимка на манекен да добия представа колко точно е дълго.

# 393
  • софия
Пак ще го напиша,защото явно не си ме разбрала.Темата не я пускам аз и мисля ,че не е редно да допълвам или махам нещо от първи пост без съгласието на титуляра.
Общи поръчки НЕ пускам.Пускам си лични поръчки до Англия.
А относно първи пост съм се убедила от темите за Ла Редут въпреки изчерпателното обяснение с приложен скрийшот никой не чете ,а се пита директно в темата.

Ще предам мнението ти на Гюлчи. Peace
Разбрах те от първия път. Аз също не пускам общи поръчки. Бях тръгнала да си пускам поръчка до Англия, но така се случи, че се събрахме повече хора (приятели) и знаеш ли какво се оказа: и при поръчка за 10 паунда, респ. тегло до 2 кг. и за 400 паунда, тегло незнайно, доставката до БГ е все 19.99 Mr. Green От там трябваше да започна да питам в темата, да губя време, за да съм сигурна, че не правя нещо грешно, следвайки описаното в първия пост. Да не говорим, че дори и PP не е посочен като начин на плащане.
Не мисля, че "титуляра" на темата би могъл да се разсърди на актуализиране на информацията в нея, стига лично да не му се отрази по някакъв начин. Ако, пък е така (личен интерес), тогава не е редно да пуска тема с неточна информация.
Проблемът с четенето на първи пост вече го изяснихме, което не отменя необходимостта от актуална и точна информация в него. Иначе не намирам смисъл в него. По-добре да се пуска само линк към предишни теми.

Моля, всички четящи по същество темата да ме извинят за спам-а, но наистина загубих доста време да питам неща, които ако бяха описани първоначално, не бих питала. Благодаря на тези, които отделиха време и ми отговориха тук и на ЛС Hug

# 394
  • София
Здравейте, ако някой си е поръчвал това комплектче - за  5-6 години моля да сподели размери
http://www.sportsdirect.com/lonsdale-fleece-suit-infant-girls-29 … ?colcode=29806506
Благодаря предварително.  
И мен ме интересуваше и помолих една мама , която продава същият размер и марка от ПРОДАВАЛНИКА за размери - ето какви ми прати :

горнище
дължина-44
ширина-36,5 под мишниците
панталон
дължина-71,от чатала-51

Много мерси, klem4e Hug
Може ли да ми пратиш линк към продавалника с това комплектче - щом е същия размер може и директно от там да си го взема ... довечера ще преценя размерите. Мерси предварително.

Последна редакция: пн, 03 окт 2011, 17:38 от Rarotonga

# 395
  • London, baby
Толкова приказки се изписаха, че в крайна сметка аз се обърках. Последно доставката 19,99 лири ли е? Аз предлагам да се актуализира инфото преди новата тема, а не с недомлъвки да се коментира "бизнеса"  на някои хора.

# 396
Orca,
много ти благодаря за съдействието.

Отчитат се за Carrimor Arete: UK6 US7 EURO 39. Доколкото успях да измеря стелката е 25 см. Моето стъпало е 24.5 см и се чувствам много комфортно в тях. Дано съм ти била полезна Peace

# 397
Толкова приказки се изписаха, че в крайна сметка аз се обърках. Последно доставката 19,99 лири ли е? Аз предлагам да се актуализира инфото преди новата тема, а не с недомлъвки да се коментира "бизнеса"  на някои хора.

19,99 е минималната сума за доставка.А може и 100 да е.Зависи какво се поръчва,варира спрямо броя,теглото и цената на артикулите в кошницата.Ако има много тежки неща,веднага се вдига.Затова е добре да се следи дали и кога се променя.Това се вижда на првата стъпка от чекаута.

# 398
  • London, baby
Това нещо ново ли е? Миналата година съм поръчвала и го нямаше.
Много ти благодаря!!!!

# 399
Това нещо ново ли е? Миналата година съм поръчвала и го нямаше.
Много ти благодаря!!!!

Да,това е от 2-3 месеца.

# 400
  • София

19,99 е минималната сума за доставка.А може и 100 да е.Зависи какво се поръчва,варира спрямо броя,теглото и цената на артикулите в кошницата.Ако има много тежки неща,веднага се вдига.Затова е добре да се следи дали и кога се променя.Това се вижда на првата стъпка от чекаута.

След този изчерпателен отговор излиза,че инфото в първи пост е актуален и не е подвеждащ относно доставката.

Илияна ,    bouquet  bouquet  bouquet!

В горен мой пост дадох снимка как доставката до БГ се променя на 29.99 паунда.

# 401
Вярно ли е информацията от първи пост, че е възможно поръчка над 200 пауда да се откажат  Thinking случвало ли се е?
viessmanka аз съм от Бургас и мисля чрез Емпреса да поръчам над 60п. е безплатна доставката до анг. адрес.Първа поръчка ще ми е,надявам се да няма проблем, затова и питах дали има лимит на стойността.

# 402
  • София
Вярно ли е информацията от първи пост, че е възможно поръчка над 200 пауда да се откажат  Thinking случвало ли се е?
viessmanka аз съм от Бургас и мисля чрез Емпреса да поръчам над 60п. е безплатна доставката до анг. адрес.Първа поръчка ще ми е,надявам се да няма проблем, затова и питах дали има лимит на стойността.

Не,не е вярно.

Но при по-голяма/тежка / поръчка не виждам смисъл да се пуска до Емпреса. Peace

# 403
  • Балчи-Варна
Аз от известно време пускам темата за Спортдирект,за последната тема нямах свободно време и помолих Теди да я пусне,за което съм й много Благодарна   bouquet.
В новата тема ще бъде вмъкнато за Пре-Ордер артикулите,защото както е писала Илияна вече доста зачестяха артикулите от този род.
както е написано в първия пост за доставката до България-започва от 19,99 лири и се сменя в зависимост от броя,обема тежеста на артикулите.За което Илияна е написала няколко поста по-нагоре.В първия пост е даден линк за проследяване на пратката с ДХЛ,което предполага ,че идват пратките с тази фирма
За поръчка до Английски адрес-възможна е- има отделна тема във форума за превозвачите от Англия/имаше даден линк към темичката/,но в последната ми тема без да искам съм го пропуснала-за което се извинявам.
Поръчки над 200 паунда са напълно възможни.Както пише и в ПЪРВИЯ пост ТАкъв случай да откажат поръчка над 200 лири не е имало.

# 404
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Снощи писах мейл да откажа Пре -ордер артикул с доставка 31.10.
Преди малко получих отговор, че не могат да правят промени по поръчката.
Поръчката ми е за над 10 артикула, от които един е Пре-ордер.

Общи условия

Активация на акаунт